סיימתי לראות עונה 14

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifסיימתי לראות עונה 14../images/Emo58.gif

האמת? לא יודעת למה לא אהבו אותה. טיפוסים צבעוניים בהחלט. החלוקה בהתחלה אמנם הרתיחה אותי אבל אחרי המיזוג העניינים היו בהחלט מעניינים. יאו מן נראה ממש כמו דמות מסרט מצוייר, אבל כל הכבוד לו על הרוח הספורטיבית ועל המכונית שנתן לדרימז. שמחתי שארל ניצח למרות שזה היה ברור שיקרה עם השניים שהוא היה איתם. עכשיו אני יכולה סוף סוף להגיד שראיתי את כל העונות של הישרדות. מי שיש לו מה להוסיף להעיר או להאיר מוזמן.

Confide In Adam

New member
דעתי על העונה ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי בעבר, זאת העונה הכי פחות אהובה עליי.. קודם כל ממש ממש לא אהבתי את הטוויסט של העניים/עשירים.. הפך את כל החצי הראשון של העונה לצפוי ומתסכל. לצערי גם השבט שיותר אהבתי היה העני, והפסיד כל פעם. רוב השחקנים שאהבתי עפו ממש מוקדם (ג'סיקה, אריקה, ריטה), ונשארה לי רק מתמודדת אחת שמאוד אהבתי - מישל (וגם קצת את סטייסי). שאר המתמודדים לדעתי היו ממש מעצבנים ואנשים כמו מוקי, אלכס, אדגרדו ובעיקר רוקי וליסי
גרמו לי לרצות לזרוק נעל על הטלוויזיה (או במקרה שלי על מסך המחשב).. בסופו של דבר ניצח המתמודד הראוי ביותר לדעתי (חוץ ממישל), מה שקצת פיצה על העונה הזאת, אבל היא בכל זאת העונה שהכי פחות אהבתי מכל ה15 עד כה..

MeWithoutU

New member
לא מסכימה איתך בכלל!../images/Emo58.gif

מסכימה לגבי - מוקי וליסי...שני קרציות שהעלו לי את הפיוזים!!!
גם ג'יימס ממש עיצבן אותי - בחור שחצן עם פה גדול...גם שהוא העליב את אנטוני כל הזמן וזה היה ממש מגעיל לדעתי.
אבל בקשר לאלכס ואדגרדו - אני ממש לא מסכימה איתך!!! אני דווקא מאוד מאוד אהבתי אותם!!!
שיחקו טוב ועשו את העונה מעניינת והיה כייף ליראות אותם (בעיקר איך שהם שמרו על אנטוני המסכן אחרי שג'יימס ירד עליו) נו גם שאלכס נראה ממש טוב...

RageBot

New member
לא אהבת את יאו-מאן? :ם

יאו מאן הוא השורד האהוב עלי אי פעם, אפילו יותר מרופרט. הבעיה העיקרית עם עונה 14 היא שלפני המיזוג היא עונה פשוט משעממת, פשוט משעממת וצפויה. למרות שאחרי המיזוג היא אחת העונות היותר טובות (וכמובן שעם הפרק הכי מעניין - שאלכס משתמש בHII). לדעתי היא סוג של מראה של קוק איילנדס, שלפני המיזוג הייתה מעניינת, אבל אחרי המיזוג הייתה צפויה ומשעממת.

Confide In Adam

New member
לא ממש

הוא היה בסדר, אבל הוא עיצבן אותי משום מה.. אני יודע שכולם אהבו אותו ויש לי הרבה הערכה אליו כי הוא שיחק משחק טוב (גם בקטע הפיזי יחסית למישהו מבוגר), אבל משום מה הוא פשוט לא הצליח להתחבב עליי.. הפרק שבו אלכס השתמש באליל חסינות באמת היה מעולה, הפרק הכי טוב בעונה לדעתי. קוק איילנדס היא דווקא אחת העונות שאני הכי אוהב, בעיקר בגלל שאהבתי את הקאסט, אז אפילו שזה היה קצת צפוי עדיין נהניתי...

