עוד פרומו מדהים לעונה 3

../images/Emo58.gifעוד פרומו מדהים לעונה 3 ../images/Emo2.gif

ניתן להוריד את הפרומו מכאן: http://oc-t.org/vmw/i/3FallPromo_02.zip מי שמוריד ורואה
בבקשה תגיבו על ההודעה, על מנת שאני אדע אם לשים עוד פרומאיים במידה ויהיו. תודה מראש
מיכל

אוי,

אני כבר מתה לראות את העונה הזאת. כל כך. ותוסיפי עוד מתי שאת מוצאת

KaUrO DoNo

New member
טריילר נחמד מאוד

ממש עושה חשק לראות את העונה הבאה! תודה לך על הטריילרים

Tinty

New member
כרגע דווח על ידי FOX שהעונה תחל

בימי חמישי, ה8.9.2005, בשעה 20:00 (לפי החוף המזרחי), ו19:00 (לפי החוף המערבי).

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

עמית !!! ממתי את רואה טריילרים לעונה השלישית ? לא חבל... את תהרסי לך את הסיום של העונה השניה.

איימיס

New member
חחח../images/Emo6.gifנכון!!!

אני פשוט ממש הייתי חייבת... האמת שזה לא ממש הרס לי אז זה בסדר . אני לא יעשה זאת שוב!!

נו נו נו ! ../images/Emo22.gif

תגידי, בא לך ( או לכל מישהו אחר פה ) שאני אשים טריילרים לפרק הבא ? כי יש לי 6 טריילרים דיי מדליקים ל-216.

Tinty

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Angelus

New member
../images/Emo45.gif זה משהו טוב..

אין לי כבר מה להגיד. שהעונה תגיע כבר וזהו!

liat tal

New member
וואו זה נראה מעולה!

אני ממש ממש מחכה כבר לעונה הזאת! ותודה מיכל!

dht160

New member
ווואי וואי וואי

כל הטריילרים מעולים ! ממש מותחים. גיא

אנשים- יש עוד פרומו !../images/Emo58.gifעונה 3

הובא לידעתי שפוקס שידרו אתמול עוד פרומו, שווה במיוחד !!!!!! ניתן לראות בו את ריאן ומריסה מתנשקים ליד סוכת המציל, ראיין נחקר ע"י התובע המחוזי ואומר: "אני לא יריתי בו" והתובע המחוזי אומר לו "שתביעת האצבע שלך נמצאו על האקדח". יש סצנה של קטטה על החוף ובתוך המים. סת' וסאמר וראיין ומריסה מתנשקים ומחובקים על החוף. כרגע הפרומו לא מופיע ברשת- אבל אני השגתי אותו בדרך לא דרך ויש לי קובץ בפורמט "QuickTime" ללא אודיו (אני יודעת מה נאמר למרות שאין אודיו מכיוון שב"פאן בולט" בפורום של האוסי, אנשים מארה"ב וקנדה שראו את הפרומו בטלויזיה סיפרו לי) בגלל האיכות הירודה אני לא אפרסם את הקובץ כרגע, אני אחכה שהוא יגיע לרשת באיכות נורמלית (שזה בטח משהו כמו 24 שעות). לכל המגיבים- תודה רבה על התגובות שלכם, חשוב לי מאוד לקבל תגובות על הלינקים שאני מפרסמת על מנת שאני אדע אם יש ביקוש בכלל לפרומאים האלה או שאני סתם מבזבזת את זמני, לא אכפת לי מה תגיבו (מצידי רק תרשמו תודה), רק שאני אדע שמישהו הוריד את הפרומו.

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

תודה לךך ואני מתה לראות את הפרומו שאת כתבת עליו..

למעלה