מש"ש ראשון לעונה 2 של אחים ואחיות

pilot promo

New member
../images/Emo58.gifמש"ש ראשון לעונה 2 של אחים ואחיות

(אוקיי קודם כל-למי שלא יודע מה זה מש"ש-מש"ש הוא הסימון בנושא ההודעה שאומר שבהודעה יש תוכן על משהו שלא שודר עדיין-שימו לב-לא משהו שלא שודר בארץ-משהו שלא שודר בכלל!!!אז אם אתם לא רוצים כדאי שתסגרו את ההודעה עכשיו!) אוקיי-אז קודם כל-אני ממש,ממש,ממש,ממש,ממש מצטער על כך שלא יכולתי לעשות את הפרק השבועי אבל לא הייתה לא יכולתי להכנס לתפוז שבוע וקצת האחרונים עקב סיבות אישיות-אני יודע שסמכו עליי ואני ממש ממש ממש מצטער!!! עכשיו למש"ש כפי שאתם יודעים עונה 2 תעלה לשידור בעוד חודשיים וקצת ואיך שהוא הודלפו פרטי עלילה בעונה השנייה-שימו לב הדברים הם גם ספויילרים לפרק האחרון של העונה וכמו כן לכל העונה אז אני מזהיר מראש. אני מתרגם את הטקסט ואשים את הטקסט המקורי כתגובה להודעה: אבי,חברה,או אולי קרובת משפחה של הולי באה להתגורר אצל הולי בגלל שהיא לא רוצה לחפש עבודה ומשתמשת בתאונת הדרכים שעברה כתירוץ. מאוחר יותר אבי פוגשת את קווין ומגלה שהוא עו"ד עשיר,מצליח ונחמד ומתחילה איתו בלי לדעת שהוא הומו. למטה של הסנטור מקליסטר מגיע מישהו בשם אייזק שמחליט שרוברט צריך לתמוך במלחמה בעיראק ורוצה לעשות בדיקת רקע לקיטי. נורה מתחילה לכתוב בלוג על המלחמה בעיראק וכאשר אייזק נתקל בזה הוא מזמין אותה לאופרה בעוד שהיא חושבת שזה דייט הוא רק מעמיק את בדיקת הרקע על קיטי. שמועות נוספות אומרות כי: -לחבר ההומו של סול יהיה תפקיד-לא ברור אם קטן או גדול. -ג'ו לא יהיה בעונה 2-או לפחות בפרק הראשון. נראה לי כמו התחלה נחמדה אך קצת חוזרת על עצמה-עוד פעם הסיפור עם הדייטים של נורה.אבל מישהי שתעצבן את הולי-רק לזה השתוקקתי!! מה דעתכם?

pilot promo

New member
וההודעה המקורית כפי שהבטחתי:../images/Emo58.gifמש"ש

(מאתר המעריצים הכי טוב של אחים ואחיות...) Holly has a down-on-her-luck friend (or perhaps relative) staying with her. Abby is a recent divorcee who got the car in the settlement but the car is currently being held hostage by the mechanic for a huge repair bill after an accident. Not having a car is her excuse for not job-hunting. (Sounds like a freeloader to me. What goes around comes around, Holly.) Later Abby meets Kevin at the Walker house. I think she's probably there to see Rebecca. She figures out from his BMW, expensive suit and haircut that he must be Bec's lawyer brother (meaning he has money). This causes her to come on to him pretty strongly, 'cause she hasn't yet figured out he's also Bec's gay brother. When Kevin informs her of this she acts like she was just joking. Isaac Diller is a new McCallister campaign staff member. (Perhaps the campaign manager?) He tells Kitty that the Senator needs to show strong support for the war in Iraq, but she should "straddle the fence" as a campaign strategy when she talks to the press. Kitty is not pleased by this strategy. Isaac brings the flattery, telling Kitty that she brings intellect and savvy to the campaign as his wife never did. Nora and Isaac are in a bar, waiting to see a performance of "La Traviata." Apparently Nora has a blog in which she discusses her views on Iraq. He flatters Nora about her writing and says it's too bad her opinions are opposed to the campaign line because they could use someone like her. It becomes apparent that we have another situation like the first Dave the Contractor "date." Nora thinks it's a date but Isaac makes it clear that he's doing a background interview about Kitty for the campaign and that going to the opera is a "just friends" thing.

blur2

New member
../images/Emo58.gif

גם אני מאוד מחכה לזה חחח
למרות שהריבים בין נורה להולי תמיד היו מהנים
במיוחד הקטע עם העוגות
תודה רבה על האינפורמציה! כבר לא יכול לחכות לעונה הבאה

pilot promo

New member
עכשיו יש לי חשק לראות את פרק 21../images/Emo58.gif

רק בגלל מלחמת האוכל...

למעלה