קלואי!!!!! כי היא תמיד אומרת את הדברים הכי שיפרים בעולם! ומטי מסכנת את עסקת התינוק של הארם ומאק, כי עכשיו כבר יש לארם ילדה אז אולי מאק מרגישה שהוא כבר לא רוצה לקיים את העסקה שלהם. אבל אולי מטי תגרום למשהו בניהם. אבל אני עומדת בהחלטתי ואומרת: קלואי!!!
כל הנושא הזה... מה אני אגיד לך ממש קשה לי לבחור...בעקרון קלואי כי היא שיפרית למופת *ע"ע 423* אבל אני ממש אוהבת את מטי....והארם אוהב אותה ולדעתי יהיה לה חלק ב-הארם/מאק... העובדה שבזכות מאק הארם הפך לאפוטרופוס שלה תקרב אותם...וגם תראה למאק ולאדמירל שהארם סופסוף התבגר ומוכן להקים משפחה והכל... מעניין איך יהיה כשמטי וקלואי יפגשו...חחח אולי ביחד הם יסדרו להארם ומאק איזה דייט נחמד כזה...חח כי ראו שמטי הסתכלה על הארם באחד הקטעים שמאק הייתה שם וראתה את המבט הזה שהוא נתן בה...*מבט מאוהב דויי חיחי* אז אני ממש לוידעת כי קלואי גם די נודניקית...חח ואחרי שמיק ומאק ביטלו את החתונה היא כזה התקשרה למאק ושאלה אותה מתי החתונה ומאק אמרה שכנראה שלא תהיה ואז היא שאלה אותה למה? וכשמאק לא ענתה היא אמרה לה כזה- "הארם" והיא הייתה כאילו עצבנית על זה.... והיא אהבה את ברמבי!!! נכון שרק בסוף אבל עדיין!!! גרואס!1 ועוד משו...אנחנו עדיין לא ממש מכירים את מטי. כאילו אנחנו יודעים על העבר שלה קצת אבל פרקים של ממש שיצא לנו להכיר ממש את האופי שלה עוד לא היו. בפרקים הקרובים *913, 915* יהיו לה סטורליינים יותר גדולים שלא מדברים רק על הבקשה של הארם להיות האפוטרופוס *מן הסתם כי זה כבר אושר* אלא עליה ואז אולי אני אוכל להגיד יותר טוף...
הארם לא צריך עוד בן איתו...הוא רק יתפרע יותר ובנים זה עם קשה יותר...וסלחו לי אבל זה נכון... ומה מג?! לא ברצינות?! היא מה זה עלתה לי על העצבים בעונה הראשונה ראבאק!!! ולא שומקשר רומנטי איתה!! רק מאק!! הארם ומאק לנצח שתי נשיקות במצח!! חחחח