ספוילר ענק על כל עונה 9

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
../images/Emo58.gif ספוילר ענק על כל עונה 9 ../images/Emo58.gif

היום אני ומיכל סיימנו את העונה הסיוט הזאת
זה התחיל בזה שלא קיבלו את ספונטניוס. זה גרם לנו לטראומה למשך כל העונה אבל אמרנו יאללה, זה עוד ישתפר. ניתן צ'אנס. בטח ספונטניוס תעשה קאמבק בעונה 10 ותזכה .
בכל מקרה,לא! זה לא נושא מצחיק פה! *אזהרה לאייקיו-דניאל..אל תקרא את זה* זוהי הודעת מרמור רצינית! אני בחיים שלי,באף ריאליטי,לא ראיתי כזאת זכייה מזעזעת! ואני ממש לא צוחק כרגע! המייקאובר שלה מגוחך,אני מניח שכולם יודעים שדורה זה פשוט מילה נכונה. ועוד בגמר קיצרו את זה שזה יראו עוד יותר גרוע. היא בחיים לא הצטלמה טוב,לפחות לטעמי,היה לה שלוש תמונות חביבות, עוד כמה בכלל לא משהו וכמה מזעזעות כמו הקאבר גירל. [שהחליטו אפילו לא להראות ברגע ההכרזה ובכלל בפאנל] האופי שלה כ"כ מזויף וצבוע, הרג אותי כמה שדיברו שג'נה שחצנית אבל שסליישה?או ביאנקה? מה פתאום.... סליישה היא ביץ' בתחפושת. שזה הדבר הכי גרוע שיכול להיות. היא תדרוך על כל אחד רק בשביל להצליח, וראינו את זה בגוסי עם ביאנקה. הייתי מעדיף כבר שביאנקה תנצח על פניה,באמת. אחד הרגעים הכי מתוקים בסדרה באמת היו כשביאנקה ניצחה אותה בגוסי,וסליישה עם כל הביטחון קיבלה הערה לראשונה נכונה-כי מה לעשות לא תמיד יהיה את טיירה שתעשה לך פרוטקציות.. "התמונות שלך נראות אותו דבר". ועזבו את זה,למה סליישה ושנטל?שתי הבאבליות האלה במקום מישהי איכותית וחכמה ועוד דוגמנית שכופלת את שתיהן? אה,כי טיירה לא יכולה לקבל מישהי עם אישיות אמיתית. שהיא לא איזה פלקט. ג'נה אחת הדוגמניות הטובות ביותר שהיו אי פעם,גם אם היא לא הכי יפה בעולם (טוב,גם סליישה לא..) ומספיק שהדיחו את הת'ר,להדחה של ג'נה באמת לא הייתה סיבה.כי גם הקאבר שלה עלה בכמה מונים על האחרים. ואפילו טיירה בעצמה ידעה ואמרה שג'נה יודעת להצטלם הכי טוב בעונה הזאת,גם בבוטום עם הת'ר. וזה מה שהכי מרגיז. לעונה הזאת היה את הפיינל 2 הכי גרוע בכל העונות,כי לאף אחת מהן לא הגיע להיות שם. לליסה,הת'ר,ג'נה,הגיע יותר. בקיצור כל זה חוץ מבגלל היובש של הפורום ,לשתף אתכם ולהגיד לכם שבבקשה .בבקשה תגידו לי שבעונה ה10 נקבל פיצוי (אבל בלי יותר מדי רמזים בבקשה.) תודה שהקשבתם למרמרה הרצינית הזאת

