ספוילרים חדשים לעונה ה2

../images/Emo58.gifספוילרים חדשים לעונה ה2../images/Emo58.gif

*****קרדיט לבלוג -הטלוויזיה על פי D1D1**** http://tvbyd1d1.blogspot.com/2010/10/vampire-diaries_14.html
השחקנית היא לורן כהן, אותה ראינו בסדרה Supernatural, אמורה לגלם ערפדית בשם רוז, אשר אולי אמורה לצוד את עינו של דיימון. היא אמורה להיות בת יותר מ 500 שנה ודי אלגנטית. היא תופיע לראשונה בסדרה בפרק השמיני.(+מצורפת תמונה שלה) ------------------------------------------------------------------------------------------------ עוד ספויילרים : 1. מאט וסטפן יהפכו לחברים טובים אבל זה יקרה בהדרגה ולאורך זמן. 2. ג'רמי מאמץ את גורלו כצייד וכשהוא מגלה שקיימת אפשרות שטיילר יהפוך לאדם-זאב הוא מתרגש, משום שזו דלת הכניסה שלו לעולם המיסטי. 3. בוני עומדת להיות במרכז של משולש אהבים, אחד מהם יהיה מאדם שהיא כבר מכירה, והשני היא של דמות חדשה שהיא תכיר בשם לוקה, אשר גם ירגיש בנוח עם הכוחות שלה משום שאביו הפרופסור לימד אותו על המכשפות של מיסטיק פולס (אגב, גם לו יהיה סוד שהוא יחלוק עם בוני, אולי אפילו לפני שהיא תהיה מוכנה לכך). השמועה גורסת שהאדם המוכר הוא ג'רמי, אבל זו רק שמועה. 4. מערכת היחסים בין סטפן לאלנה עומדת לעבור זעזועים בעקבות מעשיה של קתרין. 5. למרות שדיימון מעוניין באלנה הוא עומד, ככל הנראה, לשכב עם מישהי אחרת. 6. ג'נה וקתרין עומדות להיפגש שוב בקרוב. 7. קיים סיכוי גבוה שהערפדיות לקסי ואנה יחזרו. כך לפי דברי קווין וויליאמסון. כמו גם ג'ון גילברט. בפרק שמצלמים בימים אלו בארה"ב הצופים יזכו לפלשבק משנת 1490 ובו הם יראו כיצד החל מסעה של קתרין, כיצד היא קשורה לשבט של פטרובה, כיצד היא הפכה לערפדית ומדוע היא דומה לאלנה. האירועים אמורים להתרחש בבולגריה. הפרק אמור להיות משודר ב 11 בנובמבר. כמו כן נגלה העונה כיצד קתרין הגיעה למיסטיק פולס. כאשר אלנה תזדקק לעזרה במאבקה נגד קתרין יהיו אלו דווקא אנשי משפחתה של אלנה אשר יספקו לה את מה שהיא תזדקק.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אז אין איזשהו רמז אפילו קטן לגבי מי הולך למות בעונה הנוכחית???

../images/Emo60.gif|לגבי זה../images/Emo58.gif

רוב ההימורים בארה"ב מצביעים על מאט... קת'רין כנראה הולכת להרוג את מאט ובגלל זה קרוליין הולכת להיכנס בה ראש בראש.

טוב לפי מה שכתבת נשמע כאילו

אני חוזרת לכסוס ציפורניים מהעונה הזו!!!! כל פרק חדש מטריף אותי! היכולת משחק של נינה לשחק שתי דמויות שונות לגמרי אחת מהשניה פשוט מדהימה!!! קתרין כל כך כלבה מטורפת (בצורה טובה, אני מאוהבת בדמות שלה
) ואלנה כל כך מושית שזה מתוק. ועוד בפרק החמישי עם הסצנה שלהן יחד - היא פשוט שחקנית מעולה!!!! הלוואי שהייתי חוזרת עוד איזה חצי שנה ואז הייתי רואה את כל העונה השניה ברצף כמו את הראשונה

lady blah blah

New member
בלה ../images/Emo4.gif

קראו לה בלה בעל טבעי, נכון ? שנאתי את הדמות הבריטית המעצבנת שלה
מאט וסטפן חברים טובים ?
חח זה ספוילר מוזר- למרות שדיימון מעוניין באלנה הוא שוכב עם מישהי אחרת ? מה הקשר ? הוא לא שוכב עם כולן בכל מקרה ?

נשמע מעניין!../images/Emo58.gif

גמני מאוד אהבתי את הדמויות של לקסי ואנה, ואשמח שיחזרו!

לדעתי, ../images/Emo58.gif

לאקסי לא תחזור, כי היא משחקת את פייג' בלייף אנקספקטד עם רספקט ענקי לישראלית שלנו שירי אפלבי :)

למעלה