עונה 15 - פרק 2

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifהישרדות סין- פרק 2

איזה כיף של פרק. הכל הולך כמו שצריך. הקבוצה שאני אוהבת לא מפסיקה לנצח וזה תמיד כיף לראות, וגם בתוך הקבוצה האנשים שאני אוהבת משגשגים. איך שמחתי שטוד אמנדה ואהרון התחברו!!! לא שזה בהכרח יחזיק אבל לפחות לבנתיים זה אחלה, הם השלושה האהובים עליי בקבוצה. הם וג'יימס הקושקוש. כשחושבים על זה- אני לא רואה איך ג'יימס לא מגיע למיזוג. כי זה לא שהוא יעצבן מישהו או יריב עם מישהו כי הוא לגמרי מופנם וביישן כזה, והוא גם לא עצלן, והוא מצויין בתחרויות...אין לו סיכוי להכשל. אחר כך כבר יכול להיות שיעיפו אותו בגלל שהוא יהיה איום באינדיויג'ואל צ'לנג'ז אבל זה כבר אי אפשר לדעת... לזלי הייתה קצת טיפשה שהיא הראתה לטוד. אבל לגמרי שמחתי שהיא בחרה להראות את זה דווקא לטוד ולא לאף אחד אחר. ושתפסיק לדבר על אלוהים כבר. או שמהר מאוד אני אתחיל לשנוא אותה, וחבל כי בנתיים היא סבירה. קורטני בכלל לא עיצבנה הפרק. אי אפשר לדעת אם זה בגלל שהיא סתמה קצת את הפה או שפשוט הראו אותה פחות ובחרו להתמקד באחרים בעריכה... האסטרטגיה של ג'ון רובר מעצבנת אותי בטירוף. הלוואי שזה לא יצליח והוא יעוף כמה שיותר מהר. אני לגמרי חולה על אמנדה אחרי היום!! כאילו גם קודם אהבתי אותה אבל עכשיו יש לי סיבה אפילו יותר טובה לאהוב אותה. איך שהיא המשיכה בתחרות למרות העניין של החולצה ולא חשבה על זה אפילו ורצה והבקיעה!! לגבי הקבוצה השנייה- אריק מצויין...הוא לגמרי פליינג אנדר דה רדר אבל מצד שני כן מתערב בקטנה ודוחף קצת את העניינים.. אני לא מבינה למה אנשים אף פעם לא קולטים שאסור להם לריב שם!! זה תמיד מסתיים לא טוב! גם אם נורא בא לכם להתעמת עם מישהו- סאק איט אפ! זה בשביל מיליון דולר! אני חושבת שלפחות חצי מהמשחק החברתי זה לא לעצבן אנשים, ולא להראות לאנשים אחרים שהם מעצבנים אותך. קצת איפוק. דייב באמת דיבר אל אשלי לא יפה, אבל אשלי הייתה צריכה להתמודד עם זה בצורה יותר מאופקת.. וכל השאר לא היו כל כך מעניינים. ולפי התקציר של הפרק הבא- הולך להיות וואחד פרק!! הרבה אקשן...

Confide In Adam

New member
פרק טוב!! ../images/Emo58.gif

אני מאוד מרוצה מזה שטוד ואמנדה משתפים פעולה, שניהם חכמים ומכירים את המשחק ואני מקווה שהם יגיעו רחוק ביחד.. מאוד רציתי שג'יימי תתן את הרמז לאליל חסינות לטוד והתאכזבתי כשהיא אמרה שהיא רוצה לתת אותו לאדם החלש ביותר.. בסופו של דבר היא נתנה אותו ללזלי שאני די מחבב ולזלי החליטה לשתף בזה את טוד, מה ששימח אותי מאוד!! למרות שכנראה באמת זה לא היה הדבר החכם בשבילה לעשות... קורטני הייתה מאוד חמודה הפרק... ג'אן רובר הזה ממש מעצבן, ואני לא בטוח שהאסטרטגיה שלו ממש חכמה.. נראה בעתיד אם היא תעזור לו או דווקא תזיק. את השאר אני לא חושב שכל כך ראינו הפרק.. חבל לי שדווקא אשלי הודחה, דווקא חיבבתי אותה ואת דייב אני לא מחבב בכלל! בסך הכל ס-2 הקבוצות יש אנשים שאני אוהב אבל אני יותר אוהבהקבוצה שזכתה עד עכשיו (לא זוכר את שמה)..

