ספויילרים של העונה השלישית

• פותח הנושא nrhv0
  • פורסם בתאריך

nrhv0

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שראיתי את אווה בסדרה בערוץ וויקאנד בקווין היל אז נדמה שהיא ניצחה לא בטוח

../images/Emo58.gif

בפרק 10 אין ניפפוי.. בפרק 11 מנפים את............................................................................................................................................................................................................. אן בפרק 12 זוכה כמובן אווה.... וזהוו......................

לא נכון....../images/Emo58.gif

בפרק 10 מנפים את אן פרק 11 מנפים את יה יה פרק 12 את אמנדה ואז אווה זוכה...

yael69

New member
טעות ../images/Emo58.gif

קודם את אמנדה ואז יה יה ואווה הן המועמדות האחרונות ששם בוחרים את אווה

Sahar 11

New member
לא...|סופילר|

כמו שכבר כתבו קודם יה-יה עפה אחר כך אמנדה יש גם תמונות באתר של הפרק האחרון ויה-יה לא שם

niranat

New member
../images/Emo58.gifזה סתם פשלה של האתר

הנה, תקציר של הפרק מתוך האתר הרשמי - כבר בפסקה הראשונה רשום שאמנדה היא הראשונה שעוזבת, ועוד כתוב את זה בהמשך. ציטוט מהפסקה הראשונה: Amanda is the first to feel the sting of goodbye, leaving Eva and Yaya to battle to the end. והנה גם התצלום שלה לקאבר גירל, זה פצפון אבל זה מה שמצאתי

Sahar 11

New member
אז איך זה ../images/Emo58.gif

שבסט שהן עושות אז יש תמונה רק של אמנדה ואווה? זה כמו בכל העונות... יה-יה תעזוב באמצע הפרק ואז לקראת הסוף נשארות שתי בנות ואז הזוכה

Sahar 11

New member
../images/Emo58.gif

מה קורה לי היום
לא שמתי לב לתמונה ששמת... אז לא יודעת כנראה שאתה צודק

niranat

New member
אז לכי מהר לפני שאני אתעצבן ../images/Emo123.gif

סתאאאאאאאאאאאם

niranat

New member
../images/Emo58.gif מה שקורה בפרק האחרון

תראי, כולן עושות את התמונות לקאבר גירל - ובאתר הרשמי יש טעות ואין תמונה של יה-יה... זה הכל. כמו שאת רואה - התמונה של יה-יה קיימת, והבאתי לך גם תקציר של הפרק מהאתר הרשמי, כנסי ותראי שאמנדה היא הראשונה שעפה. אחרי שאמנדה עפה יש תצוגת אופנה ואחריה בוחרים את אווה כטופ מודל הבאה של אמריקה.

perfecta

New member
לא נכון...../images/Emo58.gif תמונת ../images/Emo58.gif

עובדה שבתמונה הזאת רואים את אווה ואת יה-יה

למעלה