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif

ואף מילה על הפרוטקציות המוגזמות לדורה
כשבפתיח טיירה מתארת את 3 הפיינליסטיות זה נשמע ככה: -שאנטל, הבחורה שהתחילה חזק אבל לאט לאט התחלשה בתמונות, האם היא תצליח להיות הטופ מודל? -ג'נה, תמונות חזקות אך אישיות מעט בעייתית (שזה גם בולשיט אחד גדול אגב
), האם היא תזכה? -סליישה, תמונות מצויינות תמיד, הליכה חזקה, אמנם היה לה מראה מסחרי אבל היי, היא התגברה על זה והיא בדרך לגמר הטופ מודל הבאה 9!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 יופי, טיירה
נמאס מכל פרק מחדש שהיא הראתה את הפרוטקציות שלה לדורה, ואם זה לא מספיק יש גם קטע ביוטיוב שמראה את זה טוב טוב. אני יכולה לקשר אחר כך. עונה של אכזבה
כשהדיחו את התרולה זה היה הלם שוק
ואז כשג'נה הגיעה רק למקום השלישי, ואני בכלל קראתי שהיא תגיע למקום השני והייתי שיא הרגועה עם עצמי, זו הייתה כל כך אכזבה
למה?! למה לבחור לגמר שתי בנות עם אותה אישיות ולא לגוון עם ג'נה, שהיא יפהפייה, מדהימה בחיצוניות ובפנימיות, שונה, הולכת עם האמת שלה, וכופלת את שתיהן בתמונות? פשוט חבל.
אבל דיווה, כבר אמרתי לך ואני אגיד שוב, היה כיף לראות איתך עוד עונה ביחד
זו תמיד חוויה כיפית. יאללה, עונה 10, עונה רביעית שנראה ביחד?
יהיה טוב. יאללה ג'וג'ו

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif כל מילה בסלע!

חוץ מההערה הקטנה על ג'נה,שמהרגע הראשון שראיתי את הבחורה הזאת [לפני הסדרה] אמרתי שהיא מדהימה ביופיה [אבל כן,לפני המייק-אובר היא הייתה הרבה יותר יפה]. לטעמי זאת העונה מלאת פוטנציאל עם פיינל 2 מאכזב למדי. דונט וורי,כמו שרצית שנגיד,עונה 10 מכפה עליה בגדול. ו
קטנטן אם לא בא לך לקרוא הפיינל 2 של עונה 10,כמו בעונה 7,הוא פיינל 2 הראוי ביותר והוא מושלם!

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifטוב מה לאאא!!!

סלישה היא הזוכה הכי היי פשן שהייתה בתוכנית אולי המייק אובר שלה היה קצת דוחה אבל היא הייתה גם הי פשן וגם קומורשל(יכולה לעשות פירסום) ג'נה היא סתם אחת שנחשבה בתחילת העונה כבחורה הלא יפה אבל אם אג' והיא לא כזאת טובה ותפסיקו כבר עם הפרוטקציות האלה שכולם אומרים טיירה היא לא השופטת היחידה ובחנו אותם על אותו קונספט של תמונות ומסתבר שסלישה הייתה הכי טובה שאנטל היא כמו סלישה נערה שיכולה לעשות פרסומות וגם היי פשן אני המרתי שאחת משתיהן תזכה ואני העדפתי את סלישה וגם הת'ר נכון יש לה פיגור וכל זה אבל בעולם הדוגמנות ישימו עליה פס היה לה הליכה על הפנים והיא לא הייתה יפה כל כך לסלישה יש את התכונות באיך לשרוד בעולם הדוגמנות מבחינתי סלישה היא הזוכה הכיי טובהה מכל העונות!!!!! מ1 עד 10

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

להתר לא היה פיגור
הייתה לה מחלה שונה של תקשורת, אבל לא קשורה בשום פנים למשהו שכלי... והיא הייתה מ ה מ מ ת
אבל זה כבר עניין של טעם.

NP16

New member
ידעתי שאתה לא צריך לקרוא.. ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

עזוב,אנחנו פשוט לגמרי לגמרי לא מסכימים בעניין הזה. אני אפילו קצת לא יכול לעכל איך אפשר להגיד שהיא הזוכה הכי טובה... היא בפירוש,עם הרבה רווחים,הזוכה הכי גרועה. מה היי פאשן בסליישה?אני חושב שאפילו טיירה בעצמה לא נתנה לה אי פעם את המחמאה הזאת. אפילו נאמר בגמר שבפירוש שנטל יותר היי פאשן. יואהנה זה היי פאשן.ניקול עונה 5 זה היי פאשן,עם כמה שלא אהבתי אותה. ג'נה,כןכן,זה לגמרי היי פאשן. טיירה היא לא השופטת היחידה,אבל נו באמת טיירה היא גם המנחה וכ"כ הרבה תלוי בה וגם אנשים שם בהפקה בטח הכירו את סליישה (היא הרי גם הייתה בכלל בגמר של העונה השישית..) ולא צריך להיות תמימים,זה שקוף. ההליכה של הת'ר כ"כ לא קשורה..אני לא חושב שבעולם הדוגמנות ישימו עליה פס ואם כן הפסד שלהם סה"כ. היופי שלה גם לא קשור האמת,נעזוב את זה שהיא מהממת,היא יודעת להצטלם בצורה אדירה. [גם יכולה לעשות היי פאשן,דרך אגב.] אבל נו,לא חושב שנגיע להסכם פה.

