משעמם לי

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif משעמם לי

חחחח סתם כתבתי כי מאוד משעמם לי וד"א תדעו ש NUMB לא השיר הכי הכי פצצה בדיסק הוא אחד היפים....

לך משעמם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני מתה פה!!!!!!!!!!! סאמק..... ו - numb הוא השיר הכי
!!!

kiticat

New member
../images/Emo4.gif

ורק אני לא משתעממת בניקיונות במטבח ובבית.... קניות ולהחליף גופיות בחנות... יחי השקט.. ועכשיו גם לבשל.... אהה!!!!!!!!!!!!!

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif כנ"ל מירי

אני היום ניקיתי את כל הספריה שלי כמו עבד זה מעצבן ועוד ספריה גדולה מה אני יגיד טוב שאני עושה רק את זה. המן הרשעעעע

kiticat

New member
אגב

אתם יודעים מה קלטתי היום? שאימא שלי לא הרימה אצבע לנקות השנה!

coka

New member
חוצפה!!!

גם אני מצאתי את עצמי השנה מול ערימה לא נורמלית של דפים שנאגרת לה מתחילת השנה... זה היה מייאש ביותר....

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif התעייפתי

גם אמא שלי לא ניקתה איתנו בחג הזה בדר"כ כן אבל הפעם לא.... ה-
שלי התעייף מהניקיונות המן הרשעעעע

iRoNBaLLz

New member
אני לא מנקה.... וזה למה

כי אני לא שומר ולא שם זין על החגים האלה אין מצב שאני מחליף את הלחם במצות מגעילות מלאות שמן בעעעעעעעעעעעעע וגם ת'חדר לא מנקה לא מפריע לי לחיות בבאלגן... למרות שחוץ מהשולחן החדר מסודר יחסית...

iRoNBaLLz

New member
לא....בשביל מה לי לשמור?

זה לא ממש משנה אם שומרים חג או לא... אלוהים אין בעולם כי אם היה העולם היה אחר לגמרי... ואת יודעת על מה אני מדבר!!! אההה וגם לא היו ערבים ( כשאני אהיה בצבא לא יהיו בכל מיקרה ) והיה שלום ( בעעע כמו שכולם רוצים ) והיה טוב

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה לא מאמין באלוהים??? אלעד אני לא מאמינה עלייך... דווקא אתה צריך להאמין בו... דווקא אתה! תאמין לי שכל דבר שקורה לך זה מסיבה מסוימת... הוא לא היה סתם עושה את זה. אני לא יגיד לך להאמין בו... פשוט תחשוב על זה...

למעלה