נרוטו פרק חדש של בליצ'...

קנטרו

New member
../images/Emo58.gif נרוטו פרק חדש של בליצ'...

גאארא - רוק לי ביאיקויה - איצ'יגו .... זה פשוט אותו כוח ואותה הפואנטה....איזה כיף אני מהיר איזה כיף אני יכול להילחם האמצעות חול / פריחת הדובדבן/ בליץ מתחיל לעשות לי פריחה ... אם הם באמת יתחילו פילר של 22 פרקים אני פשוט אפסיק לראות את הסדרה ...

Violettecat

New member
אם הם יעשו פילר אני אתאבד

אין שם מקום לפילר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! העלילה עכשיו כל כך מתוחה שאין שם בכלל מקום לכזה!!!!!! אני רוצה כבר שישדרו את המקבילה לפרק 180 -181 אני רוצה לראות את פרק 174 של המנגה קם לחיים!!!!!!

JeeChan

New member
אני מאמין שלא תהיה להם ברירה

מה שקרה בנארוטו שברגע מסוים האנימה והמנגה היו באותה נקודה, ואז הם נאלצו לעשות פילרים, אבל לא היה להם זמן לתכנן פילרים מוצלחים ומה שיצא זה פילרים שרוב הצופים מסכימים, שזה פילרים גרועים. בהתחשב שזה אותו אולפן שיוצר את בליץ' ואת נארוטו, אני מאמין שהמפיקים למדו לקח ולא יתנו לבליץ' האנימה שבערך עוד שלוש חודשים מגיעה למנגה להיכנס לפילרים גרועים. ראינו בעבר פילרים של בליץ', ומכיוון שטיטו הוא הבמאי של הסדרה, הפילרים יצאו טובים ומתאימים לסדרה. אף אחד לא אמר שהשמועה שאומרת שלבליץ' הולך להיות 22 פרקי הפילרים, נכונה או שזה הולך לקרות בפרקים האלה. אני מאמין שאם האולפן הזה רוצה שבליץ' תמשיך להחשב כסדרה טובה, טיטו שלנו יושב בימים אלה ומתכנן פילרים שיתאימו לעלילה בדרך שאפילו אנחנו לא יכולים לדמיין :]

Violettecat

New member
אור טאיצ'ו אתה כה מעודד!!!!!../images/Emo140.gif

אחרייך באש ובמים, טאיצ'ו!!!!!!!!!

JeeChan

New member
האי :] וקראתי באנימס רעיון של

מישהי שהציעה שאולי הפילרים יהיו על כוחות הקפטנים, בהתחשב שבמנגה לא הראו את כל הכוחות :]

וואי זה בהחלט יהיה אדיר.

נתת לי תקווה!!11 ייאי! [אני מקווה באמת שהם למדו מנארוטו.]

Neon taichou

New member
-מלאת תקווה- אתה שולט, אור-טאיצ'ו!

אבל יהיה מה זה באסה אם זה לא יהיה נכון. <_<

למעלה