סיתיקד טופ 12.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

זה היה אחד הפרקים החלשים העונה. למרות שוויד רובסון התארח בפאנל ונורא רצה להיות סיימון לפחות ליום אחד. כששמעתי ניל+לורן ומיה ריינולדנס נורא התלהבתי לראות מה יצא מזה, אבל הם קצת פיקששו ובחלקים מסויימים איבדו תיאום לגמרי ביניהם. לא יודע מה רצו מהוק וג'יימי, זו היתה ההופעה שהכי אהבתי בפרק והוק היה צריך לרקוד לא מושלם כחלק מהדמות שהוא מעביר וחבל שהעירו לו על זה. אם מתייחסים למה שהכיריאוגרף אמר, שהריקוד הזה צריך להיראות, effort-less, לדעתי הם מאוד הצליחו. מאוד מקווה שהוק לא יעוף השבוע. אני אהיה מרוצה אם פשה ואניה יעופו, ולו רק בגלל שאני לא ממש אוהב לצפות בסגנונות שלהם.

../images/Emo58.gif

פתאום עבר לי נורא מהר שהחל ממחר אנחנו כבר בטופ 10..
דומיניק וסברה: סוף סוף נתנו לי סיבה אמיתית לאהוב אותם! אחלה ריקוד, ובאמת הבעיטות שלהם היו מאוד טובות וזה היה מאוד מרשים.
הוק וג'יימי: כמו ווייד, גם אני נורא רציתי להינות מהקטע, אבל הוק באמת לא היה מוצלח במיוחד. אני מאמין שאם הם יועמדו להדחה הוק יעוף (וטוב שכך).
פשה ושרה: אני לא יודע מה ווייד התלהב כל כך, אני ממש לא אהבתי את הכוריאוגרפיה הזאת (וגם לא את הקודמת של מנדי, כנראה שהיא ממש לא הטעם שלי). פשה ושרה עשו את כל הצעדים כמו שצריך, אבל הכוריאוגרפיה עצמה הייתה די חובבנית וילדותית בעיני.
ניל ולורן: וואו!! פשוט מדהים. אם שבוע שעבר הם הראו לנו שהם יכולים להכנס לדמות, השבוע הם הראו שהם יכולים להתמודד עם הטכניקה הכי קשה שיש. אני לא מבין למה מארי ונייג'ל ירדו עליהם, אפשר לחשוב שאי פעם הם הבינו את הכוריאוגרפיות של מיה (הריקוד של ריאן ואליסון מעונה שעברה, למשל). בעיני זה היה הקטע הכי טוב הערב.
דני ואניה: פשוט מעולים. דני צריך לשקול לעשות הסבה לבול-רום, כי הוא עושה את זה פשוט מושלם.
קמרון ולייסי: גם אותי, לצערי, קמרון אכזב. גם לייסי לא הייתה במיטבה. סך הכל קטע בינוני לחלוטין. מועמדים להדחה מבחינתי: הוק וג'יימי, פשה ושרה, קמרון ולייסי. צריכים לעוף: הוק ושרה. כנראה יועמדו להדחה: הוק וג'יימי, פשה ושרה, דני ואניה/קמרון ולייסי. כנראה יעופו: שרה והוק/קמרון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

