../images/Emo58.gif2x01../images/Emo58.gif
אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל. פרק כזה עוצר נשימה. ראיתי עוד פרקים ראשונים השבוע של כמה סדרות, והפרק הזה לגמריי מתעלה על כולן! בהתחלה כשסאם כיוון את האקדח על השד, זה היה שולט! הייתי בטוחה שהוא יירה עליו, בכל זאת כדי להציל את המשפחה שלו. ברגע שהבית חולים היה שומם בהתחלה, חשדתי שדין אולי חולם את זה מתוך התרדמת, כי קראתי שהוא יהיה בתרדמת, אבל לא ציפיתי שכמעט כל הפרק הוא יהיה מחוץ לגוף שלו! אהבתי שסאם לא רצה להיפטר מהאימפלה המרוסקת, כי הוא ידע שדין יתעצבן... כל הבדיחות של דין כרגיל קורעות, אהבתי את הסצינה שסאם וג'ון רבים ודין צועק עליהם שיפסיקו אבל "הלווו דין אתה יודע שהם לא שומעים אותך" ואז שנייה אחריי זה שהוא ניפץ את הכוס, זה היה שולט ביותר! והקטע שסאם ישב ליד המיטה של דין ודין אמר לו "תודה שאתה לא מוותר עליי" מ-ר-ג-ש!! הסצינה של סאם ודין עם הסיאנס... אהבתי שזה באמת עבד. והסצינות עם טסה/מלאך המוות היו יפות, אהבתי אותה בפרק, למרות שהיא כמעט הרגה דין. זה כזה היה נורא לראות את דין עוד שנייה מקבל את המוות שלו, כאילו הוא מוותר. אבל אז השד בא להחליף אותו תמורת ג'ון. אני חייבת להגיד, כולם ריגשו אותי בפרק, אף פעם לא חשבתי שג'ון ירגש אותי אבל זה קרה. תמיד רציתי שהוא ימות אבל אחרי הסצינה עם דין בסוף, קיוויתי (למרות שזה היה ברור שהוא אבוד) שהוא לא ימות. ברגע שהשד אמר שהוא רוצה עוד משהו חשדתי שזה ג'ון אבל לא הייתי בטוחה אבל אז כשהוא אמר לסאם שהוא לא רוצה שהם יריבו הייתי בטוחה. כל הסצינה הייתי דמעות, כל כך כל כך מרגש.. והסיום של הפרק הייתי ככה
הייתי בהלם שהם סיימו ככה ת'פרק. אריק קריפקי לא אמר שהוא רוצה את ג'פרי לכמה שיותר פרקים? סתם נתן את הרושם שג'ון יישאר בחיים.. כמה התגעגעתי לסדרה הזאת! הפרק היה פשוט מעולה! בפרק הזה בהחלט אחד הפרקים האהובים עליי בסדרה.. והפתיחה החדשה, ממש אהבתי את הרעיון של האש והכוכב המחומש. יפה מאוד! ועכשיו לחכות שבוע! נורא, פשוט נורא..