סיכום העונה ה2 שלי

dress n glasses

New member
../images/Emo58.gif סיכום העונה ה2 שלי ../images/Emo49.gif

טוב אז במזל טוב סיימתי השבוע לראות את כל פרקי העונה השנייה. אמנם היו לי כמה ספוילרים שנתקלתי בהם בכל מיני מקומות בטעות או שאנשים טובים לחשו לי בשנתי (בהשפעת פרנסי....שמסננת לוויל את הזכרונות ושותלת לו חדשים), אבל הם לא היו מספיק מדויקים ותמיד הפתיעו אותי בכל זאת.
אמא של סידני בהחלט הייתה תוספת מצוינת לקאסט וקרב המוחות בינה לבין ג'ק פשוט מבריק.
השינויים בצוות המשימה כולל אדון קנדל (הקרח) קצת הרגיזו אותי, ולפעמים הסצנות והריבים שלו היו פשוט תקועים.
לעומת זאת קצת פיתחתי אמפתיה לווהן וסידני כזוג חביב.
הדמות של וויל (רואים למה אסור לדחוף את האף למקום לא לכם?) עברה התפתחות יפה מ"נרקומן" מובטל לתפקיד מועיל בסי אי אי ..בהחלט מכובד.
המופרכות קצת גברה בעונה הזו כל עניין המתים השבים לתחייה, השיכפולים הגנטיים, המשימות הקיצוניות..אבל לזה כבר התרגלתי.
סלואן בחליפה הלבנה ומשקפי השמש הלוק החדש התגלה כשאיש רגיש ככלות הכל (תמיד ידעתי שיש לו פוטנציאל..
) . איש משפחה אוהב ובעיקר חבר נאמן (לרמבלדי בעיקר
)
בעניין הסיום של העונה. שרואים את ווהן עם טבעת הנישואין. אני לא כל כך במתח אבל אני מתארת לעצמי שתוך חודש אני אתחיל להתארגן על העונה השלישית (באיחור אופנתי). אלו הדברים החשובים שהיו לי לומר לעת עתה. מישהו יכול להסביר לי מה עלה בגורלה של אם השנה?

varty

New member
מכל העונה הזאת

מה שהכי הכי אהבתי זה ההצטרפות של אמא של סיד לסידרה. פשוט מעולה.

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif למעלה. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

נא לסמן פעם הבאה.

מווותק

New member
../images/Emo58.gif משהו על אמא של סיד

אמא של סיד (לנה אולין המדהימה), היתה הדבר הכי טוב שהיה בעונה השניה. מלבד האינטראציה המדהימה של סיד ווהאן, חיכינו מן הסתם לראות את הפגישות בין סיד לאמא שלה. גם שימו לב שתמיד המוזיקה בסצינות האלה היתה "קרה מאוד" ונשמעה ממש כמו רוח נושבת. בעניין לנה אולין - לאור העובדה שהיא טרם הופיעה בפרקי העונה ה - 3, מעריצי הסדרה הפאנאטיים בארה"ב פרסמו מודעת פרסום בגודל של עמוד שלם בעיתון הלוס אנג'לס טיימס (אם אני לא טועה...) הקוראת ל- JJ Abrams להחזיר את לנה אולין לקאסט - ומהר. בינתיים אנחנו מסתפקים רק באחותה של אירינה...שאגב לא הרשימה אותי במיוחד בפרק 312.

dress n glasses

New member
הפתרונים בכרטיס המעודכן

25 ולא שזה חשוב. סתם שמחתי לראות שאני לא אצטרך לשאול את הקושיות בפסח

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

למעלה