RageBot

New member
אני ממש מקווה

שלעונה 16 יהיה "America's tribel Council", ושיהיה אפשר להצביע מחו"ל X: אני אטוס לדיזנגוף סנטר ואשלם לאנשים כדי שישלחו SMS ליאו-מאן. באופן כללי אני חושב שהוא הבנאדם שהכי מגיע לו שלא זכה, אפילו יותר מרוב ססטרנינו. זה יעשה לי שמח בלב אם הוא יקבל מיליון דולר, יש לי עד כדי כך הערכה כלפיו ^^

snier1991

New member
לא הגיע לו

ספוילר המהלך שלו עם המכונית היה כ"כ אוטיסטי וזה היה כאילו הוא צורח תראו אני איום תראו אותי העובדה שהוא נצמד רחוק מדי עם דרימז שידוע כמישהו מטורלל לא הגיוני ומסוג האנשים שהכי לא טוב לעשות איתם ברית(כמו שיין אי אפשר לדעת מה הם יחליטו מחר בבוקר) והוא נצמד אליו כשידוע שהוא איום לדעתי לא רק שלא הגיע ל יותר מרוב הבן אדם היה יותר טיפש מרופרט

RageBot

New member
אז היה עדיף לו...

סתם לתת לאנשים להדיח אותו? זה היה ברור לו גם ככה שאם הוא יגיע לפיינל 4 בלי חסינות הוא עף. חוץ מזה שכן, הוא היה צריך לבחור במישהו אחר חוץ מדרימז, זאת הייתה שטות, אם הוא היה בוחר ב-בו, היו לו סיכויים הרבה יותר טובים. אבל העניין הוא שדרימז היה איתו ב"ברית", שזה אמר שהוא היה צריך לבחור בו, מה גם שהוא היה צריך לתת את זה למישהו עם סיכוי גבוה יותר ממנו לזכות בחסינות --> בו או דרימז. וחוץ מזה, "טיפש" זאת לא מילה שמתארת מישהו עם דוקטורטים בפיזיקה ומחשבים.

Fairywitch

New member
אה, טוב, לגבי זה אני פחות מסכימה.

מתתי על יאו-מאן, בעיקר כי הוא היה הכי אנדרדוג.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifוואו, אני מסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אין לי מה להוסיף

snier1991

New member
היה דבר אחד טוב בעונה(ספוילר)

וקראו לו מישל שההדחה שלה הייתה כ"כ לא בסדר וכ"כ התעצבנתי עלך הטוויסט הדבילי(לקחו את האסטרטגיה סתם השאירו מזל של הגרלה) כל כך מעצבן ופשוט דבילי. אחרי שמישל הלכה נשארנו עם חבורת אידיוטים כאלה שחושבים שהם טובים במשחק אבל עשו כל טעות אפשרית(יאו מן וארל ששבע פרקים אחרי שמישל הודחה עדיין קישקשו חבל שהיא הודחה וחבל שהיא הודחה) כאלה שהם פשוט קרציות מליסי ועד רוקי דרך דרימז ומוקי שהיה איזה שלב שהוא פשוט ויתר פשוט אידיוטים ומעצבנת אחת גדולה והיא הייתה קסנדרה היא לא טיפשה אבל כל כך מעצבנת עוד נקודות אור בעונה הזו היו אלכס שנורא חיבבתי אותו ואת סטיסיי למרות שגם לה היו נקודות טיפשות ומעצבנות

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלגבי מישל. טוויסט כ"כ מפגר../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

RageBot

New member
זה מה שקורה כש...

במקום לבדוק את הקלטות ששולחים המעריצים של הישרדות, הולכים לחפש אנשים בבארים ומועדונים
זה למה רוב הקאסט של עונה 14 היה משעמם, כי לא היה שם אף אחד שבאמת ראה את התוכנית לפני כן, חוץ מיאו-מאן (שגם אותו מצאו באיזה מועדון פינג פונג או משהו, אבל הוא הלך לראות את כל העונות אחרי שאמרו לו שהוא מצטרף לקאסט). זה גם למה (מבחינת מתמודדים) העונות הראשונות היו הרבה יותר טובות, היו הרבה יותר אנשים "אמיתיים" שבאמת רוצים להיות שם, ולא יענו דוגמנים/שחקנים שסתם רוצים לקבל חשיפה.

bip300

New member
../images/Emo45.gif נכון,

זה גם ניכר מאוד בעונה 13 שכולם שם, אולי חוץ מכמה בודדים כמו בילי וקאו בוי, היו דוגמנים/ שחקנים מתחילים. גם בהישרדות הישראלית זה ככה, מי שלא דוגמן ושחקן גר בסביון ככה שסביר שהיו לו כמו מילים בהפקה. זה באמת לא כיף ככה

RageBot

New member
בילי היה אידיוט

ז"א, היו לו אסטרטגיות מצויינות, חוץ מהאחת שאומרת שאתה לא הולך לעבוד /= מי לעזאזל עושה את זה?!?! הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לבנות לעצמך עמדה (לא להיות חזק מדי, לא להיות חלש מדי) הבריתות נכנסות אח"כ, ורק כשיש בריתות אתה יכול להתחיל לא לעבוד.

למעלה