משחקי השבוע הבא:

Yo-man

New member
../images/Emo58.gif משחקי השבוע הבא:

Atlanta at Philadelphia, 3:00 p.m. on FOX New England at Pittsburgh, 6:30 p.m. on CBS שבעברית זה יום ראשון המשחק הראשון:22:00, אטלנטה בפילדלפה. משודר ב-FOX וב-METV. המשחק השני: 01:30, ניו-אינגלנד בפיטסבורג. משודר ב-METV ואולי ב-ESPN. והערת ביניים קטנה - אני לא רוצה להיות זה שאמר "אמרתי לכם" אבל זוכרים את כל הדיונים לגבי כמה המנוחה יכלה להפריע לפילי, אטלנטה, ניו-אינגלנד או פיטסבורג ? אז 4 הקבוצות ה"נחות" ניצחו... המצחיק הוא שדוקא החזקה מכולם (לפי חישובי מאזנים) ניצחה בקושי בהארכה, בעוד שהאחרות ניצחו בהפרשים של 13, 17 ו-30 נקודות. אם פיטסבורג רוצים לנצח את מכונת הסופרבול המשומנת של בילצ'ק הם יצטרכו להרגיע את ה-QB שלהם, להמריץ את הרצים ולהשאיר את ההגנה כמו שהיא.

roniway1

New member
(ספויילר) - ההימור שלי:

1. פיטסבורג סטילרס יהיה משחק מרתק ומותח ,ולהערכתי הסטילרס יצליחו להתגבר על ההגנה המדהימה של הפאטס. 2. פילדלפיה איגלס אטלנטה קבוצה טובה ,אבל לא מספיק טובה לנצח את האיגלס. יהיה סופרבול מרתק!!!!

ranatz

New member
ההימור שלי

אני לא רואה רוקי QB מנצח את ההגנה של ניו אינגלנד במשחק כל כך חשוב. הפאטס חוזרים לסופרבול (וגם מנצחים אותו אבל זה עניין אחר). רצף הפוקסים של פיטסבורג ייגמר ביום ראשון מול החבר'ה של בליצ'יק שלא יפסידו פעמיים בעונה לאותה קבוצה מה גם שהפעם קורי דילון ישחק. אני כל כך מתעב את האיגלס כך שאני הולך עם הניצים. אני גם חושב לפילי לא תהיה תשובה למשחק הריצה של הפלקונס. בקיצור הולך להיות סופרבול לא מלהיב בין אטלנטה לניו אינגלנד

כאן מהמרים? אז שלי

1. NE. ממש לא התלהבתי מביג בן נגד הסילונים. זה לא יספיק לצערי. 2. ויק. אני כל כך מתעב את פילי ואני מקווה שויק ישים להם סוף. לצערי אני מאמין שהפעם הם (פילי) יגיעו לסופרבול אבל זה לא אומר שאני אתן להם את קולי. אטלנטה.

sniak

New member
../images/Emo58.gif זה לא ברור ?

ניו אינגליד ופילי בתקוה לשיחזור של שנה שעברה.

Amir BA

New member
הימורים

1. פילי - Fourth time the charm? 2. ניו אינגלנד - כמה שאני אוהב את בן רוטלסברגרגרגרגר, הוא עדיין רוקי שמשחק נגד ניו אינגלנד

royfr

New member
אז זה פשוט

פילי - עדיין, יכולים ללא TO. נראה לי שהפעם סטילרס - עם קורי דילון, הפאטס ישיגו יותר מ-5 יארד על הקרקע כל המשחק, אבל אני חושב שהסטילרס יעשו את זה.

Yo-man

New member
טוב, נו. גם אני אתן את שלי

וכאן הפתעה: לדעתי עם כל הכבוד לפילדלפיה (עם או בלי TO) - מייקל ויק, ה-play maker הכי גדול של הליגה היום יעשה את הבלתי צפוי ויכניע את שושלת מק'נאב. בפיטסבורג, לעומת זאת ולמרבה הצער, המשחק המשעמם והצפוי של NE יכניע את ה-QB הצעיר. סופרבול: אטלנטה נגד ניו-אינגלנד. ומי שתנצח שם תהיה אטלנטה, ואז אני אוכל להראות לכולכם את ההודעה ששמתי בטרום העונה על איך מייקל ויק כן עושה את ההבדל לקבוצה, ואיך קבוצה יכולה להשתנות מהקצה אל הקצה רק בגלל שחקן אחד (חסרי אמונה שכמותכם !!!)

sniak

New member
אתה יודע מה

למרות מה שרשמתי... יש לי הרגשה שפיטסבורג יפתיעו.

Reshefgarcia

New member
אני אומר ש.....

