ניו אינגלנד גטס

kobi08

New member
../images/Emo58.gif ניו אינגלנד גטס

טוב אז רק רציתי להגיד 21-0 והכל הולך לסופרבול איגלס-גטס...

../images/Emo58.gif סבלנות.

קודם כל, על פי מה שראינו בשידור, היה שיוויון. קשה מאוד לנצח את הפאטס בבית, אבל לדעתי, הג'טס הוכיחו שהם קבוצה חזקה מאוד שתפסיד מעט מאוד העונה. עם קצת מזל, או קצת יותר מקצת... בשבוע הבא בפיטסבורג, גםלפאטס יהיה הפסד אחד, ואם לפני משחק הגומלין במדו-לנדז מספר ההפסדים יהיה מאוזן... בכל מקרה, כמי שידע עונות של מרורים עם הג'טס, נהניתי מהקבוצה אתמול. יש שם מאמן מצוין והגנה טובה. הם עוד יקחו הרבה משחקים. אי אפשר להספיד אותם אחרי המשחק אתמול. קדימה, לספורבול איגלס-ג'טס

Yo-man

New member
לדעתי:

1. גם אני חושב שעכשיו יש ל-פאטס סיכוי להפסיד. 2. ג'טס באמת נראו טוב, רק שההגנה של NE היו מדהימים. 3. יש לך במה להיות גאה. הייתם מאוד קרובים (וחבל שלא יותר מזה) אבל לסופרבול ? הם ינצחו בדרך את אינדיאנפוליס ? דנבר ? בולטימור ? נראה לי אופטימי מאוד, אבל לך על זה.

מקור האופטימיות?

א. יש לי אינטואיציות בריאות. (צודק ב50%, לעולם לא ביותר) ב. אוהד הפועל ירושלים בכדורגל. רק אופטימיים יכולים. ג. יודע להפסיד בכבוד.

gadotmi

New member
התייחסות לעתיד ה jets

אני מסכים לניתוח שלך. רק תיקון אחד: כתבת ככה: הם ינצחו בדרך את אינדיאנפוליס ? דנבר ? בולטימור ? נראה לי אופטימי מאוד, אבל לך על זה. אתה בטוח שהתכוונת לדנבר ? אתה בטוח ? דנבר ? זה היה בטח לפני שראית איך הם נראו מול סינסינטי !!!!

Yo-man

New member
נכון, זה היה לפני המאנדיי נייט גיים

אבל מעידה אחת אינה גורעת מיכולותיה של הקבוצה, שעד אתמול היתה 5-1. באמת שאין לי בעיה עם הקונספט של הג'טס בסופרבול, אבל עם ענקיות כמו פטריוטס, איגלז, ויקינגס וקולטס - אני חושב שגם עם כל העונה תתהפך - הן תהינה 4 הפיינליסטיות.

למעלה