../images/Emo109.gif ושוב מעתיק מס"מ ../images/Emo58.gif
כמו שכולם כבר אמרו,ההדחה של רנה הייתה הכי לא מוצדקת בעולם. הייתה לה את התמונה הכי טובה,היה לי את הפרסומת הכי טובה,והיא אחת הבחורות הכי יפות שהיו אי פעם בטופ מודל.[בכל ארץ שהיא] מבוגרת?השופטים האלה רואים מהתחת. קמט מתחת לעין?תעשו לי טובה,יכלו להעלים את זה בפוטושופ בדיוק כמו שהעלימו כל פגם של כל אחת מהתמודדות. אפילו לי,בחור בן 18,יש קמט מתחת לעין שאני מחייך.[וכן,בדקתי את זה] אז אחרי שרנה עפה,וכ"כ כ"כ התעצבנתי.במיוחד מהמחשבה שנטשה הקופה הזאת הולכת לזכות, ישבתי כל הפרק עם חיבוק ידיים מעוצבן. התצוגת אופנה הייתה ממש יפה לדעתי. יותר אהבתי משל עונה 5-6-7. נטשה שיחקה אותה בגדול עם כל הקטע של החצאית,כי באמת הייתי בטוח שזה מתוכנן. ואז עוד יותר-נטשה זוכה /= ג'זלין הייתה נראים מדהים בפאנל. וכשטיירה באה להחריז על המנצחת והם אמרו ששתיהן מדהימות אבל נראה להן שבאחת הם יהיו גאים יותר-אמרתי,שוב,בטוח נטשה.סעמק /= ואז הראו את התמונה של ג'זלין והייתי ככה- שעה! למי אכפת בכלל ממה שהיה עד עכשיו?!$#@$@$@%$# היא זכתה!$#@%$@ כאילו זה רק רמאה עד כמה עונה מזעזעת זו שבחורה שלא התקבלה לעונה שעברה,זוכה בעונה הזו.אבל למי אכפת!?$#@$#@$# אני מת עליה היא הייתה הפבוריטית השניה שלי אחרי רנה והעיקר שנטשה לא זכתה. אז הייתי ממש מאושר. ואני עדיין מתקשה להאמין,אבל ממש ממש שמח. יש לנו גם עוד סוג של טופ מודל-מנקת רחובות מקווה שבעונה הבאה טיירה תפסיק למחזר את עצמה ותביא טיפה אקשן.