סיתיקד - טופ 18 - הופעות + תוצאות!

../images/Emo58.gif סיתיקד - טופ 18 - הופעות + תוצאות!

נלך לפי הסדר. זהירות - חפירה:
ניל ולורן: מעולה. אני ממש ממש אוהב את ניל וגם לורן מצוינת, למרות שכמו שמיה אמרה, בריקוד הזה היה אפשר להסתדר בלעדיה.
פשה וג'סי: את פשה אני ממש ממש אוהב. הוא גרסה מוצלחת ומשופרת של דמיטרי (הגרסה שלא צריכה חזה חשוף כדי לרקוד טוב). את ג'סי אני לא ממש אוהב, אבל הריקוד שלהם הפעם היה מעולה.
הוק וג'יימי: הזוג הזה די מוזר. מצד אחד זה נורא ברור שההפקה מנסה לדחוף את הוק כמה שיותר קדימה, מצד שני הצמידו אליו את ג'יימי האנמית, אז זה קצת לא ברור. הריקוד עצמו היה ממש גרוע ומסורבל. לא הבנתי למה מיה ונייג'ל אהבו אותו. ובאותו נושא - אפשר להבין למה שבוע שעבר העירו על הבדל הגבהים הבולט בין ריקי לאשלי והפעם לא אמרו מילה על הבדל הגבהים המאוד בולט בין הוק לג'יימי? לא לעניין.
דומיניק וסברה: לא יודע, מצד אחד ממש בא לי לאהוב אותם (אותו. אותה אני כבר די אוהב), מצד שני אני לא ממש מצליח. הריקוד הפעם היה טוב, אבל הוא לא ממש עשה לי את זה מסיבה לא ממש ברורה.
סדריק ופאינה: נורא. ממש נורא. שניהם היו צריכים לעוף בפעם הקודמת והיינו זוכים לראות את אשלי וריקי בסיבוב נוסף.
קמרון ולייסי: פשוט מצוין. ממש ממש נהנתי. בכלל, לייסי מתחבבת עליי יותר ויותר אחרי שממש שנאתי אותה באודישנים.
דני ואניה: אני ממש אוהב את הזוג הזה, אבל יהיה מעניין אותם עושים משהו מחוץ לעולם ריקודים הסלונים. נראה לי שבשבוע שהם יקבלו היפ הופ הם יפלו חזק. הריקוד עצמו היה טוב, אבל תמיד כל הואלסים למיניהם די משעממים אותי.
ג'ימי ושונה: ממש לא אהבתי. כל הקטע של הקלאפינג היה ממש לא ביוניסון. ממש מוזר למה אף שופט לא אמר על זה משהו.
חסוס ושרה: ממש ממש הסכמתי עם מיה שהשיר הרס את הריקוד. אם זה היה כל שיר אחר הייתי נהנה הרבה יותר. חסוס עדיין מדהים בכל זאת
. ואגב, זה רק אני או שהשנה השופטים מעירים הרבה יותר הערות על הכוריאוגרפים מבעבר? סה"כ מאוד נהנתי מההופעות. פרק ההעפה: קודם כל, ממש אי אפשר להתעלם מהריקוד היפ הופ (?) הקבוצתי ששיין עשה. זה היה אחד הדברים היותר מוזרים שיצא לי להתקל בהם. הייתי צריך לראות את זה פעמיים כדי להבין מה בדיוק קורה שם. עדיין לא החלטתי אם אני אוהב את זה, או שזה פשוט מוזר מדי מדי. מועמדים להדחה: סדריק ופאינה - ברור ומוצדק. ג'ימי ושונה - לא היה כזה ברור, אבל לדעתי מוצדק. פשה וג'סי - ממש ממש לא מוצדק. אני הייתי שם במקומם את הוק וג'יימי. ההעפה של פאינה הייתה מאוד מאוד נכונה. חבל רק שזה לא קרה שבוע קודם. מבין ג'ימי וסדריק לא ממש הפריע לי מי יעוף. חשבתי שיעיפו את ג'ימי בגלל שהם רוצים לפרק זוגות, ולא להעיף זוגות במלואן, בכל מקרה, שמחתי שפשה נשאר. עד כה אני ממש נהנה. רוצה עוד!

