../images/Emo58.gif ספוילר ענק על כל עונה 9 ../images/Emo58.gif
היום אני ומיכל סיימנו את העונה הסיוט הזאת
זה התחיל בזה שלא קיבלו את ספונטניוס. זה גרם לנו לטראומה למשך כל העונה אבל אמרנו יאללה, זה עוד ישתפר. ניתן צ'אנס. בטח ספונטניוס תעשה קאמבק בעונה 10 ותזכה .
בכל מקרה,לא! זה לא נושא מצחיק פה! *אזהרה לאייקיו-דניאל..אל תקרא את זה* זוהי הודעת מרמור רצינית! אני בחיים שלי,באף ריאליטי,לא ראיתי כזאת זכייה מזעזעת! ואני ממש לא צוחק כרגע! המייקאובר שלה מגוחך,אני מניח שכולם יודעים שדורה זה פשוט מילה נכונה. ועוד בגמר קיצרו את זה שזה יראו עוד יותר גרוע. היא בחיים לא הצטלמה טוב,לפחות לטעמי,היה לה שלוש תמונות חביבות, עוד כמה בכלל לא משהו וכמה מזעזעות כמו הקאבר גירל. [שהחליטו אפילו לא להראות ברגע ההכרזה ובכלל בפאנל] האופי שלה כ"כ מזויף וצבוע, הרג אותי כמה שדיברו שג'נה שחצנית אבל שסליישה?או ביאנקה? מה פתאום.... סליישה היא ביץ' בתחפושת. שזה הדבר הכי גרוע שיכול להיות. היא תדרוך על כל אחד רק בשביל להצליח, וראינו את זה בגוסי עם ביאנקה. הייתי מעדיף כבר שביאנקה תנצח על פניה,באמת. אחד הרגעים הכי מתוקים בסדרה באמת היו כשביאנקה ניצחה אותה בגוסי,וסליישה עם כל הביטחון קיבלה הערה לראשונה נכונה-כי מה לעשות לא תמיד יהיה את טיירה שתעשה לך פרוטקציות.. "התמונות שלך נראות אותו דבר". ועזבו את זה,למה סליישה ושנטל?שתי הבאבליות האלה במקום מישהי איכותית וחכמה ועוד דוגמנית שכופלת את שתיהן? אה,כי טיירה לא יכולה לקבל מישהי עם אישיות אמיתית. שהיא לא איזה פלקט. ג'נה אחת הדוגמניות הטובות ביותר שהיו אי פעם,גם אם היא לא הכי יפה בעולם (טוב,גם סליישה לא..) ומספיק שהדיחו את הת'ר,להדחה של ג'נה באמת לא הייתה סיבה.כי גם הקאבר שלה עלה בכמה מונים על האחרים. ואפילו טיירה בעצמה ידעה ואמרה שג'נה יודעת להצטלם הכי טוב בעונה הזאת,גם בבוטום עם הת'ר. וזה מה שהכי מרגיז. לעונה הזאת היה את הפיינל 2 הכי גרוע בכל העונות,כי לאף אחת מהן לא הגיע להיות שם. לליסה,הת'ר,ג'נה,הגיע יותר. בקיצור כל זה חוץ מבגלל היובש של הפורום ,לשתף אתכם ולהגיד לכם שבבקשה .בבקשה תגידו לי שבעונה ה10 נקבל פיצוי (אבל בלי יותר מדי רמזים בבקשה.) תודה שהקשבתם למרמרה הרצינית הזאת
היום אני ומיכל סיימנו את העונה הסיוט הזאת