סקר בעקבות התוצאות...

g a v i

New member
../images/Emo58.gifסקר בעקבות התוצאות...

אז בעלי נורא מאוכזב וטוען שקארי מאד גנרית ומשעממת למרות שיש לה קול מדהים ושבו הרבה יותר מיוחד ומעניין. ומה נראה לכם? אני חושבת בדיוק הפוך - בו מקסים אבל rocker זה נורא גנרי בעיניי.

darklighter

New member
אממ..../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

גם קונסטנטין עזב מהר מדי וגם בו לא זכה
אני מאוד מאוכזבת
אבל לא לוקחת קשה מדי כי זה היה צפוי... אני מסכימה עם בעלך...

Phoebs

New member
she is very generic

we watched the show with an american couple and the girl liked carrie but agreed that she is one of a many who are not unique and sounds alike she has no personality or spark about her i actually dont think she has any charisma or stage presence

אני עם בעלך

בבו יש משהו מיוחד כמו קארי את יכולה למצו מספיק אבל אני לא מאוכזבת כי הוא יכל למצו חוזה פי אלף יותר טוב

SHTRUDIDI

New member
מסכימה עם בעלך

אני פשוט לא קולטת עדיין שבו לא זכה.התאכזבתי.

shalehet

New member
אני איתך לחלוטין

אף פעם היא לא נראתה לי משעממת, אותי היא תמיד מרגשת, לא צריך להתפרע בשביל להיות מעניין, כל אחד והסגנון שלו, אני מעדיפה את שלה... היא פשוט מדהימה

Sweet Misery

New member
מסכימה עם בעלך.

אמנם קארי מדהימה, שרה מדהים, יפהפיה, אבל רציתי שבו יקח. למה? כי רציתי משהו אחר. אני לא מכירה את העונות הקודמות של אמריקן איידול אבל אפשר לראות שאמריקה אוהבת את האנדרדוגס, הילדות מהבית השכן, האגדות שהופכות למציאות. רציתי שבו יקח בגלל שהוא רוקר, בגלל שהוא מצויין, שונה, אנרגטי, לא מאוד טיפיקלי. אמנם רוקר זה ג'נרי אבל בו יכול לעשות גם דברים אחרים, אמנם לא באותה ההתלהבות אבל אי אפשר להאשים אמן שלא מתחבר לסוג מסויים של מוזיקה. אבל בסך הכל מגיע לקארי, מגיע לשניהם, ושיהיה במזל.

../images/Emo42.gif ../images/Emo58.gif

אוקי. גמאני חושבת כמוהו. קלי שרה יפה מאוד.. אבל.. אין בה יחודיות.. כמו שאמרתי כבר מקודם.. לדעתי יש המון כמוה, היא חמודה ומקסימה והכל, אבל בו הוא יותר.. מקורי.. משו חדש..מרגש יותר.

whatever4

New member
מסכימה עם בעלך...

קארי לדעתי ממש ממש ממש משעממת. פשוט פיהוק אחד מתמשך. בנאלית, צפויה והזכרתי משעממת? בו לעומת זאת מיוחד וייחודי. אין עוד כמוהו.

14מתן

New member
לדעתי שניהם כאלה ../images/Emo122.gif

ובגלל זה הגמר עצמו לא התמקד בהם

moran500

New member
אוי את סתם משמיצה../images/Emo3.gif

לבו יש קול מהמם הוא פשוט בסגנון אחר ממה שיש לקרי או לוונזל..

yael69

New member
../images/Emo58.gifחילוקי דעות עם בעלך ../images/Emo46.gif

ממש לא נכון. שום משעממת ושום נעליים. שרה מדהים, עוברת מסך. בו אמנם נחמד והכל- אבל הוא לא עושה לי את זה. אני לא מבינה מה מוצאים בו חוץ מהאופי הכי מקסים בעולם! בכל אופן סיימון צדק. "...not just you'll win this competition, you will sell more recordes then any other prevous idol" קארי רוקקקקקקק!!!!!!!!!!

למעלה