../images/Emo58.gifסליחה הוא פה
יומני הערפד לא את כולו בעתיד, רק קצת ספוילרים כמה על מה שעלול לקרות בשאר העונה. ואנחנו צריכים את אינטל בטוח; העובדה האלה מטומטמים מנהלים חושבים שאנחנו יכולים להתמודד עם כל אלה הפרעות שכוחת האל. בנימה רצינית יותר אם כי, אני חושב שהתוכנית שלהם כדי לשמור על אנשים המעוניינים יומני הערפד ידי כל הזמן לקטוע את המראה שלה במשך חודשים בכל פעם, הוא הולך לפעול כבומרנג. אם מישהו על השחקנים או הצוות היא הקריאה: ראה הוזהרת. החודש היא הרבה זמן להתעניין להראות אחרת, ובשלב מסוים, רשת מתחרה הולך להרים על זה. אני יודע שאני מדבר בשם שאר האוהדים VD וכשאני אומר, שטוח החוצה: "אנחנו נמאס הבולשיט הזה." בכל אופן! על הנושא עליז יותר: קאט גרהם, המגלמת בוני בנט על המופע, נותן לנו תובנה הפרקים הקרובים של התוכנית. רוב הסיכויים הם, נצטרך לחכות עוד חודש עבור שלושת הפרקים האחרונים או משהו כזה, אבל נו, טוב. מכל האנשים בעולם, יש פרז הילטון את הסקופ של גרהם על מה שמתרחש הפרקים הקרובים: "בין יוצלחים האלה הוא עניין האהבה החדש של קאט על הצג ג 'רמי, שיחק על ידי seksi סטיבן ר מקווין. כשאנחנו האחרון עזב בוני ג' רמי, הדברים היו מקבלים די רציני ועל פי קאט, הדברים ימשיכו בדרך זו. היא מסבירה : "תוכל לראות הרבה שברון לב בין שניהם. תווים אלה האופי הן באמת לעבור את זה לפני סוף העונה." "יש לקוות, יציאה קטלנית לא גורם לתוך שברון הלב שלהם! ג 'רמי מת כבר פעם אחת, ואנחנו פשוט לא יכול לדמיין את ההצגה בלי בוני! ואז שוב, זה מיסטיק נופל ואף אחד לא נראה בטוח. אז מה אפשר לצפות מן בוני בפרק האחרון של העונה שני? קאט מגלה שהיא באמת הולכת "לשים הרבה על הקו" כדי להגן על אלנה, והוסיף: "אני לא יכול להגיד יותר מדי, אבל אני חייב לומר שאם זה פעם מגיע היום שיש לעשות משהו למען אלנה, בוני ילכו הכדורים בשבילה. לא אכפת לה. קלאוס [ג 'וזף מורגן] נכנסו המופע הוא הולך ליצור תוהו ובוהו. אנשים יצטרכו להבין מה הדמויות האלה צריך לעשות כדי להציל את חייהם. "" אווו, נשמע כמו, אלי, בשלב מסוים, בוני הוא יצטרך לעשות בחירה קשה בהגנה על אלנה, תוך סיכון שלה. כולנו יודעים מה גם קסם עולה ל בוני, ובתקווה, היא לא תדחוף את עצמה עם הקסם יותר ממה שהיא יכולה להתמודד. בינתיים, עדיין יש לנו עדיין להיפגש קלאוס, ואת ההשפעה שלו על החברה של חברים קרובים יהיה כנראה להיות הרסנית, - היו אף שמועות כי סטפן ודיימון תהיה נפילה של הפרקים הקרובים, אשר יהיה את אלנה לתוך נקודה מאוד נוקשה. אלנה כבר יהיה להתמודד עם המון, מה עם אמא הערפד שלה להיות בעיר, נשורת של דודה 'נה עם אלאריק, - באופן אירוני, זה להיות על איזבל, ובנוסף, התערבות של ג' ון גילברט, ואת קתרין להיות מתוך הקבר מענה על ידי אלנה כל הזמן מנסה להיכנס המכנסיים של סטפן. בקיצור, הדברים באים לאירוע השיא רציני. מי אתה חושב יהיה לחיות דרך זה? האם אתה חושב שמישהו יהיה לא? יש לי כמה ספקות רציניים לגבי קרוליין, מאט, וג 'רמי, לשרוד את סיום העונה הקשב קרא באופן פונטיחדש! לחץ על המילים שלמעלה כדי להציג תרגומים חלופיים. סגור מילון - הצג מילון מפורט