maya567

New member
../images/Emo58.gif סיתיקד הופעות

מטר, אתה חייב להפסיק לכתוב הופעות ותוצאות יחד! בלי קשר - העונה הזו פשוט מעולה. מעולה מעולה מעולה! יש לי איזה עשרה פייבוריטים, וגם אלה שאני לא מתה עליהם, אני עדיין אוהבת ולא רוצה שיעופו. אז נכון, תמיד יש את אלה שלא אכפת לי שיעופו, אבל אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היו לי כל כך הרבה מתמודדים שאני ממש רוצה שיזכו! (ניל
, קמרון, דומיניק, הוק, לייסי, לורן, סייברה, שרה...). אם מישהו יכריח אותי לבחור אז הטופ 4 שלי זה לייסי, לורן, קמרון וניל. אבל רק אם מישהו מכריח!
הריקודים היו ממש מעולים השבוע. הריקוד היחיד שהיה גרוע היה של סדריק (שחייב לעוף) ופאינה. היא עוד היתה בסדר, אבל הוא מזעזע. חוץ מזה, לא ממש אהבתי את הריקוד האחרון של חסוס ושרה בגלל המוזיקה, וגם את של הוק וג'יימי בגלל הכוראוגרפיה המוזרה. או במילים אחרות - לא אהבתי את כל ריקודי הבולרום (כן, גם מדני ואניה לא ממש התלהבתי). לעומת זאת - נילס ולורן היו מדהימים, קמרון ולייסי תותחים, פשה וג'סי מעולים (ואני מסכימה עם מטר - פשה מהמם) ודומיניק וסייברה היו מרגשים. היחידים שלא הזכרתי הם ג'ימי (מי אתה?) ושונה - שאותה אני ממש אוהבת (מזכירה לי את בריטני, בצורה טובה) ואותו אני לא זוכרת אף פעם... אז יאללה מתי עוד פרק? (מיד הודעת תוצאות).

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אוהבת.. אבל יש כאלה שאני אוהבת יותר. סורי...

maya567

New member
../images/Emo58.gif סיתיקד תוצאות!

אז אחרי ההופעות מגיעות התוצאות! מטר, אני לא יודעת על מה אתה מדבר - אבל הריקוד היה ממש מצוין. למי אכפת אם זה היפ הופ או שמיפ פופ, זה היה מעולה. התוצאות ממש הפתיעו אותי. כאילו חוץ מסדריק ופאינה, שהיה ברור שיהיו בבוטום 3, גם אני לא הבנתי מה נסגר עם פשה וג'סי. נראה לי שהאמריקאים לא מתים על ג'סי כי היא מעצבנת קצת. השיטה הזו של זוגות בוטום 3 ואז השופטים מעיפים קצת מעצבנת אותי. כי יש זוגות שאני ממש אוהבת כזוג (קמרון ולייסי, ניל ולורן ודומיניק וסייברה) ויש זוגות שאני רוצה שיפרידו כדי שדני, שרה, הוק ופשה יהיו עם אנשים אחרים. בשיטה הזו אני מפחדת שישימו בבוטום 3 מתמודדים שאני אוהבת ונאלץ להפרד מהם (אם הצלחתם להבין את כוונתי...) בכל מקרה, נכון להיום - הבת הנכונה הועפה. אבל הבן הלא נכון עף. סדריק מזעזע, אמנם גם ג'ימי לא ממש מעניין, אבל סדריק רוצח כל שבוע ריקוד אחר. הוא הסנג'איה של סיתיקד! שורה תחתונה - עונה מעולה! לא יכולה לחכות לעוד פרק! ואגב, אם אתם רוצים אחלה מקום לניתוחים וקטעים מהתוכנית לכו לאתר Give me my remote (וספציפית - בנג'י רוקד כמו חנון! עם קצת לייסי ודוניאל).

maya567

New member
אגב... ../images/Emo58.gif

קודם כל לא יצא לי הקישור של בנג'י. אז הנה הוא שוב. וקראתי משהו, וגם בדקתי בעצמי - בסולו של ג'סי מציצה פיטמה בסיבוב האחרון של הריקוד. הבנתי שבגירסא ששודרה אח"כ בחוף המערבי הראו במקום זה קטע של הקהל ורק אחר כך חזרו אליה. כנראה בגלל זה נייג'ל חטף עליה עצבים בסוף.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

ניל
ניל ולורן
אהבתי גם את דומיניק וסברה. חוץ מזה לא ממש התלהבתי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

סחתן. הצלחנו למשוך גם אותך לצד האפל של הפקאציות
אבל כן. ניל
וזה רק אני או שנראה שקמרון ולייסי מחזקים את הכימיה שלהם במיטה?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif הופעות ../images/Emo58.gif

