ספוילר ממש עצוב (אבל הורס)

yoavn19

New member
../images/Emo58.gif ספוילר ממש עצוב (אבל הורס)

אז ככה : לפלור יהיו 3 ילדים : מרגריטה אנדרס ועוד מישהו (שכחתי) ויהיה איזה פרק מה זה עצוב (אני בכיתי כמעט כל הפרק שבן דוד שלי שלח לי אותו מארגנטינה) שדלפינה תחטוף את מרגריטה (אחת הילדות של פלור) והלידה מה זה מרגשת חבל על הזמן! גם שם בכיתי והחתונה בסוף מוזרה מאוד אני לא בטוח שהיא תשודר בישראל זה כזה כמו הופעה שלמה כזאת! אבל מרגשת לאלללללההה!!!!! דלפינה בסוף תהיה טובה כי לא זוכר בדיוק למה .... אני כל כך עצוב שזהו! פלור נגמרה .... לא יהיה יותר מה לראות בשבע בערב
שתראו את הפרקים האלה אתם כל כך תתרגשו כי בסוף שמחזירים את מרגריטה הפרצוף של פלור כל כך מרגש כל כך אימהי ! פשוט בכיתי ......!.!.!.!.!.!.! ויש 186 פרקים פשוט הפרק האחרון הוא כזה פרק מיוחד שלא נראה לי ישדרו בישראל זה כמו מאחורי הקלעים ממש מגניבבב טוב אז אני כבר בכיתי והרסתי לעצמי ת'מתח! אז צ'או לכולםםםם

yoavn19

New member
../images/Emo208.gif הקפציישן (פרטים בפנים!)

אני שונא שלא מגיבים לי : עכשיו יהיה איזה פלצף שיגיד "לא לכל אחד מגיבים" טוב נו... ניחא! אבל מה ? כאילו .... אתם לא מסתכלים בספויילרים ??? חבל........... אה ו... אני שונא לנצל"ש !!!!

sweet shir

New member
חבל מאוד שאתה שונא לנצל"ש. ../images/Emo46.gif

המנהלים פשוט ימחקו את ההודעות שלך בשלב מסוים.
אהה ומי שקורא ספויילרים כבר יודע את כל מה שכתבת.

מי שאוהב ספוילרים + ../images/Emo58.gif

כבר יודע את זה על כל החטיפה ועל שיהיה לה שלישייה... והחתונה כן תשודר בארץ...

פלורותם

New member
../images/Emo58.gifעוד ספויילר..!!!!!

ביום חמישי זה קורה..פלור יולדתתת!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף...חיחיחיח

sweet stav

New member
אי אפשר להתאפק!!../images/Emo123.gif ../images/Emo210.gif

זה חזק ממני
! וזה הורס לי
!!!איך אתם יכולים להתאפק!?

didalf

Well-known member
אני חזקה../images/Emo152.gif ../images/Emo109.gif

לא פתחתי אף הודעת ספוילר העונה הזאת

sweet stav

New member
חחח כייף לך../images/Emo7.gif ../images/Emo210.gif

אבל בטוח פתחת הודעה אחת קטנה נכון
... אני רק רואה ספוילר אני חייבת לקרוא!!זה חזק ממני
!

שימו לב!!../images/Emo88.gif../images/Emo18.gif

נמחקו פה ספויילרים מכיוון שהמידע ניתן בכותרת!! ספויילרים יש לכתוב אך ורק בתוכן ההודעה וכמובן שיש לסמן בכותרת את סימן ה
. אנחנו מתקרבים לסוף הסדרה ויש בעלילה הרבה דברים מפתיעים וטוויסטים והרבה מאיתנו רוצים להיות מופתעים, בבקשה להתחשב.

yoavn19

New member
../images/Emo58.gif

הבן הנוסף של פלור יקרא : פדריקו.. על שם פדריקו (דה!)

למעלה