עונה 2 פרק 1

MelindaW

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 פרק 1../images/Emo58.gif

לעונה השניה פרק ראשון
אז הנה זה:
Episode 2.01: In My Time of Dying 07/01 - A shaken John vows to help his oldest son at any cost. While Sam frets at his comatose brother's bedside, Dean's consciousness wanders the hospital with Tessa, a woman apparently in the same situation. But her frustration grows as he shakes off her subtle manipulations. Sam and John reach a truce, but the father knows more about his son's mysterious abilities than he lets on. Source: SpoilerFix.com
פרק 2.01: בזמן גסיסה 01/07 - ג'ון המזועזע נשבע לעזור לבנו הבכור בכל מחיר. בזמן שסם חרד בצד המיטה של אחיו, ההכרה של דין מריצה את בית החולים עם טסה, אישה שכנראה באותו מצב. אבל תסכולה גדל כאשר היא מחלישה את מניפולציותיה. סם וג'ון מגיעים להפסקת אש, אבל האבא יודע יותר על יכולותיו המסתוריות של סם ממה שהוא חושף. מקור: SpoilerFix.com הערה: תורגם ע"י איתן (dark warrior)

Lirchu

New member
וואלה..מה חדש?../images/Emo58.gif

שוב הכל סביב דין..חה

Adi Levy

New member
כמה עונות

יש לסדרה? הבנתי שהיא נגמרה לא? חשבתי שיש רק עונה 1

MelindaW

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

בינתיים רק שודרה עונה 1
אבל הסדרה בכלל לא נגמרה
בספטמבר-אוקטובר תעלה לאוויר בארה"ב העונה השניה
הם עכשיו בהפסקת שידורים (אבל יש שידורים חוזרים בארה"ב) וצריכים להיות בצלם של העונה השניה עכשיו

dance13

New member
יש עונה שנייה?!../images/Emo2.gif

כי לי אמרו שיש רק עונה אחת! אתם בטוחים שיש עונה שנייה?(הלוואי,הלוואי,הלוואי!!)

MelindaW

New member
בטוחים../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

תיהיה עונה השניה בסתיו השנה

Adi Levy

New member
וואלה??

תודה תודה תודה עשית לי את היום חח איזה יופי:)

Charmed Or

New member
נמ.../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

השורה האחרונה מעורר תהיות. אם הוא יודע על הכוחות של סם אז הוא בטח גם יודע למה מארי מתה ומזה השד הזה. והוא בטח גם יודע מה יקרה לסאם בהמשך. לא הבנתי את השאר: ההכרה של דין מריצה את בית החולים עם טסה, אישה שכנראה באותו מצב. אבל תסכולה גדל כאשר היא מחלישה את מניפולציותיה. אה?! o_O איף ג'ון חי. ;[

dark warrior

New member
צריך לראות כדי להבין תמשפט הזה.

נאבקתי שעות עם מורפיקס כדי למצוא הגיון במשפט.

darklighter

New member
את צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

גם לי נראה שהוא מסתיר הרבה סודות... בשביל זה השאירו אותו בחיים...(
איף) וגם אני לא הבנתי את הקטע עם טסה

Charmed Or

New member
הו, והתרגום הנכון הוא:../images/Emo112.gif

בזמן הגסיסה שלי [In My Time of Dying]

dark warrior

New member
מה את אומרת../images/Emo6.gif

רק על זה אני אתן לך 100 בענגלית. או שלא.":

מיטל101

New member
וווואווו...../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

נראה לי שהולך להיות חזק ומעניין.. גם אני לא הבנתי את:ההכרה של דין מריצה את בית החולים עם טסה, אישה שכנראה באותו מצב. ברור שבסוף החמוד יהיה בסדר.. מחכה כבר מאוד מאוד לראות את העונה השניה

MelindaW

New member
עוד../images/Emo58.gifעונה 2 פרק 1../images/Emo58.gif

עוד
לעונה השניה פרק ראשון

Episode 2.01: In My Time of Dying 07/04 - Tessa is a reaper trying to convince Dean to move on (die). To save Dean's life, John is forced to make a chilling agreement with the fire demon. Source: SpoilerFix BuddyTV Spoilers Chat
פרק 2.01: בזמן גסיסה 04/07 - טסה היא מלאך מוות המנסה לשכנע את דין לעבור הלאה (למות). לשם הצלת חייו של דין, ג'ון מאולץ לעשות הסכם קר עם שד האש. מקור: SpoilerFix BuddyTV Spoilers Chat מקור: http://www.spoilerfix.com/ הערה: תורגם ע"י איתן (dark warrior)

למעלה