מקנאב ושות' יראו לויק מאיזה צד של הגלימה ישתין סופרמן ברגע שבאים לכיוונו ג'רמיה טרוטר וג'בון"פריק" קרס ועוד איזה שלושה חב'רה...וזה במהלך בלי בליץ... במשחק השני,שלמען האמת הרבה פחות מעניין אותי,אני הייתי רוצה שג'רום בטיס ישחק ליינבקר,כדי שפעם אחת לפחות אוכל להגיד ש"אוטובוס דרס את בריידי"... אני מתפלל שפיטסבורג ינצחו,וינקמו את נקמת הפוטבול ההגנתי ה"טוב" ולאו דווקאאת הסגנון של NE,שכמו שיורם אמר פה...זה פוטבול כתישה,שכל המטרה שלו היא "לשם 3 נקודות יותר מהיריב"...הבדל גדול... אני מעריץ של פוטבול הגנתי טוב...ובכלל מעדיף תמיד הגנה טובה על הץקפה... אבל הפטריוטס הפכו לאומנות את השיעמום...וזה...זה לא מוצא חן בעיניי... אז לשם שינוי,יאלללללה רות'ליסברגרגרגרגרגר ובטיס...

kobi08

New member
נו ברור הלכתי על זה כל השנה

ניו אינגלנד פילדלפיה

ofribecker

New member
שלי

הסופרבול שלי זה: פיטסברג - אטלנטה נראה לי שהסטילרס יצאו מההלם שתקף אותם מול הג'טס ויביאו לסיום את העונה (היפה כשלעצמה) של בריידי ושות'. אטלנטה נראים לי מוכנים לסופרבול מצידם ויפתיעו את פילדלפיה בביתה.

H20Knick

New member
טוב נו, שלי.

אני אומר שיהיה לנו סופר בול בין אטלנטה לניו אינגלנד. מה שהייתי רוצה כל כך זה שיהיה אטלנטה ופיטסברג כי פשוט יהיה יותר כיף לצפות במשחק סופרבול שאין בו את הפאטס. נמעס מהמשחק המשעמם וחסר משמעות ומעצבן ובל בלה בלה.... הלואי שיהיה פיטסברג נגד אטלנטה. אך למען ההימור אני חושב שבן לא יעמוד בהגנה הזאת. ההימור: ATL VS NE

H20Knick

New member
טוב נו, שלי.

אני אומר שיהיה לנו סופר בול בין אטלנטה לניו אינגלנד. מה שהייתי רוצה כל כך זה שיהיה אטלנטה ופיטסברג כי פשוט יהיה יותר כיף לצפות במשחק סופרבול שאין בו את הפאטס. נמעס מהמשחק המשעמם וחסר משמעות ומעצבן ובל בלה בלה.... הלואי שיהיה פיטסברג נגד אטלנטה. אך למען ההימור אני חושב שבן לא יעמוד בהגנה הזאת. ההימור: ATL VS NE

rancz

New member
בקשר למשחקי השבוע הבא..

בגלל שהגענו לשלב הסופי של העונה ויש רק שני משחקים. אולי נהמר על יותר מרק המנצחת ונוסיף הימור של ניצחון בכמה נק' ומצטיין במשחק... אם מתחשק לכם...זה בטח מוסיף יותר עניין..

LuCkY SoB

New member
גמרים

אטלנטה בפילדלפיה - לא נראה לי שמשחק הריצה של הפאלקונס יחזיק מעמד מול ההגנה המצוינת של האיגלס, ובלי ריצה הם לא שווים הרבה ולכן האיגלס יעלו לסופרבול. ניו אינגלנד בפיטסבורג - המנצחת כאן תהיה מי שתטחן יותר יארדים על הקרקע. ולדעתי זאת תהיה פיטסבורג.

mcpross

New member
גם אם אני אהמר על משחק שכבר היה

אני אפסיד כנראה, אבל מה אכפת לי לנסות אני הולך על פילי - בגלל שאני אוהב אותם ובתור אוהד ישן של הבילס יש לי איזשהו תואר לוזרי שאני רוצה לשמור אצלי. ובמשחק השני - אני הולך על ניו אינגלנד - כי תמיד כשאני מהמר משהו יוצא ההפך אז אולי הפעם משהו שאני באמת רוצה יקרה והסטילרס יעלו.

puppi

New member
ההימור שלי...

הסופרבול יהיה בין פילדלפיה לאינדיאנפוליס (ומנינג ינצח אותו)!!! (כן אני יודע שהם הפסידו - אבל גם הימרתי בתחילת העונה שהפורטי ניינרס יגיעו לפליי אוף - וכניראה שלשני ההימורים יש סיכוי שווה)

למעלה