ספוילרים לעונה 11

yonco

New member
../images/Emo58.gif ספוילרים לעונה 11

העונה האחת-עשרה של הדרמה המשפחתית המצליחה, "הרקיע השביעי", תתחיל ב-25 בספטמבר ברשת החדשה The CW, שנוצרה כתוצאה מהמיזוג בין UPN ל-WB. הדרמה הוותיקה תישאר במשבצת השידור הקבוע שלה (ימי שני בשעה 20:00) זו השנה ה-11 ברציפות! הפרק הראשון ייקרא "Turn, Turn, Turn".
המידע בינתיים:
היילי דאף (סנדי) תחזור ותהיה חלק מצוות השחקנים הקבוע של הסדרה. היא מתוכננת להופיע בכל הפרקים בעונה זו. סנדי תתחיל בלימודי דת בבית-מדרש.
טיילר הקלין (מרטין), שעזב במהלך העונה העשירית, ישוב גם הוא לגלנאוק.
דייויד גלאגר (סיימון) ומקנזי רוזמן (רותי) בחרו לא לחדש את חוזיהם, והם לא יופיעו בעונה זו. רותי לומדת במדינה זרה במסגרת התוכנית לחילופי סטודנטים (Foreign Exchange Student), וסיימון ממשך את לימודיו בקולג'.
לאחר שהתבשרנו בפרק האחרון בעונה העשירית על ההיריון המשולש (שרה, מרי ולוסי כולן בהיריון עם תאומים), בפרק הראשון לעונה נגלה שלוסי עברה הפלה טבעית בקיץ. היא וקווין מנסים להתמודד עם האובדן ביחד.
אריק ואנני מגלים שבעיות הלב של אריק ימשיכו להחמיר בהדרגה, ונותרה לו רק עוד שנה לחיות (לא נאמר בבירור שהוא ימות, אך ייתכן שהעלילה אכן תובל לכיוון הזה).

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif../images/Emo58.gif

הם נורא אוהבים לתת שמות של שירים לפרקים. ומה זה עונה בלי רותי? =[ מאט לפחות יהיה שם? כי אם לא, היא בכלל לא תהיה מצחיקה =[

אני מסכימה../images/Emo58.gif בפנים

באמת בלי רותי אין עונה-איזה עצוב זה בשבילי היא השחקנית הכי מצחיקה חמודה ונחמדה בסדרה..ושוב בשבילי בלעדיה אין עונה!!..

archer girl

New member
=[../images/Emo58.gif../images/Emo79.gif

קודם כל, תודה
אממ. מה בלי רותי? מה זה עונה בלי רותי? מה הם התחרפנו? =[ אז מה נשאר מהמשפחה?
לוסי והתאומים וזהו? ><" הרי מאט ומרי עזבו עוד לפני, נכון? שההיילי דאף הזו תתקע בתחת של עצמה. היא מעצבנת אותי. נצטרך [או שלא] לסבול אותה כל העונה ולוותר על רותי.
ממ. לוסי מסכנה, חבל =[ וגם אריק. כל הסדרה עזבה, דאמיט >< בלעכס. בן לפחות יהיה?

galimg

New member
שאלה - ספוילר

לא ראיתי את העונות שלא שודרו בארץ אבל קראתי את הספוילרים שהתפרסמו בפורום בזמן האחרון. מישהו יכול בבקשה להגיד לי באיזו עונה לוסי תהיה בהיריון ותיוולד לה בת בשם סוואנה וממי מרי בהיריון? תודה מראש.

../images/Emo58.gif מה?!?!?!?!

עונה בלי רות'י בלי סימון לוסי מפילה ואריק עומד למות?!?!?! מה זה הדבר הזה?!?!?!?!?!?! בעעעעעעעעעעע זו לא עונה זה סתםםםם

WinteRain

New member
נצל"ש כינוי חדש...

זאת אני, עדי... פשוט שיניתי כינוי... מקווה שזה יעזור לי לעבור את הקיץ הנוראי הזה בשלום...

למעלה