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gif

ממש התבאסתי שאשלי עפה אבל אני מבין את מי שהצביע לה העונה נראית בינתיים ממש טובה אני לא מבין למה הם ממשיכים להרוס עם האליל חסינות!!! את אמנדה אהבתי טוד מעצבן אותי לא יודע למה ואולי יצא שאני טועה אבל התוכנית של השחקן פוקר נראית לי מפגרת לאללה

hennir

New member
../images/Emo58.gif עונה 15 פרק 2

לפני הכל, מישהו יכול לרשום בהודעה מספויילרת את התקציר של הפרק הבא כי מסתבר שבגרסה שראיתי לא היה את זה. תודה. אני ממש נהניתי היום מהפרק ובמיוחד מאתגר הפרס הכל כך יפה!! הוא היה כל כך מצחיק והיום אני יכול ממש להגיד שהתאהבתי באמנדה- אחת שכלל לא שמתי לב אליה בפרק הראשון. אני ממש שמח שהיא טוד ואהרון התחברו נראה לי שהם הולכים להיות צוות בלתי מנוצח מבחינת אסטרטגיות לפחות... התבאסתי שז'אן הו הפסידו באתגר הפרס היום מכמה סיבות- 1. יש כמה אנשים בפיי לונג שחייבים להיפטר מהם או שהם מעצבנים או שהם חלשים. ז'אן רובר חייב לעוף הוא ממש עצלן ולא תורם כלום לקבוצה. לסלי פשוט מאטה את הקבוצה נראה לי שזה יתברר בהמשך העונה. קורטני ממש עצבנה אך הפעם היא שמרה על פרופיל נמוך. לגבי דניס, אני קצת לא החלטי. מצד אחד היא מחלישה את הקבוצה. מצד שני, יש לי את החיבה לחלש כמו שהייתה לי ללידיה בעונה 11, לסירי בעונה 12, לקסנדרה בעונה 14 ואנג'י בעונה 10. 2. אני משום מה בהישרדות אוהב שהשבטים כמה שיותר שווים ככה שהם מפתיעים אותך כל פעם מחדש. 3. אני ממש אבל ממש אבל ממש ממש מפחד שמקרה הישרדות פלאו יחזור על עצמו וכמו שאולונג נכחדו כך גם יקרה לז'אן הו. אהבתי את הקטע של "לחטוף" אנשים לשבט שלך. זה יכול ליצור חברויות עוד לפני המיזוג. מועצת השבט- למה רק שם נזכרים להגיד את כל מה שחושבים בפתיחות כזאת? כי יש את ג'ף הגננת שתשמור שאף אחד לא יריב? אני אומר את כי אם שיריה הייתה אומרת לפני מועצת השבט את מה שהיא אמרה (שהיא רוצה לפעמים לשבט עם כולם כמו שבט אמיתי ולהכיר אנשים שלא יצא לה להכיר כמו אריק דייב פיג'י ופרוסטי ושהיא לא ממש נהנתה עד עכשיו אז דייב אולי היה משתנה. זה לא ממש שינה מי עף היום כי זה ידוע שאם דייב היה עף היום (מה שלדעתי היה צריך לקרות) אז אשלי הייתה עוזבת אחריו ממש מהר וכנ"ל הפוך אם אשלי עפה היום אז דייב יעוף ממש בקרוב כמו שאשלי אמרה לו לפני שהיא הלכה: "I'll see you soon". לסיכום, נראה לי שהעונה הזאת הולכת להיות ממש יפה.

NamelessGirl

New member
גם בגרסה שאני ראיתי לא היה

אבל יש באתר: The kidnapped castaway bonds with the kidnappers over issues of faith, and the floodgates open as that castaway reveals their own tribe's dynamics. The women on one tribe have a hard time getting shut-eye as they avoid the snuggling and smothering of a cuddly castaway. As two guys joke in private that the only reason to keep a weak female tribemate is because one has a crush on her, that woman spies on their crude conversation. To stew or roast a crab? That is the question that prompts two alpha-males to duke it out. וזה היה ממש מצחיק מה שאשלי אמרה לדייב לפני שהיא הלכה! והוא עשה מן פרצוף כזה חחח

