../images/Emo58.gif אני מקווה..
1. נטשה - היא עברה הכל.. היא היחידה שיש לה את העריכה של המנצחות, היא היתה פעמיים בבוטום - כמו כל המנצחות חוץ מנאימה, היא התחילה רע ואחר כך 7 שבועות שהיא נקראה ראשונה או שניה.. זה שיא! מההתחלה היא היתה הפייבורייטית שלי :} 2. רנה - היא בין הבנות הכי יפות בהיסטוריה של התוכנית, אבל היא רעה - רעה מדי, והיא לא יכולה להגמל מזה גם כשהיא רוצה, יש לה גישה לא טובה, כעסתי על זה שהיא אמרה שלנטשה יש הכי פחות פוטנציאל בגלל שנטשה לא מספרת דברים על הבעל שלה, או על הבת שלה - זה לא קשור בכלל לדוגמנות.. אבל שיהיה.. התמונות שלה בסדר לרוב, היו לה רק 2 תמונות שהיו מדהימות לגמרי, היא שחקנית, והיא נראית זקנה.. ואני חושב שעל זה היא תיפול בקאבר גירל. 3. ג'זלין - היא התחילה חזק, ואז היא נפלה ונפלה.. אבל טיירה האמינה בה והיא לא היתה בבוטום, אחר כך היא חזרה בגדול.. ועכשיו בגמר לדעתי היא המיותרת.. היא יותר מדי דראג קווין.. התמונות שלה מזכירות אחת את השניה.. היא לא יכולה לזכות לדעתי. מה שכנראה יקרה: 1.ג'זלין (בספוילרים הולך לה הכי טוב) 2.רנה (הולך לה מעולה בפרסומת, בתמונה היא נראית זקנה) 3.נטשה (לא הולכת לה הפרסומת, התמונה כנראה הכי טובה..) לצערי =( אם ג'זלין תעפיל ל 2 האחרונות.. בתצוגה היא הולכת לכסח את הבנות.