גררררררררר תפוז אכל לי הודעה ממש ממש ארוכה שכתבתי!!!
ועכשיו אין לי כח לשחזר אותה. אוףףףףףףףף טוב. נכתוב מחדש. מטר תודה רבה על ההודעה הריקה. דומיניק וסברה היו מעולים. מזל טוב מטר שהחלטת לשים לב. הוק וג'יימי היו סתמיים. ג'יימי צריכה לעוף. היא חושבת שהיא אליסון והיא ממש ממש ממש לא. פשה ושרה היו אחלה. הם עצמם קצת סתמיים ואין לי בעיה שיעופו, אבל ממש אהבתי את הכוראוגרפיה. האייטיז ממש עושים לי את זה (ומטר, ממש הופתעתי ממך שלא אהבת). אני מאד מרוצה ממנדי מור. שתבוא כל שבוע. ניל ולורן היו מדהימים! מיה מייקלס פשוט מעולה (וורדקס - זה מייקלס לא ריינולדס). אהבתי שהיא שילבה קצת טעמים של היפ הופ בפנים (היי, עם שיין ספארקס יכול לקחת מודרני ולשלב, אז גם היא יכולה!). ניל היה מעולה. הקווים שלו היה ממש ארוכים ומדהימים, ומאד הפריע לי שלא דיברו על זה. כנראה השופטים עסוקים מללקק לדני ואניה. כי דני ואניה היו סתמיים לגמרי. אני לא אוהבת את הפוקסטרוט ובכלל את הסטייל הזה של בולרום (תביאו לי לטיני ואת אלכס דה סילבה ואני אשמח!). קמרון ולייסי קיבלו את דן קריטי וזה הדבר היחיד שצריך לכתוב על זה. דן הפך להיות הקיס אוף דת' של התוכנית ולא הפוקסטרוט. חוץ מפרומיסקיוס של נטלי ומוסה שנה שעברה (שגם הם היו בבוטום בסוף) הוא לא הביא ריקודים מעניינים מדי. שנה שעברה הוא קיבל המון ביקורת מהשופטים (בייחוד בריאן פרידמן) על הריקודים שלו, וקצת הופתעתי שהוא חזר העונה, אבל חייבים לנער אותו קצת. הריקודים שלו ממש סתמיים וחבל "להרוס" לזוגות מעולים כמו קמרון ולייסי את הסיכויים עם הריקוד שלו. אני עדיין מאמינה שהם לא יהיו בבוטום 3, רק בגלל שהם קמרון ולייסי. אפילו שהשופטים ממש התחננו לאמריקה לשים אותם בבוטום 3, ואת דני ואניה לא. מועמדים להדחה מבחינתי: הוק וג'יימי, דני ואניה, פשה ושרה. צריכים לעוף - אניה וג'יימי (כן, אני יודעת שאין שם בן. אבל וואטבר! גם ככה לא מקשיבים לי). כנראה יעופו - שרה והוק/קמרון. ואגב - מישהו שאל. הבחורה בקהל זו אכן אשתו של ווייד. שנה שעברה היא באה גם עם התינוקת הבלונדינית שלהם.

maya567

New member
../images/Emo58.gif סיתיקד תוצאות (315)

טוב. זה היה הרע במיעוטו. ממש הופתעתי לגלות ששרה ופשה לא היו בבוטום 3, וניל ולורן כן היו (וזו הפעם השניה שלהם...). אם בתחילת העונה הייתי בטוחה שהטופ 4 יהיו לורן, ניל, קמרון ולייסי אני עכשיו אהמר שלפחות חלק מהטופ 4 יהיה מורכב מלייסי וקמרון ומסברה ודומיניק. ניל ולורן כנראה יפלו קצת לפני כמו אליסון ואייבן. כבר התחלתי להתלהב לראות מה יצא מדני וג'יימי ביחד (ולא חשבתי שיצא יותר מדי, רק שיהיה שוב בבוטום) - אבל משבוע הבא מתחילים להתפצל, ואמריקה קובעת מי יעוף ומי לא. יהיה מעניין

../images/Emo58.gif

זה בהחלט הרע במיעוטו, וגם שמחתי שזה מה שקרה (התחלתי לדאוג שאולי יעיפו לי את לורן). למרות שבא לי שהגמר יהיה ניל, לורן, קמרון וסברה, הגמר יהיה מורכב מלייסי, ניל, סברה ודומיניק. מארק מיי וורדס. אגב, אני היחיד ששם לב שטראוויס היה העוזר של טייס, אבל בן (?!) היה העוזר של מיה מייקלס?? וואט אפ מיה? איפה סדר העדיפויות שלך??

maya567

New member
../images/Emo58.gif

כתבתי על טרוויס בהודעה שלא עלתה
על בן לא שמתי לב עד התוצאות ובהחלט WTF... הוא היה כזה מעפן שנה שעברה.

verdax

New member
../images/Emo58.gif תוצאות

אומנם זו רק העונה הראשונה שאני רואה, ואומנם אני לא מבין כלום בריקוד, אבל אני לא רואה איך ניל ולורן לא יהיו פיינליסטים. לפחות ניל, הוא חייב להיות בטופ4. מהבנים - ניל ודומיניק. מהבנות - לורן ולייסי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

שים לב שלא אמרתי שזה יהיה הטופ 4, אבל שהטופ 4 יהיה מ-2 הזוגות האלה. הבן המועדף עלי הוא ניל, כך שאני ממש רוצה שהוא יהיה בגמר

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif הופעות ../images/Emo58.gif

