ספוילר ענק לפרק 319

dress n glasses

New member
גם אני

זה עוד מלא זמן עד לפרק 19. נראה כמה זמן עד שאני אשבר אגב מוותק יקרה איך הצלחת לשרשר להודעה של קרלוצה ולא לקרוא?

מווותק

New member
כי קרלוצה נתנה לינק

רק כך הצלחתי להתעלם, אבל מעכשיו אני בכלל לא נכנסת לשרשור הספציפי הזה. הרי יש ב - SD-1 תסריט מלא של כל מה שיתרחש בפרק 316 וגם לזה יכולתי להיכנס כבר בתחילת השבוע שעבר, אבל בחרתי לא לעשות את זה. כל הכיף זה להיות מופתעת - אחרת מה זה שווה? תארו לעצמכם איזו הפתעה היתה לנו אם למשל לא היינו יודעים איך העונה ה - 2 עומדת להסתיים? זה היה עושה לנו את הסיום פי אלף יותר שווה, נכון? אין לי בעיה לשמוע קצוות של מידע כמו...שלסלואן יהיה רומן עם בארנט או שווהאן יעזוב את הבית בפרק 317, אבל אני לא רוצה לדעת את כל הסיפור. מי מסכים אתי?

dress n glasses

New member
אל תשברי ../images/Emo8.gif

ראית, ראית? אני אפילו לא פתחתי את ההודעה שלה כדי לדעת שזה לינק גיבורה

../images/Emo58.gif 319 ופרקים לפני..

אבל איך זה הגיוני? הרי סלוהן אמר שהרומן שלו עם אירינה היה קצת לפני שסידני נולדה ובגלל זה הוא חשד שסידני הבת שלו... אז איך איהינה הספיקה להוליד את הבת לפני שנכנסה להריון עם סידני?.

בוביץ

New member
וואי ענק../images/Emo58.gif319

תחשבו שמעכשיו גיניפר תשחק שני תפקידים. אבל באמת איך זה הגיוני ? אלא אם כן ג'ק לא היה בלידה. האמת ציפיתי שלסידני תהיה אחות אבל עזבו אחלה סוך סוך שיכניסו עוד אנשים לסדרה..

varty

New member
../images/Emo58.gifענק!!!

כן, עוד אנשים לקאסט זה רעיון ענקי! איזה מוזר זה שתהיה לה אחות. לא בטוח שזאת אחות תאומה, נראה לכם שלג'ניפר יש זמן עם כל הסרטים שהיא עושה . בטח יביאו משהי חדשה שדומה לה.

../images/Emo58.gif

זה לא הגיוני שתהיה לך אחות תאומה... אמרו שהבת השניה תהיה של סלוהן... אז מה אחיות תאומות עם אבאים שונים?!..

varty

New member
רוצה להוסיף

שאליאס ו"צעירים חסרי מנוח" נראים לי דומים יותר ויותר
אבל בכל זאת זה מעניין ואולי בעצם למרות זאת זה מעניין...

varty

New member
תודה ../images/Emo58.gif

מישהי שם פרסמה לינק לתמונה של האחות למחצה של סידני. גם מאוד יפה. http://www.imdb.com/gallery/granitz/1409/Events/1409/MiaMaestro_Ausse_390740_400.jpg מעניין אם לווהן יהיה משהו איתה...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמה פתאום...

למה שלווהן יהיה משהו איתה?? היא אמורה להיות דמות שהצופים יאהבו ובשביל זה אסור לה להפריע לווהן סיד
ונכון היא נראית מקסימה, היא ארגנטינאית Mia Maestro חוץ מזה היה כתוב שם גם שמליסה ג'ורג' כנראה תפנה את המקום שלה ולא תמשיך לעונה הבאה כך שנראה לי שעד סוף העונה הזאת סיד ווהן יחזרו להיות ביחד
נכון מזל שסיד היא לא הבת של סלואן?? נשמתי לרווחה בקטע הזה....

varty

New member
באמת???!!!!../images/Emo58.gif מעל פרק 316

לורן לא תהיה עונה הבאה???
. עד שהתרגלתי אליה. למה???? היא הוסיפה כל כך לסידרה. אבל רק בסוף כשהיא נהפכה לדמות רעה. איזה בעסה!!! אהבתי אותה כל כך בדמות רעה והיא היתה נפלאה יחד עם שארק. והאמת??
איאיאי...די נהנתי שהיא עשתה רע קצת לווהן. הוא כזה מושלם ואיש טוב , מישהו צריך לתת לו קצת סטירות. החיים הם לא יפים ומושלמים. אז הוא חווה משהו קשה ועכשיו כשהוא יהיה עם סיד זה יהיה כל כך עמוק ויפה ....
מעניין איך הדמות החדשה, האחות של סיד תכנס לתמונה. ואני כבר מתה לראות את הפרקים של אמא של סיד. זה יהיה ע-נ-ק. אם היא החליטה סופית שהיא IN

למעלה