עונה שנייה בארה"ב

fire storm

New member
צריך כתוביות לסדרה.

עונה שנייה פרק 18. אין עדיין עברית בטורק ואין לי אתרים של כתוביות באנגלית, הבעייה אצלי זה לא להבין את האנגלית, זה פשוט שאני לא תמיד מצליח להבין מבטאים וזה פשוט עוזר להבין את הסדרה יותר טוב. יש לכם משו? אנגלית או עברית?

fire storm

New member
פרק 22, סיום העונה, מה הייתם רוצים

לראות? אני הייתי רוצה לראות את האוס הולך בלי המקל ושהזקן שבקומה מתעורר(אותו האחד שהאוס הפיל עליו פירורים, ראה טלוויזיה בחדר שלו, וניסה עליו תרופה כלשהי באחד הפרקים בעונה השנייה)

נופ. ../images/Emo29.gif

כמו שאני רואה את זה יש לך כמה אפשרויות: 1. לחכות שיעלו כתוביות בטורק, שזה יכול לקחת כמה ימים אבל זה גם יכול לקחת יותר משבוע. 2. לחכות שיעלה טרנסקריפט באתר הזה. שזה בטח יקח כמה זמן, כי הם עוד לא העלו את All In, אבל יכול להיות שהם יעלו את שניהם בקרוב. 3. לראות את הפרק כמה פעמים, לחזור על הקטעים שקשה לך להבין ולנסות להקשיב ממש טוב
.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

פרק 22 זה לא פרק סיום עונה. פרק 24 זה פרק סיום עונה ואני יודעת מה הולך לקרות בו. ולמה לעזאזל היית רוצה לראות את האוס בלי המקל? זה הסיוט הכי גדול שלי כל הספוילרים שמתפרסמים על זה שיו ממש רוצה שהאוס יפטר מהצליעה כי הוא מתחיל לפתח כאבי גב וכאלה. האוס בלי המקל זה לא האוס

fire storm

New member
כי אז הוא ייצטרך להתמודד עם ההתמכרו

ההתמכרות שלו לוויקודין.

Hieros Gamos

New member
אממ אני לא חושבת שיש שם ספוילר

הקטע הוא שהשריר שלו מת. הוציאו אותו. שרירים לא גדלים מחדש (הפחדתי את חברה שלי אתמול עם זה. זה היה ממש מצחיק) לכן, גם אם הכאב יעלם, אני לא באמת חושבת שיש סיכוי שהרגל שלו תחזור לתפקד כמו שצריך כי הוציאו לו חצי מהשריר שם...

../images/Emo58.gif עונה שנייה בארה"ב ../images/Emo58.gif

אל תשכחו שבכל הודעה שיש בה מידע מפרקים מהעונה השנייה שלא שודרו בארץ יש לסמן בכותרת את האייקון
. הודעות ספויילר לא מסומנות יימחקו.

courtney2

New member
house vs. god

למי שמתגעגע לוילסון יש קליפ מהפרק החדש (שעוד לא שודר) בTV.COM. רק תחפשו האוס תחת VIDEOS שווה לחכות לראות את הקטע. עוד וילסון מנהל רומן עם אישה הפרק ועוזב את הבית של האוס.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אז...

עם מי ווילסון שוכב שהוא שיקר על זה להאוס והאוס לא הצליח להבין שהוא משקר לו? אחרי הסרטון הזה אני ממש רוצה לראות את האוס נותן לו כאפה אבל אולי זו רק אני
יש גם סרטון קטן באתר של פוקס אבל הוא פחות מעניין

Hieros Gamos

New member
אגב אני לא בטוחה ../images/Emo58.gif

שווילסון שוכב עם מישהו, כתבתי את זה בעיקר בגלל מה שאמרת. יכול מאוד להיות שזה קשור לחולים של כל אחד מהם כי הם קשורים הפעם (החולה של האוס כביכול, או לא כביכול אנעארף) מרפא את של ווילסון וככל שהמצב של החולה של ווילסון משתפר, המצב של החולה של האוס מדרדר

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif OMFG!!!

HOUSE AND THE TEAM TAKE ON TWO CASES AT ONCE WHEN THEY ATTEMPT TO SAVE THE LIVES OF A YOUNG MOTHER AND HER NEWBORN SON ON "HOUSE" TUESDAY, MAY 9, ON FOX. When young mother Kara has a seizure while bathing her child, it causes the near drowning of her newborn son. Unable to determine the cause of Kara's seizures, House and the team race to find what's wrong with her while simultaneously trying to bring her infant back to life. When both mother and son develop complications, Kara's husband must make some very difficult decisions. Kara's husband learns some shocking information about his wife and struggles to deal with his newfound emotions towards her. Meanwhile, Foreman has returned to work and is struggling to regain normalcy in his life after his brain biopsy, Chase admits he needs a break and House investigates why Cuddy has asked Wilson on a date עזבו אתכם מהחולה. קאדי ו-ווילסון?! קאדי ו-ווילסון?! ואיזה "בעיה" כביכול של קאדי האוס מגלה?! היא בהריון?! WTF עובר?! הא? אני לא מסוגלת לחכות כל כך הרבה זמן. אני לא יודעת מה אני אעשה כשזה ישודר זה בכזה זמן דפוק

pink panther 8

New member
O-M-G

אני אל מאמינה קאדי ווילסון הא?!?!?!?! LOL מתאימים רצח LOL יאללה כבר קמרון והאוס יותר שווה!! נשמע פרק מעניין!!

למעלה