משהו מוזר

../images/Emo58.gif משהו מוזר

נכון שמי שזוכה מקבלת חוזה דוגמנות בסוכנות יולי? אז באתר של הסוכנות יש תמונות של כל הדוגמניות של הסוכנות ויש שם תמונה של מישל לורי... האם זה אומר שהיא הזוכה????? אם כן, אוי ואבוי לנו!!

כבר כמה וכמה פעמים דיברו על זה

היא לא...הרי אנחנוווווווווווו בוחרים את המנצחת עם הסמסים !!! והיא סתם חתומה שם כמו שנטלי חתומה ברוברטו והייתה חתומה שם עוד לפני התוכנית.

אז אם ככה

אני לא מבינה מה העניין שלהן להגיע לתכנית? אם כבר יש להן חוזה בסוכנות דוגמנות?? הרעיון הוא שאלו נערות/נשים שרוצות לפתוח בקריירת דוגמנות...לא?!

niva99

New member
העניין שלהן להגיע לתוכנית - פשוט

ל-ה-ת-פ-ר-ס-ם

גם העניין

בלהירשם בסוכנות דוגמנות בסופו של דבר זה להתפרסם... אבל, נו שוין כמו שאומרים.

נכון. להיות חתום בסוכנות הדוגמנות

זה חלק מהעניין, אבל זה לא מבטיח שתהיה לך עבודה. הסוכנות שולחת אותך לאודישנים, מייחצנת אותך - אבל לא מבטיחה שתתקבל. אני אישית עוד לא ראיתי פרסומת עם מישל או נטלי. אני מאמין שיש בסוכנויות האלה עוד הרבה בחורות, שהוחתמו אבל לא מצאו עבודה רצינית, ומן הסתם הן מחפשות דרכים נוספות לתת לעצמן פוש. זה לא שהן לא מתאימות לשום פרסומת, הן מספיק טובות כדי לקבל איזושהי עבודת דוגמנות. אבל צריך גם מזל וגם מישהו שירצה אותך ראשון, יגלה אותך. התוכנית מבטיחה חשיפה לכולן, ולמנצחת גם חוזה דוגמנות, אם אינני טועה. לכן הן הלכו לשם.

אולי אם אזכה במקום ראשון

ב"דוגמניות 3", אקנה לעצמי אוטו מכספי הפרס. יש לי הרבה יתרונות על המתמודדות, למשל אני יכול להיות יותר משוחרר מהן בצילום בו צריך להסתיר את הציצי. בינתיים - אני שמח שיש לי כסף לטלוויזיה

למעלה