עונה 12 פרק 4

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
../images/Emo58.gifעונה 12 פרק 4../images/Emo58.gif

מי ראה?

NP16

New member
../images/Emo58.gifדעתי

לפי הזוגות שהיו בפוטושוט. פו ואמינה-בהחלט התמונה הכי טובה,מדהימות .
מאושר שפו הצליחה ככה. אליסון ולונדון- אליסון בהחלט דעכה, וחבל, אבל אני מאמין ומקווה שתחזור לעצמה ותחזור להיות אחת המובילות, אני צופה לה בכ"ז עתיד רחוק בתכנית. לונדון נשארה מעולה, ממש לא חשבתי שאני אאהב אותה ככה,גם אני חושב שתגיע רחוק. נייאג' וקורטני - הסכמתי עם השופטים,שתיהן יפהפיות אבל לא מספיק דוגמניות והפרסונליטי לוקה בחסר. ואצל קורטני זה מוזר כי היא הייתה באודישנים הכי קופצנית וחמודה. לא ארגיש בחסרונה של נייאג' והגיע לה ללכת,בייחוד מול אליסון. סיליה וסנדרה- לא אוהב את שתיהן, וחבל לי שדווקא סנדרה הוקראה ראשונה. מוזר שהיא בקושי קיבלה זמן מסך!!!! שינוי אדיר מפרקים אחרים ,אבל התמונה מוצלחת. -נטלי,התחלתי דווקא לחבב אותה הפרק אפילו שניסו ליצור אותה כאיזה ביץ' והתמונה הייתה גרועה. וטהילה הייתה מאד ילדותית עם התגובה אליה...היא רק הייתה כנה. אגב,יציאה מבריקה גם הייתה לטהילה על נטלי "היא או תנצח או תיפול חזק " ,וואלה. טהילה- חשבתי לפי העריכה שתלך, והתחלתי דווקא לשמוח. הופתעתי כשהיא הצליחה ואז זה היה ברור שנייאג' תלך ,כי גם היא קיבלה המון זמן מסך. טיונה, גם שבוע לא מוצלח במיוחד,אבל אוהב אותה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif גם דעתי ../images/Emo58.gif

פו ואמינה- קודם כל שיפור ענק אצל פו שפתאום נראית לי ממש דוגמנית. לפי דעתי היא יצאה יותר מוצלחת מאמינה בתמונה. אמינה איבדה קצת מהקסם שלה עם המייקאובר לדעתי.אבל היא עדיין יפיפייה [דומה בצורה מפחידה עדיין לדניאל (6)]. ובכלל הצילום עצמו היה אחד המשעשעים. אליסון ולונדון- למען האמת אני באמת ובתמים חושב שאליסון יצאה מדהים,ואפילו בלי להתאמץ.היה לה את הלוק הביצ'י לחלוטין בתמונה. לונדון גם מדהימה,אני אוהב אותה.אני פשוט רואה אותה יותר שחקנית תאטרון מאשר דוגמנית,לא יודע למה. נייאג' וקורטני- חוזר על דברי חכמים ממני.שתי בחורות יפיפיות,אבל לא דוגמניות. ללא ספק התמונה החלשה ביותר. ולא אכפת לי אם הייתה הדחה כפולה ושתיהן היו עפות. סיליה וסנדרה- סיליה שוב הוכיחה חוש אופנה משובח בפאנל.אני מניאק שאם היא מגיעה לטופ 3 פתאום בקאבר השופטים נזכרים להגיד לה שהיא נראית מבוגרת. וסנדרה המדהימה סוף סוף!!הוכיחה את הפוטנציאל שלה והוציאה את התמונה המדהימה ביותר של העונה בנתיים. וכמובן זו הייתה התמונה החזקה ביותר הפרק. נטלי טהילה וטיונה- לא אהבתי את התמונה.נטלי יצאה רע,טיונה נוראי וטהילה דווקא נחמד.אבל היא באמת היחידה מכל הבנות שמציקה לי בעין ובכלל בכלל לא נראית דוגמנית.אני נגדה לגמרי. *אני כ"כ שמח שאליסון הצליחה למצוא את היחודיות שלה בראן וואי והייתה מדהימה
. הטופ 3 שלי,נכון לרגע זה: אליסון,סנדרה,לונדון/סיליה

ספויילררררר

פרקק משעמםםם הפוטושוטיםם ממשש לא משו יחסית לעונהה 11 שהיו מ=ו=ש=ל=מ=י=םםםםםם מההתחלה התמונהה הכי מושלמת היתהה של אמינה ופוו ברורר אמינהה יצאה ממשש יפההה ופוו תמידד יפההה אבללל הפושטושוטט היהה מעצבןן יותרר מדי אופנתיי כזה ולאא קשורר בקיצורררררררר אמןןן שנטליי תזכההההההה @@

למעלה