משהו חדש על 3X13

מווותק

New member
../images/Emo58.gif משהו חדש על 3X13

בשני פרומואים ששודרו בארה"ב (ועדיין לא ניתן לצפות בהם באליאס מדיה, עד כמה שידוע לי לפחות...), ניצפו סידני ווהאן מתנשקים בלהט (אם כי לא ידוע בשלב זה אם מדובר בתמונות מפרק 2X13 - Phase One או תמונות חדשות). אבל הדבר המעניין הוא שתי שיחות: 1. שיחה בין סיד לווהאן בה היא אומרת לו: "Even though I do still have feelings for you, I won't be the other woman." ועל זה נאמר - Go Syd! 2. שיחה בין ווהאן לגרג בה הוא שואל אותו: "?Do you think it's possible to love two people at the same time". ובקיצור...יהיה מעניין...

varty

New member
מייקל , ג'ין וויקטור מועמדים לפרס

Academy of Science Fiction, Fantasy and Horror Films

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

מקווה כל כך שהנשיקה תבוא בפרק הזה ושזאת לא הנשיקה מהעונה הקודמת!! את מה שסיד אמרה לווהן באמת שומעים גם בפרומו: won't be the other woman ואני חולהההההההה על גרג, הוא כזה מתוק וגורם לווהן לחשוב כמו שצריך!!! תודה מוווווווווווותק

varty

New member
../images/Emo58.gif האמת היא

שהנשיקה מהעונה השניה כל כך לא משכנעת. היה קטע שהוציאו . זה קטע שסיד ווהן מתנשקים ושם את רואה ניצוצות. משהו מדהים!!! אני מקווה שתהיה נשיקה חדשה העונה הזאת ושלא ישימו את הנשיקה של העונה השניה כי שוב היא היתה די משעממת, אפילו פיהקתי אני חושבת....חחחחחחחחחחחחחחח

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifחחחח

את מתכוונת לקטע שהוציאו מפרק 2X15 כשסיד התעצבנה על קנדל שלא מסכים לה להתפטר?? לגבי הנשיקות שלהן, גם אני הייתי רוצה לראות יותר בינהם, אבל לצערי הפסיקו לנו את זה בדיוק כשהם נהיו יותר קרובים, אני כל כך רציתי לראות את הנסיעה שלהם לסנטה ברברהההההההה
(אני עדיין מחכה לזה
)

מווותק

New member
../images/Emo58.gif לגבי הנשיקה ב- phase one

את יודעת שהם נאלצו לצלם אותה בהמון טייקים כי ג'ניפר ומייקל פשוט לא הפסיקו להתפקע מצחוק בכל פעם שהם היו אמורים להתנשק...?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifחחחח

באמת?!? אוף הלוואי והיינו רואים את פספוס הזה.....איך אני אוהבת פיספוסים

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאההה

את אלה אני מכירה
חשבתי שהתכוונת הסצינה שלא שידרו

joyalfa

New member
ראיתי את זה!!!

האמת היא שג'ניפר היא זו שצחקה כל הזמן. בטייק הראשון ברגע שהם התקרבו ג'ניפר התחילה לצחוק ומייקל אמר משהו כמו "או צ'יזס". בטייק השני הם הצליחו לבצע את הנשיקה אבל ג'ניפר שוב התחילה לצחוק, ואז גם מייקל. יש ראיון לש שניהם שהם מדברים על זה.

varty

New member
כן ראיתי את הבלופרים

חמוד! איך הם צוחקים כל הזמן.
וקרלוצה, כן, התכוונתי לפרק 215. רוצים עוד נשיקה כזאת!!!! בטח נוכל להפריד ולהבין שזה לא ג'ניפר ומייקל אלא סיד ומייקל

למעלה