סימתי עונה שניה , ולדעתי..

../images/Emo58.gif סימתי עונה שניה , ולדעתי..

מי שלא סיים לראות את העונה השניה עדיף שלא יקרא!!!!! העונה הראושנה הרבה יותר טובה מהשנייה !!! לא שהעונה השניה לא טובה.. היא גם מותחת וזה, אבל לא כמו העונה הראשונה.. העונה השניה נראה לי קצת יותר משעממת מהשניה.. היו הרבה קטעים שהשתעממתי בהם.. וגם הסוף לא כל כך מובן! מי זאת הייתה??? שלחצה לפאלמר את היד?? כאילו מה הוא הולך למות?! ואני אחכה עד ספטמבר לדעת??????? אוף!!!!!! והאמת לא כל כך הבנתי את הסוף.... מה קרה שם ? בסוף אין מלחמה?? ומה עם שרי?? מה היה איתה בסוף?

LiveInACloud

New member
גם אני סיימתי את העונה השנייה עכשיו

לסוף העונה השנייה!!! אני לא מסכים, לדעתי העונה השנייה הייתה מאוד מותחת, מאוד מעניינת, יותר מושקעת. אולי פחות חדשנית אבל לא יותר מזה. הסוף היה מדהים! וואו! רק מה שלא מובן זה מה היה המטרה של זה ואיך בעל-הספינה-ומשקפי-השמש-המגניבים רוצה לעשות מזה מלחמה.. בקשר למלחמה - ביטלו את ההפצצות, נצטרך לחכות לעונה השלישית לדעת יותר. שרי - לקחו אותה לחקירה כנראה, היה לה קשר עם קינגסלי(?) הזה. עוד משהו שמעניין אותי - מה עם מישל? לא שמעתי שהיא משתתפת בעונה השלישית ולא ברור לי למה..

LiveInACloud

New member
../images/Emo58.gifאחרי ברור קצר..../images/Emo58.gif

מישל כן תשחק בעונה השלישית

LiveInACloud

New member
עוד על העונה השנייה..../images/Emo58.gif לסוף

אחרי שהעונה נגמרה כולם אמרו שהעונה הבאה תמשיך כנראה ישר אחרי הארועים האחרונים של העונה השנייה. עכשיו, שאנחנו יודעים שהעלילה של העונה השלישית תתרחש שנתיים-שנתיים וחצי אחרי העונה השנייה זה נשמע לא הגיוני, הפרק האחרון פתח יותר מדי דברים. פאלמר - האפשרות שנראת סבירה יותר היא שהוא לא ישרוד את ה.. לחיצת יד הזאת. כי אם הוא ישרוד, יראה נורא מוזר שגמרו עונה בכמעט-מוות ופתאום זה לא יהיה חשוב במיוחד (איך אפשר להראות המשכיות לזה אחרי שנתיים וחצי?) המלחמה - אם התוכנית של ההוא זה להתחיל מלחמה אז העלילה תהיה אחרי המלחמה? מתי נדע מה הוא תכנן? האם העונה השלישית תצטרך לעסוק בתוצאות של הדברים שקרו בעקבות העונה השנייה? האם לא יהיו עניינים חדשים? גם בקשר לקייט, העניין עם מרי בכלא ומה שהיא אומרת לה - למה היא רמזה? האם במשך ה"שנתיים וחצי" האנשים שמרי דיברה עליהם כבר תפסו את קייט? אבל אנחנו יודעים שהיא תשחק בעונה השנייה בתור מישהי שקשורה לג'ק (חברה? ידידה? אשה לעתיד?) אז האם במשך הזמן הזה "יספיקו" להפוך אותה לבוגדת ואנחנו אפילו לא נדע עד הפרקים האחרונים? ונינה - אני כבר לא יכול לחכות
מעניין מה יהיה איתה ומה לעזאזל ג'ק לחש לה באוזן. קים - האם היא תמות כבר? טוני ומישל - אני אוהב אותם יחד. מעניין איך נקבל אותם בעונה השלישית. שרי - אם היא משתתפת אז פאלמר חייב להשתתף גם, לא? והשאלה הכי גדולה - מי לעזאזל יקרא את זה אם בכלל אף אחד כמעט לא ראה את העונה השנייה?!

Crossface

New member
השאלה האחרונה באמת טובה../images/Emo8.gif../images/Emo58.gif

בכל אופן, זאת הפעם הראשונה שאני שומע שהעונה השלישית תהיה שנתיים שנתיים וחצי אחרי העונה השניה. באמת לא הגיוני השאלות שנשאלו עם שאלות טובות (מה יש לך מקים?) תזכירו לי מי אלו מרי וקייט (אני מאוד גרוע בשמות) באמת הכי מסקרן זה מה ג'ק לחש לנינה.

LiveInACloud

New member
כן.. ../images/Emo13.gif לפחות אתה ראית.. ../images/Emo58.gif

העניין של השנתיים-שנתיים וחצי נכתב כבר בפורומים שונים. אני חושב שזה נאמר באיזו מסיבת עיתונאים של יוצרי הסדרה שהייתה לא מזמן. קח לינק לכתבה, יש שם עוד כמה דברים. מרי זאת האחת ששתפה פעולה עם סייד עלי וכו'.. קייט זאת "החברה" של ג'ק באוור. לגבי קים, בעונה השנייה היא הייתה די מיותרת ולא ממש קשורה לעלילה, זה קצת עצבן. אבל באמת עדיף אותה חיה, לבריאות הנפשית של ג'ק

Crossface לא קראתי את ההודעה אבל..

יש לי שאלה אליך: אתה ראיתה את העונה הראשונה נכון? אז אתה יכול לומר לי אם מגלים את עניין התינוק בעונה הראשונה?

../images/Emo58.gifתשובה לאחת השאלות...

מנדי (זאת מהעונה ה-1, שפוצצה מטוס ואז קפצה ממנו) - היא זו שלחצה לפלמר את היד. פלמר לא ימות ככל הנראה, משום שיש סביבו הרבה תשומת לב (הוא נשיא), וכנראה שהוא קיבל עזרה רפואית די מהר. אבל לדעתי מה שיקרה לפלמר יהיה נזק תמידי. לא יודעת מה בדיוק, אני לא רופא! בסוף אין מלחמה. ובנוגע לשרי - אין לי מושג מה קרה איתה. כנראה שהיא תעשה עסקה עם התובע המחוזי.

למעלה