עונה שלישית

../images/Emo58.gifעונה שלישית../images/Emo58.gif

בסצנה של הקרנבל, בגלגל הענק... כשראיין מרביץ למנהל, מתחיל השיר קליפורניה בגרסה אחרת - יש לה שם? ניסיתי לחפש ולא הצלחתי למצוא
וגם...איזו סצנה יפה
מישהו יכול לספר לי מה יקרה בהמשך? אני יודעת שלא היו הרבה פרקים אבל עדיין- האם מריסה תחזור לביה"ס ומה עם ראיין? תודה מראש

R i s a

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

1. שם השיר הוא California 2005 2. בהמשך מריסה עוברת לבית ספר אחר וריאן לומד דרך הבית.
לפרקי העונה ה-3 שעוד לא שודרו למטה. 3. לפי הפרקים הנוכחיים והספוילרים לא מריסה ולא ריאן כרגע לא חוזרים לבית הספר.

../images/Emo58.gif עונה 3-פרקים מתקדמים

סעיף 3 שלך הוא לא כל כך מדויק. מריסה-כן חוזרת לבית הספר, פשוט היא לומדת בבית ספר ציבורי עכשיו. ריאן-בפרק הבא הוא מחליט לעזוב את הלימודים והוא מוצא עבודה בספינת דיג שעוזבת לשלוש שבועות, אבל מההתרחשיות בפרק 306 כנראה הוא בסוף לא נסע. כמו כן בפרק 306 הוא חוזר לבית ספר הארבור עם סאמר וסת'.

שלטון

New member
וואו מה? ../images/Emo58.gif

את רוצה להגיד לי שריאן חוזר להרבור אחרי שהוא הרביץ לדין? זה בגלל שיפטרו אותו או משהו אחרי שהם יגלו שהוא מזיין תלמידות?

../images/Emo58.gifעונה שלישית-פרקים מתקדמים

אני לא יודעת בדיוק מה הסיטואציה שתגרום לראיין לחזור לבית הספר, ניתן להניח שזה בגלל שסאמר גילתה לגביו ולגבי טיילור, זה הדבר הכי הגיוני. אבל אני יודעת בוודאות שהוא חוזר, כי בסיידס ל-306 יש סצנות שלו בבית הספר, ובנוסף לפני כמה זמן אם אתה זוכר פירסמתי תמונות של מאחורי הקלעים של צילומי פרק 306 בתמונות רואים את ראיין וסת' בחצר בית הספר מדברים עם טיילור (עם התיקים של בית הספר עליהם).

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

את נהנת לראות את הסדרה אחרי שאת קוראת בערך את כל התסריט שלה? זה לא נשמע לי כיפי במיוחד =\

זה לא כל התסריט שלה- זה חלקים ממנו

וזה שזה נשמע לך לא כיפיי במיוחד, לא אומר שזה לא כיף בשבילי.

שלטון

New member
אוקיי אז עוד משהו ../images/Emo58.gif

אם ריאן חוזר, זה אומר שגם מריסה יכולה לחזור לא? אז מה היא כאילו התרגלה לבצפר המעפן שלה ולא אכפת לה שהוא הרבה פחות נחשב?

../images/Emo58.gifעונה שלישית-פרקים מתקדמים

עד כמה שאני יודעת, שזה לפחות עד פרק 3.10 היא לא חוזרת אני מניחה שזה בין השאר בגלל העובדה, שג'ולי לא יכולה להרשות לעצמה לשלם על בית הספר הפרטי.

שלטון

New member
אני מזדהה עם זה

כאילו לא בקשר לאו.סי(למרות שיש שם טיפה אובססיה), אבל לדברים אחרים שאני מכור אליהם אין לי בעיה לדעת בדיוק מה קורה כי זה עדיין כל כך כיף לראות את זה באמת קורה, וחוץ מזה שמדובר בהמתנות מורטות עצבים בשבילך, זה יכול להיות עדיף

מה זה ?

אני אובססית
טוב...האמת שזה קצת נכון
אבל אני פשוט אוהבת לקרוא ספוילרים אז תהרגו אותי וזהו

Aviad1987

New member
אמרתי שבעיניי זה נשמע לא כיף

לא אמרתי, או רמזתי, שזה אמור להיות לא כיף גם בשבילך. רק שאלתי..

Hen m

New member
לדעתי זה ממש להפך...

כשאני קורא ספויילר אני יודע שהדבר הנורא ביותר יקרה, שהוא עשה את זה כדי להכין אותי לזה שיבוא, זה מקלקל. כשאתה לא קורא את מתפלל שזה לא נכון, אפילו שזה לא ישנה את זה עדיין יש את הסיכוי, הזה כי שום דבר לא בטוח.
חח לדעתי ספויילרים, כשמם כן הם.

Tinty

New member
בקשה, בנוגע לסימון ספוילרים:

חבר'ה, תוכלו לסמן בפעם הבאה ספוילרים בכותרת עם סימן ומספר הפרק, בצורה כזו: "
30*| ? עד עכשיו צפיתי רק ב301+302, ובמהלך קריאת הדיון ספוילרתי קשות בניגוד לרצוני, בנוגע להתרחשויות בשני הפרקים הבאים. תודה מראש.

למעלה