../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif
אמינט-מייק אובר מהמם,למרות שהאפרו הרבה יותר מייחד אותה.המייק אובר מבליט יותר את הדמיון לדניאל. התמונה שלה הייתה חלשה.
אליסון-ואוו.איזו מהממת.המייק אובר פשוט מדהים והבחורה פשוט דוגמנית!!הפיבוריטית שלי בנתיים ביי א מייל.גם התמונה שלה הייתה הורסת.
סיליה- ידעתי שיש שם משהו!!דבר ראשון אחד המייקאוברים המוצלחים!בפאנל היא הייתה פשוט מהממת!והתמונה שלה הייתה הטובה ביותר הפרק לדעתי!
פו- המייק אובר שלה לא מדהים,אבל עושה איתה הרבה יותר חסד.אין ספק על זה.התמונה מהממת,למרות שהיא הייתה נוראית על הסט.
ג'סיקה- לא מספיק מעניינת-לא באישיות,לא המייק אובר ולא בתמונות.אין לי בעיה עם זה שהיא עפה.
קורטני- לא היה הכרחי לצבוע לה את השיער לאדום.התמונה הייתה חלשה.היא יפיפייה,אבל לא דוגמנית.
לונדון- עוד בחורה מהממת ומעניינת.גם עם אחד המייקאוברים המוצלחים ביותר ואחת התמונות הטובות ביותר!!
נטלי- דווקא היא לא צריכה מייק אובר?אחת הבחורות הנשכחות ביותר והחסרות כריזמה.לפחות שיעשו לה משהו מעניין שנזכור אותה.
נינג'ה- או איך שלא קוראים לה.גם חסרת ייחוד,לא זוכר בכלל את המייק אובר שלה והתמונה גם פרווה.
סנדרה- יפה בכל מקרה,אבל די להיות כזאת אנוכית וטיפשה.התמונה הרבה יותר טובה מבשבוע שעבר,אבל עדיין יש מקום לשיפור.
ת'ליה- המייק אובר בהחלט הרבה הרבה אבל הרבה יותר טוב.עדיין לא רואה בה דוגמנית והתמונה שלה גם לא זכורה לי.
טיונה- או שמישהו קרא הזוכה של העונה?
היא כבר הפיבוריטית של נייג'ל.ולמען האמת,היא מאוד מיוחדת כמו שכבר אמרתי,היא חמודה לאללה וגם התמונה שלה הייתה מהממת.