עונה שניה

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif עונה שניה

חשבתי על זה, זה בא אליי יותר מספר שקראתי פעם "אנימורפס" על ילדים שיכולים להעתיק דיאנאיי של חיות ולהפוך אליהם.... עכשיו, נכון כל הקטע עם העין... אז מה שבעצם הבנתי זה שכשמשכפלים DNA אז זה לוקח את הגוף לפי הDNA וכאילו אם לבן אדם יש צלקות וכתמים לא מולדים אז הם בעצם לא ישתכפלו! אז כל מה שהם צריכים לעשות זה לברר על זה.. בגללל זה כל הקטע עם וויל מיותר... (אולי לא מבחינת תסריט - אבל בכללי כן)

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif לפרק 21

חח נשאר לי פרק אחרון לעונה
בפרק 21 כשהם חושדים בוויל בגלל "פרנסי" אז הם בודקים לו את העין שפרנסי זייפה כמובן.. אה, ואני שונא את קנדל בדםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

joeys pizza

New member
מהההההההה

קנדל הוא אחלה שחקן. והקטע עם וויל ממש לא הציק לי.

הקטע עם וויל היה במקום, אבל....

קצת מרוח.....
הקטע שהכי ריגש אותי, זה שהוא אמר לסידני: "הלוואי שלא הייתי מכיר אותך בכלל!". זה היה ממש חזק.

aliasBOY

New member
לא אמרתי שהוא לא היה במקום

סתם הצעתי אפשרות אחרת מהבדיקת עיניים שהיא לפי דעתי יותר יעילה... ואני שונא את קנדל הדמות לא השחקן...

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מה????????????? זה כזה מפחייייייד הרגע ראיתי את הפרק האחרון של העונה השניה!!! 3 שנים?!! זה כזה עצובבבב וזה מותח אבל זה אפילו לא מותח בצורה יפה כאילו זה משאיר מועקה כזאת הרי ווהן כבר התחתן לפי הטבעת וסידני כזאת מסכנה זה יהיה כזה קשה עכשיו.. אוף איזה מטורף JJ

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif בטח שזה מותח

זה הדבר הכי מותח בעולם. ויש לזה את אפקט ה WTFFFFF. וכל הקטע שיש את הטבעת והיא מבינה שהוא התחתן והתגבר עליה וכולם חשבו שהיא מתה וזה... קטע גדול. זה מה שבא בעונה אחרי זה לא היה כל כך גדול... זה כבר משהו אחר.

JACK BRISTO

New member
ואלה

אני ממש מאוכזב מ J.J שלא היה לו רעיון יותר טוב... העלילה מותחת,אך מדרדרת.

למעלה