אני חייב לציין שאני כ"כ כ"כ נהנה מהתוכנית הזאת וממש מצטער שלא התחלתי מהעונות הקודמות. פשוט כל הביצועים מצוינים.נכון שיש כאלה שיותר ופחות,אבל בהחלט הרוב מעולים! ניל ולורן-לורן היא לא הבחורה המועדפת עליי,אני מודה.היא די עצבנה אותי בהתחלה. אבל ניל,אוח ניל.אין לי מושג איך,אבל הוא פשוט אחד הפיבוריטים שלי כרגע
ממש ממש הפתיע אותי וזה אחד מריקודי ההיפ-הופ שיותר נהניתי מהם בתחרות ריקוד.פשוט מושלם! פשה וג'סי-מצוין.אין הרבה מה להוסיף.ג'סי מדהימה לדעתי,אחת הפיבוריטיות שלי! הוק וג'יימי-הוק הוא אחד הפיבוריטים שלי והוא רקדן מצוין בסגנון שלו,אבל אני חושב שבדואט הייתה בעיה של עבודת רגליים אצל הוק.וג'יימי די אנמית,סורי. דומיניק וסברה-ואוו!איזה מהפך משבוע שעבר!השבוע פשוט התאהבתי בהם.סברה מדהימה לדעתי! ממש ממש אהבתי! פאינה וסדריק-לא אהבתי,לא התחברתי,לא גרמו לי לרטט. לייסי וקמרון-קמרון
.בנתיים הם הזוג האהוב עליי וזה מפתיע על ליסי,שבאמת לא התחברתי אליה כ"כ באודישנים.מדהימים לדעתי! ליסי מפתיעה ובגדול! אניה ודני-דני הוא פשוט רקדן משובח...חבל שהוא מאוד מעצבן!אניה נהדרת.ביצוע נפלא. ג'ימי ושונה-לא חזק כמו הריקוד של ניל ולורן,אבל נסבל.היו פעמים שהריקוד התעלה על עצמו והיה פעמים שנשפל. חסוס ושרה-שרה היא גם מדהימה לדעתי!בשביל רקדנית היפ-הופ שבאה לסגנונות כ"כ שונים,היא מצוינת.ח"ח על העבודה עם העקבים,שאני בטוח שהבנות פה יודעות כמה היא קשה ועוד שבחיים לא הלכת על כאלה ועוד שהן כאלה דקות וארוכות. אני לגמרי לגמרי חושב שהשיר הרס.הביצוע היה די סביר. הטופ שלי: ניל ולורן,קמרון ולייסי ודומיניק וסברה. הבוטום שלי: פאינה וסדריק,ג'יימי ושונה והוק וג'יימי.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif תוצאות ../images/Emo58.gif

הריקוד הקבוצתי היה פשוט מ-צ-ו-י-ן.אני חושב שהם עושים בדברים האלה עבודה יוצאת מן הכלל!הלוואי עליי ;[ טוב,אני מבין את ההפתעה של כולם.אני אישית לא מופתע. אני לא יודע איך להסביר את זה וזה יישמע פלצני לגמרי,אבל למרות אהבתי לג'סי ופשה שהוא מאוד מאוד חביב עליי,הייתה לי תחושה מאוד מאוד חזקה כשהסתכלתי עליהם רוקדים,שהם יהיו בבוטום.אני לא יודע איך ולמה,לי הם פשוט נראו זוג שהקהל לא יתחבר אליהם.לצערי צדקתי. לגבי שני הזוגות האחרים,אני חושב שזה היה ברור לא רק לי. הסולואים: ג'סי-אכזבה מאוד.אולי זה היה מהתרגשות,אולי היא לא חשבה שהיא צריכה להתאמץ להכין סולו כי היא לא תהיה מועמדת וסתם זלזלה.אבל זה פשוט לא הלך. פשה-אני דווקא אהבתי מה שהבחורון עשה שונה- פשוט עצרה את נשימתי לכמה שניות מרוב שזה היה חזק ונפלא.כשאמרו שסברה רקדה על החיים שלה בשבוע שעבר,לא התכוונו לזה כמו ששונה עשתה השבוע.פשוט אאוטסטנדינג. ג'יימי-חזק ומעולה!הוא פשוט לפעמים קצת נשי בשבילי. פאינה- לא מספיק טוב. סדריק- סוף הדרך!פשוט ענק לראות! עכשיו... באמת שהיה לי קשה להבדיל בין ג'יימי לסדריק,ככה שממש לא הפריע לי מי היה הולך ומי לא XD בקשר לבנות,אני ממש ממש שמח על ההחלטה הזו.ברוך שפטרנו מפאינה המעצבנת.ולמרות שגם אני ממש לא אהבתי את הסולו של ג'סי,היא הוכיחה לי את עצמה מספיק כדי שאני אדע שאני אוכל להשאיר אותה ולהתגאות בה. שבוע מצוין לדעתי.שימשיכו ככה!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ועוד משו ../images/Emo58.gif [?]