../images/Emo58.gif הישרדות סין בשבילי נגמרה בפרק 2

היום היה פרק ממש טוב והעונה באמת מסתמנת להיות טובה.. אבל כל זה פשוט איבד את הטעם כאשר העיפו את אשלי היום.. לא מגיע לה לעוף.. היא לא פישלה באתגר, היא לא מתנשאת מעל כולם.. בסופו של דבר הועפה שניה, שזה עלוב היא הפייבוריטית שלי ולראות אותה עפה ואחרי כך לראות את כל העונה.. זה כמו לראות שהעיפו את סטף בעונה 10 ואז לראות את שאר העונה .. או לראות את רופרט עף בעונה 7 ואז לראות את שארית העונה.. זה טוב אבל זה לא מעולה אז בשבילי עונה זו נגמרה בפרק 2.. אני מקווה שיזמינו אותה לאולסטאר סתם בשביל לתת לה הזדמנות נוספת

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

YHPA

New member
אולי../images/Emo58.gif

אבל שכריסטי (6) הודחה גם חשבתי כך אבל אז זה הפלך לאחד מהעונות האהובות אלי ואגב לפחות תישארי לראות עם החיזיון של אשלי יתגשם ושמתם לב שההפקה לא אוהבים בנות חכמות? לאמנדה היה רעיון גאוני (שהיא "תציע" לטוד מה לעשות בזמן שיאשימו אותו או את ארון שהוא גם היה רעיון שלה היא תצה עם ידים נקיות) ומקאים אותה לשניה בזמן שטוד מקבל יותר זמן מסך יותר מכולם בעונה הזות

../images/Emo58.gif

העונה מסתמנת בתור עונה מעולה חבל לי שהדיחו את אשלי אני ישבתי ופשוט קיוויתי שדייב יעוף ורק לי נראה כאילו פיג'י היא כמו גרופי של דייב? נקווה שג'יימי תחזיק יותר זמן

dararo

New member
אני גם חושב שהפרק השני היה מעולה אבל...|ספויל

למה העיפו את אשלי לעזאזל?!?!?!?! ג'ין רוברט מעצבן, אריק אנדרדוג, טוד ואמנדה חכמים ולזלי מטומטמת. האתגרים נהיו ממש מגניבים, במיוחד אתגר החסינות... אמנדה: אמא שלי תהרוג אותי!!! XD זהו.

../images/Emo58.gifמסגנון העריכה אני מבין ש...

על פי צורת העריכה בשני הפרקים הראשונים סביר להניח שטוד הגיע לגמר...

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifזה לא בהכרח נכון...

נכון שהעניקו לו הרבה זמן מסך ביחס לחלק מהמתחרים האחרים אבל לדעתי זה רק בגלל שהוא כל כך הרבה יותר מעניין. הרבה פעמים מי שהגיע לגמר בסוף לא בהכרח זמן ליותר זמן מסך מאחרים אם תחשוב על זה... ככל שהבנאדם מעניין יותר- ככה יראו אותו יותר. יש שחקנים לא מעניינים בגרוש שאפילו זכו ולא היה להם יותר זמן מסך מאחרים, אם כבר אז פחות (כמו וספיה בעונה 4 או סנדרה בעונה 8)

Fairywitch

New member
אז ראיתי...../images/Emo58.gif

פרק טוב. מסכנים- כמה גשם
זה להיות כל הזמן רטובים- זה נורא!
בכל אופן- לזלי ממש פראיירית- מי מראה דבר כזה? לפחות תנסי קודם
אבל לפחות היא הראתה את זה לטוד
קורטני עיצבנה פחות, כמו שכבר נאמר פה, אבל הרזון שלה ממש מזעזע (כמו דני בעונה 11)- אני לא יכולה להסתכל על זה
אהרון היה מותק, וגם פיג'י. לאשלי הגיע לעוף. אהבתי אותה בפרק הראשון- אבל הפעם היא עיצבנה אותי; היא כל הזמן חיפשה לריב, ודייב תרם הרבה לקבוצה. עובדה שהוא צדק לגבי המחסה לאש. חוץ מזה- מה את מתלוננת? רוצה אש? קומי תדליקי. נכון שהוא היה קצת בוסי, אז מה? לפחות הוא מזיז את התחת, ולא כמו שיריה הפדלאה
או איך קוראים לפדלאון מהשבט השני? חוץ מזה- הם לא הפסידו באתגר בגללו! במבוך הזה הם כבר עברו להוביל- ואז הם פישלו. זה קורה. מחכה לפרק הבא, הוא בדרך אליי

למעלה