סקר מהיר

../images/Emo58.gifסקר מהיר../images/Emo58.gif

סמנו בעד
או נגד
לרעיון המגוחך שג'יל הופכת להיות הבת של קתרין... לא נראה לי שזה עדיין
כי זה פורסם כבר בכל שבועון בידור אפשרי.

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

נ ג ד ! ! ! בעיקר בגלל בילי ומאק. זה מחסל להם לגמרי כל סיכוי לאהבה. ובבכלל זה חולני, אני לא אוהבת לראות גילוי עריות על בסדרות ועוד על שתיי דמויות שאני אוהבת ורוצה שיהיו ביחד. אם לא שני אלה לא הייתי מתנגדת, אולי אפילו הייתי בעד.

enicegirl

New member
../images/Emo31.gif

מי בכלל שקל את זה?! נשמע איום ונורא! הכצעקתה?

dviridit

New member
../images/Emo45.gif

אני דווקא בעד. סיפור טוב ומעניין אותי לדעת איך השתיים תתמודדנה עם זה אחרי יריבות רבת שנים, גם במחיר של מאק ובילי.

ים כחול

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif

ממש מגוחך .... לא לעניין ומיותר
הכי מוזר בכלל איך יגלו את זה אבל.... נו שיהיה .

ברור שנגד.... ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זה כבר הגזמה פראית וחולנית (שמתאימה לסטיגמות של אופ"ס, ובעצם מזיקה לתדמית הסבונית!)

b o t t e n

New member
../images/Emo45.gifברור שאני בעד../images/Emo70.gifולו בגלל ...

מה שכבר כתבתי לפני כמה ימים: "כשיתגלה מה שיתגלה.... אז צריך להכניס לתמונה פסיכולוג - מטפל משפחתי. כי תמיד יש 'קרב' סמויי בין אם לבת, במיוחד הבכורה, נושא מעניים למחקר, האם המתח הזה הוא חברתי - נרכש, או, חייתי - מולד
"

b o t t e n

New member
אה וגם בגלל שככה

אולי בילי ומאק יחליטו בכל זאת להיות ביחד, ואיזה ילדים יצאו להם
אגב, הם באמת חושבים שמישהו יזרוק על הריאלטי פארש הזה

Dawn12

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למה לא? כי הסיפור באמת מגוחך ומצריך הרבה "גמישות" מצד הצופים. למי שלא בקיא בפרטים ורוצה לדעת איך הסבירו את זה - הסבר במשפט אחד: קת'רין תיזכר שהיא ילדה תינוקת לפני 50 שנה (וכמובן שכחה ממנה לגמרי) ומסרה אותה לידי חברתה שארלוט כדי שתיתן אותה לאימוץ. ללא ספק מדובר באחד ההסברים המופרכים ביותר בתולדות הסדרה. אבל הסיפור הזה הוא טעות בעיקר בגלל בילי ומאק. השניים האלה יכלו בקלות להיות הזוג הגדול הבא של צח"מ. ניק ושרון של שנות ה-2000. המשולש עם בריטני היה יכול לספק עלילות במשך כמה שנים טובות, העבר המסתורי של מאק הוא גם מתכון טוב לעלילות. אם רק היו רוצים - הם היו יכולים למשוך יחד הרבה שנים. אז נכון שגם אשלי וגם דיוויד יוחלפו עד שזה יקרה, ולכולנו כבר יהיה הרבה פחות אכפת ממאק ובילי (כי הם פשוט יהיו משעממים) - אבל עדיין - היו צריכים לשמור את אופציית האיחוד. חבל מאוד. עוד דבר שמפריע לי הוא שעשו את המהלך הזה כדי לספק עלילה גדולה מאוד לקת'רין וג'יל ולקחת את מערכת היחסים הסבוכה ממילא שלהן לכיוון שונה לגמרי. העניין הוא שהסיפור הזה מתחיל למצות את עצמו, ובעוד שלוש שנים הוא כבר יהיה שחוק לגמרי. שלא תבינו לא נכון, צפויות לנו עוד המון סצינות נהדרות שלהן בשנים הקרובות - אבל ברור לכולם שזה כבר לא זה. ואפשר להגיד את זה בלי להתבייש - שתיהן כבר מבוגרות מדי בשביל זה. אם לא היו הולכים לכיוון הזה, מאק היתה יכולה להפוך ל"ג'יל" של ג'יל.
היו יכולים לפתח את היריבות ביניהן במקום היריבות הישנה עם קת'רין. ג'יל היתה הדיווה העשירה והמרירה, ומאק היתה יכולה להיות הצעירה שהשיגה את בנה של ג'יל. ואם נלך קדימה - אחרי כמה שנים עם בילי, אפשר היה להפריד בינו לבין מאק, ומאק (אז כבר בשנות ה-20 לחייה) היתה פוצחת ברומן עם בעלה של ג'יל. שום דבר שלא ראינו כבר קודם, אבל תארו לעצמכם את ג'יל עוברת עם מאק בדיוק את מה שהיא "עשתה" לקת'רין.

enicegirl

New member
אתה מנסח מאוד יפה ../images/Emo127.gif

וגם הצחיק אותי שכתבת "קת'רין תיזכר שהיא ילדה תינוקת לפני 50 שנה (וכמובן שכחה ממנה לגמרי)" פחחח!! ציני להחריד. (הקטע המודגש)

אור2221

New member
בנוסף

כל העניין עם גיל וקיי היה שהן שונאות אחת את השנייה - אבל אוהבות בסתר. קחו את סיפור כמעט סרטן השד שהיה לקתרין, ג'יל לקחה את זה יותר קשה ממנה. כל הפואנטה היתה שהן שתי נשים עם עבר מסובך, ורגשות מורכבים אחת לשניה. ברגע שהפכו אותן לאמא ובת, הפכו את הרגעים האכפתיים שלהן למשהו טריוויאלי.

המגרה

New member
נגד

בגלל בילי ומק הם אוהבים אחד את השני ולגלות שאתם משפחה זה פשוט נורא וגם איך יכול להיות שהם אמא ובת הרי גיל התחתנה עם פיליפ שהיה בעלה של קתרין.

למעלה