סיתיקד גמר

De fire

New member
../images/Emo58.gif סיתיקד גמר

אחרי ששני הפייבוריטים של הקהל לאורך העונה עפו ונשארו דני וסייברה התחלתי לחשוש שמא חלילה דני יקח. נכון, הוא רקדן מעולה וכל זה, אבל הוא נורא מנותק ואני די מופתע שהוא הגיע לפיינל 2 כי הוא לא ממש הצליח לדעתי ליצור שום קשר עם הקהל. אבל כנראה שכל שטיפת המח מהשופטים כל שבוע עבדה. בכל אופן, בלי ספק הזוכה הכי ראויה אם מתחשבים בריקודים ושואו. בעיקרון מהשלישיה סייברה ניל ולייסי לא היה אכפת לי מי יקח כי שלושתם היו מעולים (ולא פחות חשוב מבדרים) מדי שבוע, ככה שבסה"כ סיום חיובי לעונה ממש מעולה (למרות שהריקודים בחצי הגמר היו בכמה רמות מעל הריקודים בתוכנית אתמול. בסה"כ כל הרקדנים מעולים ובשלב הזה זה נטו הכוראוגרפים, ומשום מה כמעו כל התותחים הכבדים לא היו אחראים על ריקוד לגמר, וככה יצא גמר בינוני ברובו).

maya567

New member
i realy want to look....

but i wont!! I didn't see the finale. I was too busy winning money at poker
I'll have to wait until i get back. I am going to a taping of America's Funniest Videos tomorrow

../images/Emo58.gif

וואו, התוכנית הזאת פשוט מעולה. ממש ממש לא חשבתי שסברה תנצח. הייתי משוכנע שזה יהיה בין לייסי לדני, וברגע שלייסי עפה אני יכולתי לחתום שדני יקח. אבלזה ממש לא הפריע לי כי כולם שם פשוט מעולים ונהנתי בטירוף מהעונה הזאת. אם העונה הבאה תהיה באותה רמה כמו זאת אני אהיה מאוד מאוד מרוצה. הערה: אפשר להבין מה עבר על השופטים? איזה בחירות הזויות לריקודים. ההיפ הופ של דומיניק וסברה? הווסט קוסט סווינג של פשה ושרה?? (בכלל, שרה כיכבה שם) הפוקסטרוט של דני ואניה??? איפה המודרני/ברודווי/קוויק סטפ של קמרון ולייסי? (שממנו ממש התעלמו) איפה הפסה-דובל של סברה וניל?? איפה ההיפ הופ/מודרני של לורן וניל?? ואיפה, לכל הרוחות, הג'אז של לורן וניל??? ממש מוזר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif גם לתוצאות ../images/Emo58.gif

אם הייתי יכול עכשיו לצעוק,הייתי עושה את זה!%#$%@ אני לא מבין איך זה לא היה ברור לכם שסברה תזכה.כבר מהטופ 10 בערך היה ברור לי שהיא הולכת לזכות. הרי זה היה ברור שזו תהיה בחורה,זה היה ברור שזאת לא תהיה לייסי. אבל גם הגיע לה מאוד.ואני מאוד שמח. אין לי מושג על מה השופטים דיברו בריקוד של לייסי וסברה.לדעתי זה היה פשוט מטריף.עברה בי צמרמורת. הריקוד של דני וניל היה חזק ביותר. שני אלה היו החזקים ביותר והזכורים לי ביותר. בקשר לריקודים שהשופטים בחרו,הבחירות הטובות היו: ניל ולייסי,סברה ודומיניק,ניל ושרה,ג'יימי והוק וניל וסברה. ניל כיכב אצלי. הוא מדהים.קיויתי שהוא יהיה מקום 2. ממש ממש הייתי רוצה לראות שוב את המודרני של קמרון ולייסי. כשזה הגיע לטופ 2 עם דני,אני מודה שהתחלתי לחשוש.אבל מהר מאוד התברר לי שאין לי למה והמנצחת הראויה זכתה. You go girl!

למעלה