סתם מחשבה מעניינת שחלפה לי בראש

psycho girl297

New member
../images/Emo58.gif סתם מחשבה מעניינת שחלפה לי בראש

כל העניין של האורות המהבהבים שהשדים עושים כשהם מתקרבים האם זה רצוני או לא? אם זה לא רצוני אז למה כשרובי פוגשת את סאם בדיינר ב3.02 לפני שאנחנו יודעים שהיא שד האורות לא מהבהבים, או עם קייסי והכומר ב3.04 ואם זה כן רצוני אז למה הם עושים את זה בכלל, זה מזהיר אותם לפני שקורה משהו כמו ב3.01 כשהרדיו מתחיל לפעול לפני שהשדים באים אולי זה נעשה כדי להסב את תשומת ליבם כמו ב2.21 שדין מסתכל למטה על הרדיו לפני שחוטפים את סאם מהדיינר מה דעתכם?

Charmed Or

New member
נראה לי שזה פשוט אפקט../images/Emo112.gif

ליצירת מתח וזה. כי בעיקרון הסדרה אמורה להיות סדרת אימה והכל
[אפילו שמאז אמצע העונה הראשונה כבר לא הולך להם].

יכול להיות ספויילר..

הסבירו את זה באחד הפרקים, ששדים משתמשים ברמת אנרגיה מסויימת או משו (עכשיו אור בטח תגיד, "אתה מנסה להשמע חכם"..XD).. ובגלל זה יש את כל ההפרעות בחשמל.. אז בטח שכששד משתמש בכח שלו באזור שהכמות אנרגיה שלו לא חזקה, אז הוא יוצר את ההפרעות..XD הכל נמצא בעונה הראשונה לדעתי..XD

Charmed Or

New member
האמת שנתת את הסיבה הכי טובה P:../images/Emo112.gif

אולי אתה באמת חכם?

psycho girl297

New member
אוקיי אז למה... ../images/Emo58.gif

בפרק 3.02 ו3.04 אין הפרעות לפני שאנחנו יודעים שרובי שד או לפני שאנחנו יודעים שקייסי והכומר שדים אני מבינה שזה בשביל לא להרוס לנו, ובאמת זו סידרה דרמתית אז זה בשביל הקטע אבל זה די הורס כי מה שהכי הערכתי בסידרה זה שעדיין לא מצאתי שם שום חור רציני בעלילה כמו בסדרות אחרות

ספויילר

כי הם לא השתמשו בכח שלהם?! את סתם מחפשת למצוא את הפאק נכון?!.. הם לא השתמשו בכוחות שלהם..אז אין שום סיבה שיהיו הפרעות..

psycho girl297

New member
../images/Emo58.gif אני לא מחפשת אני פשוט מוצאת

אוקיי אם זה נכון אז למה בפרק 3.09 כשרובי באה בסוף לדבר עם דין היא לא משתמשת בכוחות שלה אבל עדיין האורות מהבהבים? באיזה פרק בעונה הראשונה מדברים של הנושא הזה? אני ראיתי כל פרק אולי 500 פעם וזה לא זכור לי

ספויילר..

אולי, כי הוא הלך והיא רצתה לדבר איתו אז היא עשתה את זה כדי למשוך את תשומת הלב שלו?! XD חוץ מזה, שבשלב הזה הם ידעו מי היא, אז לא הייתה לה שום בעיה.. ואני לא זוכר את הפרק בעונה הראשונה.. אבל אני זוכר שבפרק סיום עונה ה2, בובי סיפר על הפרעות רבות שיש באזורים ש"ככל הנראה" שדים פלשו אליהם.. וגם העונה הראשונה הם מסבירים לאנשים כשהם מסבירים לאנשים על דברים "על-טיבעיים" אז אומרים את הסיבה הזאת (אם אני זוכר נכון) וחבל שדווקא זה מה שהפריע לך, כי אני מצאתי חורים יותר גדולים וחשובים..XD

למעלה