מתחתיי

ורדונה2

New member
תלונה לכולכן ../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo124.gif

פתחתן בעמוד הזה שרשור על ספוילר לפרק האחרון. עכשיו, אני לא פתחתי אותו, אבל מישהי כאן כתבה "יהיה לי קשה לראות אותם מתנשקים" בכותרת, ובהמשך עוד כמה כתבו דברים בכותרת שדי הסגירו את מה שכתוב בהודעה. עכשיו, זה די ברור מה הכוונה ובאמת שזה מרגיז כי זה הרס לי עכשיו את ההפתעה לפרק הבא.
אז בנות, שימו לב למה שאתן כותבות בכותרת יש כאן כמה כמוני שאוהבות להיות מופתעות ולא אוהבות לקרוא ספויילרים אז בבקשה להתחשב בפעם הבאה עם הכותרות שלכן, כי לי אישית הרסו את ההפתעה בפרק הבא

TwilightFan

New member
../images/Emo45.gif

צודקת... צריך להתחיל לסמן ספויילרים כי זה הורס לאחרים!

mikej007

New member
גם הבנות צריכות לשים לב כמובן וגם

מנהלת הפורום ולמחוק בהתאם... אני אישית ממש אוהבת לקרוא ספוילרים ולהתכונן לפרק הבא אבל חייבים את הסימון לטובת אלא שמתאפקים

ורדונה2

New member
../images/Emo45.gif מנהלות../images/Emo26.gifלמחוק בבקשה!!!

בעיקר את התגובה- "יהיה לי קשה לראות אותם מתנשקים" לי זה הרס, אבל לפחות שלא יהרוס לאחרות!

tooly81

New member
אתן מתלוננות ובגוף התלונות מופיע אותו ספויילר

שימו לב

ורדונה2

New member
ומצידי שימחקו ת'שרשור הזה עכשיו

אני רק הצבעתי על בעיה ועכשיו ההודעות שלי עצמן הן הספוילר, אבל זה בעייתי כי ידעתי שאם אני אסמן "ספוילר" בכותרת, אז לא בטוח שמנהלת הפורום תרצה להיכנס בכלל לקרוא- ואז?? מה עשיתי פה?? מצידי שימחקו עכשיו את כל השרשור אבל המשפט שאני שמתי היה בדיוק מה שכבר היה כתוב כאן לפני כן, אז לגלות לכן משהו מעבר למה שכבר מישהי גילתה- את זה לא עשיתי

Karina85

New member
זה לא נכון

כי יש כאלה שנכנסו אחרי שכבר מחקו את מה שאת אומרת שגילו לפנייך... לי באופן אישי זה לא משנה כי אני אוהבת לקרוא ספויילרים אבל יש כאלה שזה מפריע להן ואם זה מפריע לך אז תתחשבי באחרות!

ורדונה2

New member
בגלל זה אני אומרת- שימחקו את השרשור מצידי

אבל אם הייתי שמה ספויילר על ההודעה, יכול מאוד להיות שמנהלת הפורום לא הייתה נכנסת וקוראת מה התלונה פשוט כי זה היה הורס גם לה! ואז מה היה קורה? אז ההודעה ההיא הייתה נשארת וממשיכה להרוס לעוד הרבה כמוני, ולא היה עם מי לדבר! אז מה לעשות?? זה בעייתי בכ"מ, אני רואה שסימנו את השרשור כספויילר, אז הבעיה נפתרה

Karina85

New member
אני לא מתכוונת לתקוף או משהו אם זה נראה ככה

רק אומרת שתשימי לב

../images/Emo58.gifמתחתיי../images/Emo70.gif

חברים,בבקשה לשים לב לשים
בנושא ההודעה כדי לא להרוס לאחרים! לא כולם אוהבים לדעת מה קורה...
פרקים שעדיין לא שודרו בארץ נקראים ספוילר-בלי יוצא מן הכלל!!!
שתהיה לכם שבת שלום

למעלה