מיה הייתה שופטת מצוינת.היא לא תשאר לשפוט כל הזמן לצערי,נכון?/: ממש ממש הייתי שמח לראות אותה נשארת בפאנל השופטים הקבוע. בכלל זה ממש מוזר שפאנל השופטים הקבוע זה רק נייג'ל שאין לו ממש קשר עמוק לריקוד [נכון?] ומרי שהיא מתמצה יותר בריקודים לטיניים [נכון?] ושאלה: האם בעונות הקודמות הפורמט גם היה כזה שהזוגות לא מתחלפים?זה הדבר היחידי שהורס לי. אני חושב שצריכים לראות אותם רוקדים עם כל מיני פרטנרים וככה ההצבעה לא נעשית ע"פ זוגות,אלא יותר ע"פ אינדיבדואליות. בכ"א,זה ממש ממש הורס לי ואני מקווה שזה ישתנה ממש בקרוב..

../images/Emo58.gif

לדעתי זה דווקא מעולה שהשופטים מתחלפים, כי בעצם כל מי ששופט (חוץ מנייג'ל) הוא גם עושה את הכוריאוגרפיה לחלק מהריקודים. ועם כמה שמיה שופטת מעולה (והיא באמת מעולה), אני תמיד אעדיף לראות את אחד הזוגות עושה ריקוד שלה. ולגבי השאלה - אני לא יודע איך זה היה בעונה הראשונה, אבל גם בעונה הקודמת הם היו עם אותו בן / בת זוג תמיד. אם העונה הזאת תהיה על אותו פורמט של הקודמת, אז רק בטופ 10 יתחילו לערבב את הזוגות.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

צודק בקשר לכך שאני מעדיף לראות כריאוגרפיה שלה,כי היא פשוט מדהימה.במיוחד אחרי הביצוע המושלם שאני לא יכול להפסיק לראות של קמרון ולייסי
לפחות בטופ 10 זה ישתנה..זה גם משו,למרות שלדעתי ממש עדיף שמדי שבוע.

maya567

New member
../images/Emo58.gif גם למטר

בעונה הראשונה הפורמט היה שונה. כל שבוע הרקדנים הגרילו בן זוג אחר וריקוד אחר. בעונה הזו, עד כמה שאני זוכרת, גם ההדחה היתה שונה - השופטים מינו בוטום 3 (3 בנות, 3 בנים - אאל"ט הם לא היו חייבים להיות מאותו זוג) ואז אמריקה הצביעה למי שהיא רצתה ומי שעם הכי פחות - עף. בעונה הקודמת שינו את זה לזוגות קבועים (שזה באמת קצת לא פייר, כי די ברור שההפקה מקדמת כך את מי שהיא רוצה) וגם שינו את ההצבעה - אמריקה שמה בוטום 3, ואז השופטים מעיפים. ובטופ 10 הכל מתערבב. לא יודעת מה אני מעדיפה, אולי שילוב של השניים (לפחות מבחינת הזוגות).

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

הפורמט מבחינת העונה הראשונה הרבה יותר טוב. בקשר להדחות,לא אכפת לי,שני המקרים די נכונים להדחה. מבחינת הזוגות,בפרק הראשון אפילו לא הראו לנו איך בחרו,מה הגיבו,מו,מי,מה,ככה שזה ממש ממש מעצבן.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ואני צריך קצת סידור בעניינים ../images/Emo58.gif

פאינה היא אחותו של מה שמו שעף שנה בעברה בטופ 20? לייסי היא אחותו של בנג'י?בנג'י הוא הזוכה שנה שעברה? ודני,אחיו המאומץ של מי הוא?

../images/Emo58.gif

פאינה היא אחותו של סטניסלב שעף ראשון בעונה שעברה. לייסי היא אחותו של בנג'י, הזוכה של העונה הקודמת. דני הוא האח המאומץ של טראוויס, הזוכה האמיתי של העונה הקודמת.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אוקיי...../images/Emo58.gif

טראוויס זה הבלונדיני השני שהיה בגמר? ואגב,בנג'י גם בא מריקודים סלוניים,נכון? מאיזה סגנון טראוויס בא?

למעלה