נראה לי...

שיןx2

New member
../images/Emo58.gifנראה לי...

שהדבר הבא שיעשו בסידרה זה ימצאו לסידני איזה אח או אחות אובדת שבהתחלה יהיו נחשבים לרעים והם וסיד ילחמו אחד נגד השנייה ואז יגלו שהם בעצם טובים, וכו'...

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחח

איזה רעיון!!! את ממש יכולה להצטרף לג'יי ג'יי!!! אהבתי!!

RenanaD

New member
חחחחחחח זה משהו שאני ארצה לראות!!

או שג'ק וסלואן אחים!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאו ש....

סלואן הוא באמת האבא האמיתי של סיד וג'ק הוא האבא האבוד של ווהן

RenanaD

New member
אבל אירינה רצחה את אבא של ווהן, לא?

בואי נעשה סדר בבלגן ונאחד את הסיפורים שלנו: סלואן הוא האבא האמיתי של סידני, ג'ק הוא האבא האמיתי של מייקל. ג'ק וסלואן אחים, דבר שהופך את סידני ומייקל לבני דודים ואת הרומן שהיה ביניהם-לגילוי עריות. חה חה. זה כבר נהיה חולני. מה אתם אומרים על זה?! היישר ממוחם הקודח של דנה ורננה!!!

קרלוצה

New member
חהה ענק../images/Emo6.gif המשך../images/Emo26.gif

במקביל לורן וסארק מנהלים רומן, מה שלא ידוע לשניים שאמא של לורן לפני 23 שנה ילדה תאומים כאשר האויב המושבע של בעלה, מיסטר ריד, החליט לחטוף את אחד הילדים ועד היום לא ידוע על מקום הימצאו, מה מסתבר? שאבא של סארק הוא האיש שחטף את הילד בלידה והילד החטוף הוא......(שימו לב שהשניים בלונדינים, יצורים רעים ואכזריים ובעלי אותו מבטא!!!
) ובהמשך לסיפור סיד ווהן ועיניין הבני דודים: סיד מחליטה שזה לא יכול להימשך כך וחוסר הידיעה לגבי זהות אביה האמיתית וכל ההשערות לא עוזרות בכלל ומחליטה לעשות בדיקת די אן איי, בבדיקה יוצא כי גם סלואן וגם ג'ק לא תואמים לסיד מה שאומר ששניהם לא האבא הביולוגי ורק אירינה יכולה לאמת את הדברים..... (רננה תורך...
)

שיןx2

New member
חחחח מצויין ממש!

אני אומרת שנשלח לג'יי ג'יי איזה אימייל עם כמה הצעות מעניינות לתוכנית...

RenanaD

New member
חחחחח ממש!!!

ואז הוא יתלהב ויכתוב אותנו בתודות בסוף הפרק!!! ויש לי עוד טוויסט: אחרי שסידני ומייקל יגלו שכל הרומן שלהם היה בעצם גילוי עריות (הם הרי בני דודים, למי ששכח), אז יתגלה שסלואן וג'ק הם לא אחים, אלא........ אותו בן אדם!!!!!!!!!!!!! סלואן נולד מכוער כ"כ, אז אמא שלו החליטה לשכפל אותו רק בגרסה יפה יותר (סו קולד יפה), ויצא ג'ק!!! ככה שבעצם... סידני ומייקל אחים!!! ואז בכלל הם יגעלו מזה שהם שכבו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צריך לאשפז אותי!!!

הרמוני

New member
חחח ועוד משהו..

לסלאון היה רומן עם אמא של אירינה, אז אירינה היא הבת שלו כך שיוצא שאירינה התחתנה עם שכפול של אבא שלה (ג'ק) וילדה את אחותה ואח"כ היה לה גם רומן עם סלאון, השכפול של אבא שלה/ בעלה לשעבר והיא ילדה לו את מייקל-אחיה, אז סידני מייקל ואירינה הם אחים וג'ק/סלאון הם האבות של כולם ואירינה היא גם אמא של האחים שלה ו... טוב אני אפרוש בשיא!

RenanaD

New member
חחחחח גם אני הרמתי ידיים בשלב

כלשהו!!! הפעם באמת התעלית על עצמך!! חחחחחחחחח

למעלה