לא היה חלש,כי זו עונה פשוט משובחת.אבל היה פחות טוב עד עכשיו. לא היה כמעט אף ואוו פקטור. הריקוד הראשון של דומיניק וסברה התחיל את הערב בשיא וגם נשאר ככה. זה היה הריקוד הכי מוצלח הערב.ובכלל היה מושלם. הפתיע אותי ממש לטובה.והם בכלל שניהם הורסים אותי מצחוק,לאחר שהבנתי את ההומור של דומיניק והאמת היא שהוא מתחיל להתחבב עליי מדי שבוע. הוא נראה לי כמו מישהו שמועמד לניצחון בטוח.והסיכוי היחיד שזה לא יקרה היא שזו תהיה העונה ה-3 ברצף שבן זוכה [תקנו אותי אם אני טועה?!] הוק וג'יימי גם היו חביבים עד מאוד בעיניי.אני ממש לא הבנתי את הקטילות המחמירות של השופטים. ג'יימי היא רקדנית מצוינת שבתחילת העונה הייתה אנמית לחלוטין והנה עכשיו היא נפתחה הרבה יותר ומעבר לרקדנית נפלאה,אנו רואים גם מישהי חביבה ביותר. אז נכון שהוק לא היה מושלם אבל ככה להגזים?ממש אובר דה טופ לדעתי. הוא פרופרמר מצוין ולעומת דני למשל יש לו המון לייקאבליטי שאני אוהב.הוא מיוחד ומוכשר מאוד. שרה ופשה גם היו ממש מצוינים בעיניי.כל הכראוגרפיה הייתה מצוינת.ואין לי מושג מה אתם רוצים משרה?אותי היא לא מפסיקה להפתיע.מנערת היפ-הופ היא מראה לנו צדדים סקסיים וחזקים שלה ומראה לנו שהיא לא חדגונית. לדעתי היא מצוינת,סקסית,מפתיעה והיא זזה פשוט אדיר!אני אוהב אותה! פשה גם חביב.אבל שרה לוקחת ממנו את כל הפוקוס לדעתי. והנה מיה מייקלס נכנסה לתמונה ואני חשבתי 'אווווו הולך להיות כיף' אך התאכזבתי קשות. הכראוגרפיה שלה הייתה גאונית והיא פשוט ענקית,אבל לורן וניל הצליחו לשעמם אותי /: אני לא יודע למה,אני פשוט לא אוהב את לורן ואני חושב שהיא מורידה מאיכויותיו של ניל.אני ממש שמח שהוא נפרד ממנה השבוע! וגם את ההתלהבות המגעילה מדני ואניה כנראה שלא אבין. אין ספק ששניהם רקדנים מצוינים ואולי אני לא מבין בזה מספיק טוב.אבל לא הייתה תחושה שראיתי את הדבר הזה 100 פעם בעבר.לא אהבתי ולא השתגעתי בכלל.ועוד יותר לא הבנתי את השופטים. אתם רקדנים מצוינים,כן.מתי נראה מעבר לזה קצת!? והנה קמרון ולייסי עלו לבמה לפימפ ספוט.הזוג האהוב ביותר עליי ועל אמריקה
.ילדים טובים! מודה שגם לא השתגעתי,אבל שוב השופטים האלה הוציאו אותי מדעתי.מה נסגר איתם?! זה התחיל מצוין ואז איכשהוא ירדה האנרגיה טיפה.אבל באמת שזה עדיין היה טוב מאוד. לסיכום: הטופ שלי: סברה ודומיניק ללא ספק הבוטום שלי: דני ואניה ללא ספק

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif תוצאות ../images/Emo58.gif

אין הרבה מה להגיד סוף סוף אניה עפה.ממש חבל שדני לא הלך איתה.ועוד יותר חבל שהוק הלך במקומו.חבל. הוק רקד על החיים שלו בזמן שדני שוב לא התאמץ בכלל. האמת היא שגם ג'יימי לא התאמצה,אבל אני שמח שהיא נשארה.כי הייתי שמח כל עוד מעיפים את אניה או לורן ורק לא אותה. ניל מדהים פשוט. יללאה מחכה כבר לשבוע הבא!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ושאלה להמשך הדרך ../images/Emo58.gif

מעכשיו הקהל בוחר כל פעם מי עף או ששוב יש בוטום והשופטים בוחרים?או שיש בוטום ויש עוד הצבעה לקהל,או מה?
איך זה הולך? האמת היא שבכ"מ,אני מאמין שהטופ 4 יהיו אלה: דומיניק,ניל,סברה ולייסי. והאמת היא שלי זה נשמע לא רע בכלל. כדאי לקמרון להתעורר,כי לצערי הקסם האישי משפיע עליי יותר מדי,אבל יש גם שופטים בתחרות הזאת שהם לא אני.חבל.

maya567

New member
הייתי בטוחה שעניתי לך... סורי

מעכשיו כל פעם הקהל בוחר מי עף. כלומר, כל שבוע מצביעים לבנאדם (יהיו קווי טלפון לכל מתמודד) - ואז בן ובת עפים. כל אחד רוקד סולו בתוכנית של יום רביעי, ואז ביום חמישי מחלקים לבוטום 3 וקאט מודיעה בסופו של דבר. זהו.

למעלה