סיתיקד 305 - הטופ 20 נבחרו!

../images/Emo58.gif סיתיקד 305 - הטופ 20 נבחרו!

ילדת הסרטן היא הדבר הכי מעצבן שהיה על המסך שלי מזה הרבה זמן, מזל שהיא עפה, למרות שזה כמה שלבים מאוחר מדי. הסינונים השנה היו קיצוניים בטירוף. אני מקווה שהתוכנית עצמה תצדיק את זה, ולא נראה ריקודים מבאסים, או רקדנים מבאסים. יש שני בנים שנראים לא רע בכלל, חבל שהתעלמו מהם כל האודישנים ולכן כנראה שהם לא יגיעו רחוק במיוחד. אז בסוף בערך חצי מהטופ 20 ראינו כבר באודישנים, שזה קצת מבאס. הייתי מעדיף אם לא הייתי מכיר אף אחד, או שהייתי מכיר את כולם. ושלא יהיה לאף אחד ספק - אחותו של בנג'י (שהיא בעצם קלי אוסבורן ברזה) עברה רק מעצם היותה אחותו של בנג'י, אז שלא תשלה את עצמה. נו כבר!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בטופ 20 יש 3 אחים של ואחת שהופיעה שנה שעברה כעוזרת. והעיקר שדווקא אצלה הם דיברו על העדפה.... ריחמתי על הבחורה שהיתה עם לייסי שווימר. זה היה ברור שלייסי תכנס (כמו שאמרת מטר, ולו רק בגלל שהיא אחות של) - למרות שמהקצת שהראו אותה באודישנים היא היתה ממש אחלה. טובה יותר מאחיה... האח המאומץ של טרוויס בהחלט מעצבן. מזכיר קצת את בלייק מעונה 1, רק שבלייק היה גם מגניב מעבר להיותו שחצן בטירוף. זה בינתיים רק שחצן. אחותו של סטניסלב מעניינת בערך כמו סטניסלב. שזה אומר - לא מעניינת. מהברייקרים אני ממש אוהבת את הוק (דהה) ואת דיטוקס (נדמה לי שככה קוראים לו). וכמובן, איך אפשר שלא לדבר על זאת עם שמן התינוקות? בהתחלה היא קצת עצבנה אותי (בחורה כוסית מלאה בשטיקים) אבל אח"כ התחלתי לחבב אותה. לגבי האנשים שנפלו בדרך - הבחורה בלי היד היתה ממש מדהימה. בייחוד בהתחשב בעובדה שאין לה יד!! אבל הם צדקו שהם לא העלו אותה לתוכנית. וילדת הסרטן חטפה שטוזה של הלייף כשהיא ראתה את הפרקים האלה בטלוויזיה. היא יצאה כל כך מפגרת...

adi007

New member
../images/Emo58.gif

זה די הגיוני שלא שמו דגש על בחור אחד מסוים, בגלל שהם לא רוצים שיהיה מנצח ברור כמו בעונה 1 או מקום 2 בעונה 2. בכל מקרה, אני די מרוצה מהטופ 20 ומחכה שיתחיל כבר
אה ומאיה, איזה אח של יש חוץ משל בנג'י ושל טראוויס?

maya567

New member
לא אהבתי

את הפוני החדש של דימיטרי. אוף. אין לי כח לחכות עד מחר לפרק הבא.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מקווה שעדיין יקפוץ ../images/Emo58.gif

כ"כ לא מאמין שקת'לין/קייילין [אף פעם לא הבנתי איך קוראים לה] בת ה-18 לא עברה. אני חושב שהיא הייתה אחד האודישנים המדהימים והמרגשים שראיתי אי פעם בתוכנית ריקודים ואם אחות של בנג'י לא הייתה,היא הייתה נכנסת /: ממש חבל לי גם שהבחורה בלי היד והכוסית השכונתית לא עברו,כי שתיהן היו מדהימות. די מעצבן האמת שלא הראו לנו את רוב האנשים שעברו באודישנים,כי כרגע אין לי ולשאר הקהל על מה לשפוט.ואני תמיד אוהב יותר שמראים לנו אודישנים של כולם.כי בכ"ז,חלק מראים לנו. בנתיים ממי שהראו לנו,הפיבוריט שלי הוא הוק.אבל כנראה שהוא לא יצליח בסגנונות אחרים. אבל ממה שהראו בקצרה מכולם,הרבה רקדו ממש טוב. דני רוקד ממש ממש מדהים.אותי הוא לא כ"כ עצבן אם כבר מדברים על מישהו שרוקד ממש ממש מושלם וקצת עצבן אותי זה ריקי.אבל מרהאו הטוב מכפה בנתיים
ג'סי שדומה להיא מ'היפים והאמיצים' גם מדהימה לדעתי.והיא בכלל כוכבת. ומודה שלפי מבט ראשוני,אני אשים לב לניל ולקמרון. אני כבר ממש מחכה לעונה הבאה רק בשביל קת'לין/קיילין/איך שלא קוראים לה לעזאזל.

למעלה