ספוילר ענק ל-205

../images/Emo58.gif ספוילר ענק ל-205 ../images/Emo58.gif

טוב, עוד לא ראיתי את הפרק אבל קראתי את התקציר באתר. אז מי שלא אוהב ספויילרים אני ממש ממליצה לכם לא לקרוא כי זה יהרוס לכם את כל הצפיה. למי שרוצה לדעת, אז ככה : מתברר שלקיילב יש בת מחוץ לנישואים( ואף אחד כולל הבת לא יודע על כך), בגלל זה הוא היה כל כך מיסתורי לגבי הפגישה שלו עם האישה הזו ( שכחתי את שמה ) בפרק הקודם. ומי היא הבת אתם שואלים ???? ממש לקראת סוף הפרק מתברר שזו לא אחרת מאשר: לינדזי !!!!

../images/Emo58.gif קישור לתקציר פרק 205

כאן תוכלו לקרוא את התקציר (טוב לקרוא לזה תקציר, זה קצת מצחיק) לפרק 205.

Jason2

New member
מי זה הרע לב

הזה שכתב את זה בתקציר? באסה שקראת את זה, זה הורס הכל.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif205

יווו פשוט ראיתי שזה בא! שכיילב והבחורה ישבו במשרד שלו סתם חשבתי בטח הבת זו או אלכס או לינדסי ובסוף הפרק הייתי כולי "איך ידעתי! איך ידעתי!" בהתלהבות. זה כיף לנחש נכון דברים בסדרה! סך הכל היה פרק מצוין. אלכס הזו קרעה אותי שהיא התחילה להתנשק שם עם כולם. אהבתי לראות את כל ה4 באוטו באמת הרגיש כמו אולד טיימס. אז בעצם עכשיו לינדסי היא מין דודה חורגת של סת'? וג'ולי היא מין אמא חורגת של לינדסי? המשפחה הזו על הפנים :/

כבר ראית ?

איזה כיף לך !!! אני חשבתי שברשת פוקס יש פגרת חורף כמו ברשת WB שמשדרת את "בנות גילמור" אז הייתי בטוחה שאין פרק השבוע. עד שנכנסתי לפני חצי שעה בערך לאתר וקראתי את התקציר.

IDOffryn

New member
תהיה פגרה

שבוע הבא ישודר 206 ו207 ישודר רק באמצע ינואר

123יעל

New member
חחחח דוגרי תחשבו על זה! ../images/Emo58.gif

איאם חשבנו שזה שג'ולי היא אמא חורגת של קריסטן? אז עכשיו לינדסי היא מן אחות חורגת גם של קריסטין וגם של מריסה..... שתי הבנות "של" ריאן אחיות.... חורגות.... ייו זה פשוט מטורף!!!! אחלה פרק! אני לא צפיתי את זה בא אבל... לא יודעת, ניסיתי לנחש מי זו תהיה אבל לא הצלחתי....

היא ../images/Emo58.gif

היא לא אחות חורגת של קירסטן, היא חצי אחות שלה, ויש הבדל, כי חצי אחות זו אחות בדם. זורם להן אותו דם בורידים.. של קיילב.

Chandler Rulz

New member
עזבו.. אני סתם לא קשור לחיים../images/Emo9.gif

נא להתעלם מההודעה שאני מגיב אליה..

זה לפעמים נחמד לנחש

אבל לפעמים זה מגניב שזה לא צפוי, לא? כמו בבאפי (שליטהה).

MiziMeow

New member
205 ../images/Emo58.gif אהבתי!

קודם כל הנשף היה מהמם... ואהבתי את הפרק בכללית ועכשיו פירוט:
סאמר היתה מהממת בנשף, השמלה באיפור והשיער ממש יפה לה.
איך זה הגיוני שלפני שני פרקים מריסה וריאן התנשקו, חזרו ופתאום הם מדברים כרגיל יוצאים בתור ידידים לה יש את די ג'יי ולו יש את לינדזי? זה ממש חורים בעלילה סתם בגלל שיש דמיות חדשות ושיהיה עניין כמה שיותר מהר.
אני ממש אוהבת את סת' ושכחתי איך קוראים לה, נראה לי שהם יהיו זוג ממש מעניין. חוצמזה היא פשוט מדהימה.
וקיילב הזה בגילו שירגע קצת... אוהב ג'ינג'יות הא? גם ג'ולי וגם הגברת הזאת ששכחתי את השם שלה. רומנים מהצד, ילדים, חתונות...
זאק משעמם ממש הוא ודי ג'יי סתמיים לחלוטין! זאק ממש לא מתאים לסאמר נקודה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifאוסי 205

טוב פרק נחמד. לדעתי אפש רלהעיף את מריסה מהסדרה היא כל כך בורינג ולא אכפת לי ממנה עידף ריאן-לינדסי סאת- אלכס סאמר-וזאק. מריסה מיותרת היה לי די ברור שהבת זה מישהי מוכרת וחשבי שזו תהיה לינדסי כי היא דומה לאמא שלה .

SummerBreeze

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

וואי איזה פרק
הסוף השאיר אותי ממש בפה פעור! הקטעים עם סת' ואלכס היו ממש מצחיקים
... טוב שלינדזי לא מתחרטת כל 5 דקות חחח... ראיין היה ממש חמוד כשהוא בא אלייה הביתה
היה מוזר שמריסה וראיין היו כמעט אדישים זה לזה
... אחרי הפרק הזה כבר די ברור שלא נראה את הזוגות של העונה הקודמת ביחד בקרוב... לא שזה דבר רע כל כך כי אני אוהבת את הזוגות החדשים
על ג'ולי וג'ימי אין לי כל כך מה להגיד
זה היה ברור כבר מהפרק הקודם... הצחיק אותי שהוא אמר לה שהיא אף פעם לא הייתה נחמדה חחח
בקיצור... היה פרק מעולה
לא יכולה לחכות לשבוע הבא

וואי, כן, שכחתי ../images/Emo58.gif

הקטעים עם ג'ולי וג'ימי פשוט אדירים.. ג'ימי נהיה דמות יותר מתוחכמת ומעניינת, ומה לעזאזל ג'ולי עושה?! היא פאקינג נשואה לקיילב ומתנשקת עם בעלה לשעבר?!

../images/Emo58.gif205../images/Emo58.gif

אני פשוט ידעתי (כמו עידו פרין)- שהבת תהיה או אלכס או לינדזי (לקראת הסוף גם חשבתי פתאום על היילי, אבל זה לא מסתדר כל כך). ג'ימי וג'ולי... אממ.. מעניין... בקיצור פרק טוב! אין לי הרבה מה להגיד...

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif205../images/Emo58.gif

היה פרק טוב! ג'ימי וג'ולי
כמו הרוב, גם אני ניחשתי שהבת תהיה לינדזי.. כשהיא דיברה עם ריאן מחוץ לבית שלה, חשבתי שפתאום רנה ווילר תצא ותגיד משהו כמו: "?Lindsay honey, who are you talking to" או משהו כזה...
קצת מידי קירסטין בפרק
.. אני פשוט מת עליה
זהו בעיקרון..

למעלה