- עונה 2 יש לי שאלה

../images/Emo58.gif- עונה 2 יש לי שאלה

אוקי, אז כרגע סיימתי לראות את פרק 9 עונה 2, ואז סיפרו על קלאוס (או איך שלא קוראים לו), שרוצה את אלנה+אבן הירח\ ירח האבן (מה שזה לא יהיה) + אדם זאב+קרוליין בכדי לשבור את הקללה, אבל לא הבנתי מה יקרה אם הקללה תישבר, אם הקללה תישבר מצד הערפדים, הערפדים יוכלו ללכת בשמש? אבל... למה שקלאוס ירצה לשבור את הקללה? הרי הוא ערפד בין מעל 500 שנה, הוא בטוח השיג לעצמו איזו מכשפה שתיתן לו טבעת שבאמצעותה יוכל ללכת בשמש, לא ככה? אז מדוע הוא רוצה לשבור את הקללה? הבנתי גם שאם ערפדים ישברו את הקללה , כתוצאה מכך זאבי האדם יתקעו עם הקללו שלהם, ז"א שהם יהפכו פעם בחודש כשהירח מלא לזאבים חסרי שליטה? אז מדוע קלאוס בכל זאת רוצה לשבור את הקללה? הרי הוא בטוח יכול ללכת בשמש, ובנוסף מה יצא לו מזה שזאבי האדם ייתקעו עם הקללה? הוא פשוט יוכל להשמיד כל הזמן חוץ משהירח מלא? זאת הסיבה היחידה?

00נטע00

New member
היי..../images/Emo58.gif

לפי מה שמבינים בפרק 9 קלאוס רוצה לשבור את הקללה כדי שהאנשי זאב לא ישברו אותה-כי אם הם ישברו אותה הם יוכלו להשתנות מתי שבא להם והוא מעדיף שהם ישתנו פעם בחודש ולא כל הזמן..

אה באמת ?

זה מה שיקרה אם הזאבים ישברו קודם את הקללה? הם יוכלו להשתנות לזאבים מתי שבא להם? באתי לשאול למה דיימון וסטפן לא משתפים איתו פעולה, אבל עכשיו נזכרתי אילו "מרכיבים" צריך בשביל לשבור את הקללה. (:)

../images/Emo58.gif

אנשי הזאב יוכלו להשתנות כל הזמן ללא הגבלה וזה מסכן את הקיום של הערפדים. לכן קלאוס אמר שהוא חייב לשבור את הקללה.

../images/Emo58.gifאהה אוקיי

טוב נו , אני מבינה אותו גמאני הייתי רוצה לשבור את הקללה, אבל אין הרבה זאבים (הרי הם בסכנת הכחדה), לא נראלי שבינתיים הם מהווים איום לשבירת הקללה. ואם הדרך לשבירת הקללה , לא הייתה כלולה בלהרוג את הכפילה (אלנה) ולהרוג ערפד ואיש זאב , גם דיימון וסטפן היו רוצים לשבור את הקללה ?

../images/Emo58.gif

לדעתי רק קלאוס מרגיש באמת מאוים, לפי המידע בפרק הזה, סטפן ודיימון לא. בגלל זה הם לא מרגישים צורך לשבור את הקללה. ובקשר לזאבים - הוא כנראה יודע דברים... חכי לפרקים הבאים - יהיו הפתעות

כרגע אני צופה בפרק 12

ובכל פרק שאני מסיימת לראות אני מרגישה נורא, כל פרק שאני צופה מקרב אותי לסוף העונה ה-2 ואז לא יהיה לי יותר מה לראות! :(

כן אני מכירה את ההרגשה...

פשוט תהני מכל פרק בלי לחשוב על זה שהעונה השניה נגמרת.. ואל תשכחי שממש עכשיו השחקנים התחילו לצלם את העונה ה-3 שתעלה בספטמבר - אז יש לך למה לצפות

נכון אבל

זה גם מה שהורס, אני יודעת שאנשים רבים אומרים שהם נהנים כאשר הם מחכים לפרק הבא, אבל אני לא! אני נהיית עצבנית, לחוצה, ואני גם לא סובלת שיש מתח בסוף הפרק, לכן אני כנראה לא אראה את העונה ה-3 בצפייה ישירה כאשר הפרקים יעלו ישר לאתרים עם תרגום, אני אחכה עד שכל הפרקים יהיו באתר ואז אוכל לצפות בהם בלי מתח ובלי כלום.

למעלה