ניו-אינגלנד Vs ניו אורלינס

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif נ.א - נ.א, אל תטעו

שהתוצאה לא תטעה אתכם! ניו אינגלנד אמנם הפסידו, אבל הרבע האחרון שלהם לא משקף כלל את היכולת של הקבוצה הזו השנה. מי שלא ראה את המשחק יכול עוד לחשוב שהנה אולי מסתמן תום עידן טום, אבל לא כך הוא. הסיינטס התאמצו מאוד לנצח ואילו הפטריוטס ששיחקו ברבע האחרון עם הקווטרבק השלישי שלהם ובלי דיאון בראנץ' וכמה משחקני ההגנה הראשיים, פשוט נתנו בכך את המשחק.

עופרי, מי כמוך יודע שמשחקי האקסבישן

הם סתם בזבוז זמן. משחקים רבע אחד רציני ואחר כך שומרים על השחקנים שלא ייפצעו לעונה. מי שמסיק מסקנות לפי המשחקים האלו הוא לא ממש רציני. כל שכן כאשר מדובר בניו אינגלנד (וכן, גם לגבי פילי וההופעה המבישה של מקנאב שבוע שעבר).

ofribecker

New member
עדי, מה שכתבתי

מיועד בעיקר לחדשים שמצטרפים אלינו. זה ברור שמבינים גדולים בפוטבול, כמוך למשל, יודעים את מה שכתבתי גם בלי שאכתוב.

עופרי, לקבל ממך תואר של "מבין גדול"

זה באמת מחמאה
. עזוב אותך משטויות, עוד קצת ואז מתחיל הסיפור האמיתי. לא יכול לחכות.

../images/Emo58.gif

איזה ניתור עצום היה במהלך שהכריע את המשחק לתוך האנדזון הקלטתי את המשחק.. והיה שווה לצפות ב2 MIN. WARNING . אולי משחק קדם עונה, אבל לפעמים חלומות מתגשמים . סופ"ש מהנה .

Yo-man

New member
../images/Emo58.gif ניו-אינגלנד Vs ניו אורלינס

עופרי - דווקא אתה חורג מנהלים ? כותרת כמו "נ.א. נ.א. אל תטעו" לא ממש מסבירה על מה מדובר (אני הייתי בטוח שהכוונה היא "ניו-אינגלנד, ניו-אינגלנד" למשל). בבקשה לשמור על כותרת אחידה לספוילרים, בלי שום מסר. לא "אל תטעו", לא "חבל"ז" ולא "וואו". בכותרת רק הקבוצות והאייקון של ספוילר. וזו לשון ההודעה של עופרי: שהתוצאה לא תטעה אתכם! ניו אינגלנד אמנם הפסידו, אבל הרבע האחרון שלהם לא משקף כלל את היכולת של הקבוצה הזו השנה. מי שלא ראה את המשחק יכול עוד לחשוב שהנה אולי מסתמן תום עידן טום, אבל לא כך הוא. הסיינטס התאמצו מאוד לנצח ואילו הפטריוטס ששיחקו ברבע האחרון עם הקווטרבק השלישי שלהם ובלי דיאון בראנץ' וכמה משחקני ההגנה הראשיים, פשוט נתנו בכך את המשחק.

ofribecker

New member
Eye Eye Sir

מבטיח להקפיד בדיוק על הנוהל לפעם הבאה, למרות שאם שמתי ספוילר (ושמתי ספוילר) אז כל בר-דעת יודע ש"נ.א-נ.א" זה ניו אינגלנד - ניו אורלינס... "אל תטעו" בוודאי שלא חושף כלום. ושוב, למרות כל מה שאמרתי, לפעם הבאה אקפיד במדויק.

CKYEN1

New member
../images/Emo58.gifעופרי...

גם האיגלס הפסידו, ותאמין לי היכולת שראינו מול סטילרס היא לא משקפת אותם עכשיו שאואנס יחזור, תאמין לי מקנאב ישלים איתו והכל יסתדר

למעלה