מנגה צ'פטר 246

השמלאני

New member
../images/Emo58.gifמנגה צ'פטר 246

חה חה! אני פתחתי את השירשור מנגה! עכשיו כשתפתחו את ההודעה הדזאתי המוח שלכם יהופנט על ידי ואני ישתלט על העולם!!!!!!!! (חוץ מאמיר וא מגעיל מידי ואין לו מוח להשטלת עליו)

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif אמפ"ג אהבתי את זה

זה ממש היה פיתוח טוב ^_^ לגלות על האקו מונדו ורוקיה ורנג'י בסוף, זה ממש נהיה טוב ^^.

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif וואו.

אני היחידה שלראות את רנג'י ורוקיה בסוף הפרק ריגש אותה כמעט עד דמעות?
פשוט הרגשה כזו של... 'ידעתי שהם לא יאכזבו'.

Fay Wood

New member
ו..וטפ. XDD ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

ה..ה..יצורים הלא מוגדרים האלה. מה לעזאזל. XDD; (אני מאמצת את הנל הזה. הוא כלכך מטומטם וחמוד~ X3) היצור הגדול והמכוער מהחול היה קטע תקוע ומטומטם. ("you shall not pass!@#" שרהטבעות, אלוהים, נוסטלגיה. XD) אבל מה לא עושים בשביל רוקיה ורנג'י. (הם גרמו לי לצווח ולקפצץ במקום כמו ילדה קטנה ומפגרת ;; לא שזה חדש, אבל עדיין ;; ) ועכשיו דבוק לי חיוך גדול ומטומטם על הפרצוף. והם באמת שתו תה בפרק הקודם. x_X אני צריכה לישון. XD;

Mugen bla

New member
היו צריכים לעשות אותו סטייל דה בלק

נייט מהגביע הקדוש D:

גם הרבי שותה הרבה תה.

הרבה מאוד! וזה גורם לו להפרעות שינה, אם את מבינה למה אני מתכוון.

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gif מנגה

הנל הזה (זאת?) באמת חמוד, אפילו שבהתחלה בהיתי בפרצוף שלו וחשבתי "מה זה האוטיסט המפגר הזה?! אני רוצה את טאטסקי T__T" והוא כ"כ הולך להשאר איתם. עכשיו באמת אין לו ברירה, כי בהאוקו מונדו יהרגו אותו כשישמעו שהוא איתם. ומדריך ארנקר אידוט יכול להיות די יעיל. (רק לי הקטע מזכיר איכשהו את האנאטרו?) ורוקיה ורנג'י. אעק. ידעתי שהם יבואו, זה היה ברור, אבל עדיין... עומדים שם בגלימות המתנופפות ומחייכים. אעעעעק. 3> סאגת האוקו מונדו רולז!

למעלה