../images/Emo58.gif
פתאום עבר לי נורא מהר שהחל ממחר אנחנו כבר בטופ 10..
דומיניק וסברה: סוף סוף נתנו לי סיבה אמיתית לאהוב אותם! אחלה ריקוד, ובאמת הבעיטות שלהם היו מאוד טובות וזה היה מאוד מרשים.
הוק וג'יימי: כמו ווייד, גם אני נורא רציתי להינות מהקטע, אבל הוק באמת לא היה מוצלח במיוחד. אני מאמין שאם הם יועמדו להדחה הוק יעוף (וטוב שכך).
פשה ושרה: אני לא יודע מה ווייד התלהב כל כך, אני ממש לא אהבתי את הכוריאוגרפיה הזאת (וגם לא את הקודמת של מנדי, כנראה שהיא ממש לא הטעם שלי). פשה ושרה עשו את כל הצעדים כמו שצריך, אבל הכוריאוגרפיה עצמה הייתה די חובבנית וילדותית בעיני.
ניל ולורן: וואו!! פשוט מדהים. אם שבוע שעבר הם הראו לנו שהם יכולים להכנס לדמות, השבוע הם הראו שהם יכולים להתמודד עם הטכניקה הכי קשה שיש. אני לא מבין למה מארי ונייג'ל ירדו עליהם, אפשר לחשוב שאי פעם הם הבינו את הכוריאוגרפיות של מיה (הריקוד של ריאן ואליסון מעונה שעברה, למשל). בעיני זה היה הקטע הכי טוב הערב.
דני ואניה: פשוט מעולים. דני צריך לשקול לעשות הסבה לבול-רום, כי הוא עושה את זה פשוט מושלם.
קמרון ולייסי: גם אותי, לצערי, קמרון אכזב. גם לייסי לא הייתה במיטבה. סך הכל קטע בינוני לחלוטין. מועמדים להדחה מבחינתי: הוק וג'יימי, פשה ושרה, קמרון ולייסי. צריכים לעוף: הוק ושרה. כנראה יועמדו להדחה: הוק וג'יימי, פשה ושרה, דני ואניה/קמרון ולייסי. כנראה יעופו: שרה והוק/קמרון.