עונה 12- פרק 3

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif דעתי על הפרק

סוף סוף הגיע פרק המייקאוברים האהוב עלי בכל עונה
האמת שזה הגיע די מהר הפעם, טוב שכך
המייקאוברים הכי מוצלחים לדעתי- אמינה
סוף סוף אפשר לראות שהבחורה באמת יפה! השיער החדש עושה אותה הרבה יותר עדינה ויפה. אליסון- מושלם! בדיוק כזה מהפך היא הייתה צריכה, מדהימה לדעתי
בקשר לשאר: קורטני נראית עכשיו כמו יונית לוי עם קצת בשר
עדיין מהממת. הקטע עם נטלי עצבן אותי, אני חושבת שהיו צריכים לתת לה בראש קצת יותר על זה... האמת שאני מקווה שהיא תהיה אחת הבאות שיודחו, וגם די משוכנעת. אין לה יותר מדי פרסונלטי so far. לונדון- אני פשוט מתה עליה. המייקאובר די נוראי אבל לא יהרוס לי בקשר אליה. היא עדיין יודעת how to work it! סיליה- הוכיחה שהיא באמת אחלה בחורה, וגם דוגמנית טובה
כאלה מחמאות מנייג'ל!
חוץ מזה שהגעתי סופית למסקנה מהי הנוסחה הנכונה: מישל 4 + קאתי 6 = סיליה 12
פו מסכנה
מזל שלא הלכה הביתה. מקווה שילך לה יותר טוב בשבוע הבא. ואגב, היא נראית ממש נמוכה
נייג'ה בסיידר, אני מקווה שהיא תתעשת. טיונה מצויינת אבל הפנים שלה עדיין מפחידות אותי
טליה וסנדרה- מצידי ששתיהן ילכו הביתה. טליה עוד מילא, אבל סנדרה פשוט בבבלללתתיייי נננסססבבבלללתתתתתת! (כדי שגם עומרי יוכל לקרוא). לא הייתי כל כך עצובה להיפרד מג'סיקה. וגם מה זו היהירות הזאת כל דקה וחצי... טוב, אחותי
נולה מרין פשוט משוגע
חוץ מזה שהוא חושב שיתנו לו זמן מסך רק אם הוא יגיד ביקורת נוראית ופוגעת כדוגמת "היא כל כך מכוערת, אני לא יכול להסתכל על התמונה הזאת". תירגע, איש, אתה כבר בטלויזיה. אתה לא צריך לעורר סנסציה. אני אעלה את כל התמונות מהפרק במוצ"ש

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

אמינט-מייק אובר מהמם,למרות שהאפרו הרבה יותר מייחד אותה.המייק אובר מבליט יותר את הדמיון לדניאל. התמונה שלה הייתה חלשה. אליסון-ואוו.איזו מהממת.המייק אובר פשוט מדהים והבחורה פשוט דוגמנית!!הפיבוריטית שלי בנתיים ביי א מייל.גם התמונה שלה הייתה הורסת. סיליה- ידעתי שיש שם משהו!!דבר ראשון אחד המייקאוברים המוצלחים!בפאנל היא הייתה פשוט מהממת!והתמונה שלה הייתה הטובה ביותר הפרק לדעתי! פו- המייק אובר שלה לא מדהים,אבל עושה איתה הרבה יותר חסד.אין ספק על זה.התמונה מהממת,למרות שהיא הייתה נוראית על הסט. ג'סיקה- לא מספיק מעניינת-לא באישיות,לא המייק אובר ולא בתמונות.אין לי בעיה עם זה שהיא עפה. קורטני- לא היה הכרחי לצבוע לה את השיער לאדום.התמונה הייתה חלשה.היא יפיפייה,אבל לא דוגמנית. לונדון- עוד בחורה מהממת ומעניינת.גם עם אחד המייקאוברים המוצלחים ביותר ואחת התמונות הטובות ביותר!! נטלי- דווקא היא לא צריכה מייק אובר?אחת הבחורות הנשכחות ביותר והחסרות כריזמה.לפחות שיעשו לה משהו מעניין שנזכור אותה. נינג'ה- או איך שלא קוראים לה.גם חסרת ייחוד,לא זוכר בכלל את המייק אובר שלה והתמונה גם פרווה. סנדרה- יפה בכל מקרה,אבל די להיות כזאת אנוכית וטיפשה.התמונה הרבה יותר טובה מבשבוע שעבר,אבל עדיין יש מקום לשיפור. ת'ליה- המייק אובר בהחלט הרבה הרבה אבל הרבה יותר טוב.עדיין לא רואה בה דוגמנית והתמונה שלה גם לא זכורה לי. טיונה- או שמישהו קרא הזוכה של העונה?
היא כבר הפיבוריטית של נייג'ל.ולמען האמת,היא מאוד מיוחדת כמו שכבר אמרתי,היא חמודה לאללה וגם התמונה שלה הייתה מהממת.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

טוב, שוב, כל כך שקוף שטיונה או אמינה לוקחות. אפילו שאמינה הייתה חלשה,המייקאובר היה מעולה! בכלל ,אני חושב שהמייקאוברים היו מאד מוצלחים הפרק. לא חששתי שפו תלך הפרק, זה יהיה מוזר מדי. אפילו הייתה לה תמונה טובה! אבל אני חושש להמשך העתיד שלה בתחרות, וחבל- כי אני מדמיין לי בראש תמונה קאבר גירל מאד מושלמת שיכולה להיות לה. אגב, זה רק אני או שהיא דומה לג'ייאל מעונה 8..?!? ונייאג' לוויטני מהעונה הזאת
מה קורה פה.. פו גם נראית היחידה שאני באמת יכול לאהוב העונה, כי טיונה לונדון ואליסון,הפיינל 3 שמסתמן, לא מספיק יפות חיצונית בעיניי. וקורטני לא מספיק פוטוגנית, ופלוס-סייז בנוסף. שכמובן ,שאין לי שום בעיה עם פלוס-סייז, רק זה מבטיח עתיד מוגבל בתכנית.

מייקאובררררר הורסס

היא היתהה כל כך מכוערתת לפניי עכשיוו היא מזכירהה לייי טיפה את אניהה מעונהה 10 וקצת את ג'נהה ברורר שהיא פחותת יפהה מגנההמושלמתתתתתת אבל בתמונות היא מצטלמתת טובב ולפניי המיקאוברר שנאתיייייייי אותהההההה

Elanor Rigby

New member
היא הפייבוריטית שלי

ודווקא אהבתי אותה יותר לפני המייקאובר..

NP16

New member
../images/Emo47.gifנראית קצת כמו מיילי סיירוס../images/Emo6.gif

באמת מזכירה את..

דניאל. רק הרבה יותר גסה בפנים. לא ראיתי את העונה הזו עדיין ופרט לתמונות האלה המתמודדות לא מוכרות לי אז בינתיים היא "חמודה" וזהו.

ספויילרר

מנסיםםם לעשותותהה כמו דניאלוהההית אני רואהה חח היא מזכירהה אותהה אבל היאא הרבהה פחותת יפהה בפניםם כי ישש לה פניםם יותרר גסותת והיאא בנתייםם לא מצטלמתת משוו אזז חבללללללל

למעלה