סיכום שבוע 1

Reshefgarcia

New member
../images/Emo58.gif סיכום שבוע 1

ברוכים הבאים למה שאני מקווה יהיה מדור שבועי,בהתאם למגבלות הזמן שלי... התחלתי לכתוב את המדור של השבוע עם כל כוונה לסכם את כל משחקי השבוע,סיכום הראוי לכל אחד... אך מה,הבנתי באמצע הדרך שזה פשוט יקח יותר מדי זמן,ולכן השבוע יצא שכבתי על 4-5 משחקים שהם לא בהכרח המשחקים החשובים ו/או הטובים של המחזור... בשבועות הבאים,אני מבטיח לבחור יותר טוב את המשחקים שאעניק להם "כיסוי" מלא וטוב... בינתיים... תהנו... ומדור נוסף שאני רוצה להפוך לשבועי,בחירת השחקן המצטיין של הפורום... כל שבוע,אתן לכם 5 אופציות,ודעת הרוב תכריע... מועמדי השבוע : 1) טום בריידי - 26 מתוך 38 , 335 יארד, TD 3 2)דונובן מקנאב - 26 מתוך 36 , 330 יארד , 4 TD 3)קרטיס מרטין - 29 נשיאות ל 196 יארד,טאצ'דאון 4)קוונטין גריפין - 23 נשיאות ל 156 יארד , 2 טאצ'דאון 5)אייזיק ברוס - 9 תפיסות ל 112 יארד,טאצ'דאון הסיכום עצמו נמצא בקובץ המצורף.

gadotmi

New member
ברכות

כל הכבוד לרשף. כמה הערות/תוספות/התייחסויות קטנטנות: 1. קשה לי להסכים לדעה שקרטיס מרטין לא מוערך בתור פוטנציאל, אבל אין ויכוח שהתוצרת שלו בעונה שעברה לא עמדה בציפיות של אף אחד. אי אפשר לבוא בטענות למי שיגיד שהוא אחת הסיבות לאי הצלחת הג'טס לצד הניצוצות שראינו מפנינגטון המוכשר (כמובן שגם היכולת הטובה של הפאטס והקולטס היו סיבות טובות לכך). 2. דני גרין הוא מאמן מצויין, אבל אני בכלל לא בטוח שהחומר שיש לו באריזונה יאפשר לקבוצה להגיע לתוצאות גבוהות באופן משמעותי מאלו שראינו ממנה בשנים האחרונות. 3. רשף לא פירט לגבי משחק של פילדפיה (אני בהחלט מבין שהזמן זה לא המשאב שנמצא בשפע וחלילה למי שעלול להבין שיש לי טענות...), אבל חייבים לציין שהפגנת הנוכחות של מקנאב היתה מרשימה, והוא אפילו שיתף פעולה באופן מוצלח עם טרל אוונס (אני יכול להעתיק לכאן את מה שרשף כתב בשורה הראשונה בתאור המשחק בין הבראונס לבנגלס, והמבין יבין..... 4. לגבי משחק הפתיחה אין צורך להוסיף מילים. כולנו מקווים שהלילות הארוכים שנבלה מול המסך במהלך השבועות הקרובים יניבו איכות מהסוג שראינו בבוקרו של יום שישי. כמובן שאין מה לעשות ומישהו חייב לרדת מאוכזב בסיומו של המשחק... אמנם ברידי נתן משחק פנטסטיאבל הקולטס לא יכולים לבוא בטענות אלא רק לעצמם על אבדן הדדמנויות שניתנו להם, יותר פעם אחד !.

ofribecker

New member
מה עם שון אלכסנדר?

גם לו היה הרבה מה לאמר השבוע... 3 טצ'דאון. באופן אישי הייתי בוחר את דונובן מקנאב.

Ilya T

New member
כתבה נחמדה על QBs זקנים

הכתבה ובעקבותיה: האם פארב הוא ה-QB הגדול בכל הזמנים? אולי הוא לא הקווטרבק הטוב בכל הזמנים, אבל יש משהו בנחישות שלו ובצורת המשחק שלו שמעורר אצלי הערצה רבה. לטעמי הוא השחקן שמייצג את רוח הפוטבול האמיתית.

Yo-man

New member
מצטער על האיחור בתגובה

אבל רק היום הספקתי לראות את השידור של המאנדיי נייט, ולא רציתי להרוס לעצמי את ההפתעה שבתוצאה. רשף - קבל
אני חושב שעם פינת "הכי הכי" של הפורום, והסיכום שלך - נוכל להגיע לכל הפינות של הליגה. אני שמח שאתה לקחת על עצמך את התפקיד. אני גם חושב שמכולם פה (עד כמה שאני מכיר) אתה גם הכי שולט, הכי מתעניין וקורא, והכי נהנה מזה
אני מקווה שתוכל להתמיד עם התפקיד, אבל אם תדע על ימים שבהם יהיה לך יותר קשה לסקר את השבוע, או סתם אם תתעייף, תגיד לי ונוכל להתחלק במשחקים או להחליף אותך לגמרי. ואני חוזר ומזכיר; כל מי שרוצה לתרום מפרי עטו, לפתוח פינה קבועה (מה עשתה ההגנה של מיניסוטה השבוע - "הפינה הקצרה") או להוסיף כתבה לפורום - welcome. ושוב תודה גדולה לרשף.

למעלה