סיתיקד 302

../images/Emo58.gif סיתיקד 302

המשפט האחרון שהיה בפרומו לפרק הבא ממש הלחיץ אותי. ממש. תגובות מהירות על המתמודדים:
קצת עצבנה אותי התגובה של נייג'ל לשמן הנשי שהיה בהתחלה. אם בחורה כוסית הייתה עושה בדיוק אותו דבר היא הייתה עוברת.
ממש לא סבלתי את הבחורה שלאמא שלה יש סרטן (וגם את אמא שלה). כאילו, יש לך סרטן והדבר היחידי שאת מבקשת מהבת שלך זה ללכת לאודישן של סיתיקד?? גם הילדה מעצבנת בטירוף. בכלל, אני לא סובל את אלה שמשתפים את השופטים בכל הצרות שלהם בלי ששאלו אותם בכלל.
הזוג המשהק היה הקטע הכי מצחיק בפרק. לא בגלל השיהוק, פשוט הצחוק של מרי קרע אותי. הבחורה הקורצת, לעומת זאת, בינונית לחלוטין וכל פעםשהיא קורצת היא נראית כאילו היא סובלת מתסמונת דאון.
הבחור שהיה ממש בהתחלה של היום השני (זה שעושה יין) היה מצוין. הוא גם נראה ממש מגניב, אבל עדיין לא מצאתי לי את הטראוויס שלי..
.
האסיאתי שהיה גם בעונה הקודמת היה פשוט ענק. גם הבחור הצעיר שהיה אחר כך עם כל ה"פופינג".
הבלונדינית שעברה אחרי ההמתנה, כמו עוד הרבה בנות שעברו, הייתה בינונית עם סתם גוף טוב. מתחיל לאכזב.
אחות של בנג'י הייתה נחמדה, אבל לדעתי זו הייתה טעות מצידה לרקוד עם בנג'י (למרות שהיא עברה). בגדול, הריקוד שלה איתו היה כמו כל ריקוד טיפוסי של בנג'י והיידי (שזו גם מחמאה וגם לא).
השמנה השחורה שעברה הייתה סתם. לדעתי הם סתם רצו להעביר שמן/ה, אבל היו יותר טובים ממנה.
זוג הלינדי-הופ היה מגניב בטירוף. שמחתי שעברו.
הבחורה עם היד התותבת גם הייתה טובה והיא, בניגוד לילדה של האמא עם הסרטן לא סיפרה לאף אחד על היד שלה עד שהיא נשאלה על זה באופן ישיר, ואני מעריך את זה. סה"כ פרק טוב, עברו אנשים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות, אבל עדיין לא ראיתי מישהו ממודרני / קלאסי שעבר ושאני באמת אוהב. מקווה לפרק הבא.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 302-303

כן, ראיתי כבר את שניהם. אני חייבת להסכים איתך מטר, גם אני עוד לא ראיתי את הטרוויס/בנג'י/ניק/בלייק הבא. ובשנים הקודמות כן שמנו לב אליהם כבר בשלב האודישנים. היחידים שאני ממש זוכרת זה ג'מאל (נדמה לי שככה קראו לו) השחור מהפרק הראשון עם הסווינג. שהיה קורע. ואחות של בנג'י - כי היא האחות של בנג'י... יכול להיות שבכוונה החליטו השנה לא להבליט כוכבים. גם נדמה לי שהבליטו יותר בנות מבנים, אולי רוצים מנצחת ולא מנצח? כנראה נצטרך לחכות ולראות מה יקרה בווגאס. מה שבטוח - אני מאד מרוצה מהעונה הזו.

Mr Bing 16

New member
so you think you can dance

אם אני לא טועה זה נולד לרקוד האמריקאי...

adi007

New member
יותר נכון להגיד

שנולד לרקוד זה סיתיקד הישראלי

למעלה