NP16

New member
עודמשהו ../images/Emo58.gif

אם זאת שפותחת את הפתיח בעונה הבאה היא המקום השני,אני יורה בעצמי.

אכן כל מילה נכונה... עונה מחרידה ביותר.

אבל את עונה 10 אתם תאהבו. ספויילר קטן ולא מזיק: תהיה שם ג'ייד חדשה. שזה תמיד טוב, לא? :)

Miss Murder

New member
../images/Emo58.gifהממ נכון חלקית

כפרה על שאנטל!
אגב,סתם שאלה:למה אתם תמיד רואים את העונות ביחד?

JoNy Boi

New member
טוב אני נוטה להסכים איתך..(או איתכם) ../images/Emo58.gif

אבל לא אם הכל.. על שילושלה -כל מילה בסלע. ג'נה - היא פוטוגנית אבל יש לה שיניים מפחידות ולוק יומיומי שלא מתאים בכלל לדוגמנות וזה מסביר גם למה היא לא עובדת.. ביאנקה- לא שווה את התגובה בכלל הת'ר- מדהימה! אבל לא מושלמת בפנים שאנטל - וואי, מה זה לאאא נכון!!! נכון שבמקרה שלה עניין הפרסונאליטי של טיירה מאוד נכון כי היא כזאת פרווה וחסרת הבעה / הבעה מזוייפת אבל כדוגמנית היא מ=ו=ש=ל=מ=ת כאילו סתכלו על הבייבי פייס והעיניים, אוי העיניים המושלמות האלה זה משהו!

NP16

New member
אוקיי../images/Emo58.gif

אני חושב שיופי זה סה"כ דעה,לדעתי לג'נה יש לוק שמאד מתאים לדוגמנות ועובדה שזה עובד בתמונות שזה לדעתי מעל הכל.היא לא הייתה סתם פוטוגנית, היא הייתה מלכה. בגלל זה גם לא מעניין אותי כמה שאנטל מהממת,וגבוהה,בתמונות היא לדעתי! לדעתי, לא סיפקה ממש את הסחורה. לא כמו שלפחות ליסה,כן ליסה,הת'ר,ג'נה,סיפקו לדעתי. אחריהן היא בהחלט המועדפת עליי... וכן,הסתמיות שבאופי שלה גם עוזרת לי להעדיף אותה פחות, למרות שיכול להיות שגם העריכה עזרה לזה במעט כדי שאולי נתחבר לסליישה יותר.. (אבל אם זה כך הייתי ממליץ להוריד מלא קטעים של סליישה כמו למשל רק להראות איך באה לשבת עם ליסה שבכתה,ולא איך יצאה עליה אח"כ כמו ילדה מאד בוגרת.............)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif האמת שאני מסכים עם ג'וני

שאנטל היא בין הבחורות היחידות אוור בתוכנית לדעתי שיכולות לעשות גם היי-פאשן וגם קמורשל. לדעתי היא מדהימה.
לעונה 10 כמובן שגם אניה היא אחת מהן.ואניה הכי הכי מדהימה שיש.

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif

סתם הצחיק אותי המשפט "בין הבחורות היחידות אוור"

בקשר לאחרונה שציינת,

התמונת גג שלה אחת המושלמות ואחת היפות בהיסטוריה. אף אחת לא השתוותה לה.

NP16

New member
וואלה?../images/Emo58.gif

אני חושב שאפילו לא בשוט הזה. לליסה הייתה תמונה פאקינג מושלמת. (אולי בכלל עליה דיברת?) טוב מה אני אעשה אני לא מתחבר לשאנטל..ידעתי שיסקלו אותי על זה
היא הייתה הפייבוריטית הראשונה שלי ואכזבה פשוט כל פרק אחרי הראשון. אני לא מחפש שמישהי יכולה לעשות כמה שיותר קמפיינים,אלא שתהיה פשוט טובה בשטח. אותו דבר כמעט אני מרגיש גם עם זוכת עונת 8,ששתיהן משעממות אותי גם באישיות שאני מרגיש שאני אפילו לא מכיר. וגם על זוכת עונה 8 אני בטוח שתסקלו אותי.. :) אז נשאיר את זה בתור "הדעה המוזרה של נדב" וזהו

למעלה