עונה 2 פרק 1

על טבעי 201 in my time of dying../images/Emo70.gif

אעאעא אני כבר מורידה אותו
27%
מי שמעוניין בלינק להורדה שלחו מסר

dance13

New member
על טבעי:בזמן הגסיסה שלי 2.01 ספוילר

איזה פרק מדהים(ועצוב)!!איזה עונה מעניינת תיהיה לנו!! איזה עצוב שג'ון מת...אני ממש רציתי לבכות.. אבל הקטע של הסיאנס היה טוב(איזה רעיון חכם),וטסה המעצבנת!!!!!!היא כמעט הרגה את החמודי שלי... אבל מעניין מה יקרה שדין יגלה מה קרה לאימפלה שלו..... מי שרוצה ממש פירוט אז אני יכולה לכתוב אבל עכשיו אין לי כוח לחרוש(אני עדיין בהלם מהפרק!!)

dance13

New member
ועוד משהו(לא קשור לפרק)../images/Emo58.gif

אלונה תשחק בפרק 2 ובפרק ה5!! אפשר גם לבדוק בsupernaturl media יש שם תמונות מהפרקים 4 ו5!!!!!!!!!!

G Baby

New member
../images/Emo58.gif2x01../images/Emo58.gif

אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל. פרק כזה עוצר נשימה. ראיתי עוד פרקים ראשונים השבוע של כמה סדרות, והפרק הזה לגמריי מתעלה על כולן! בהתחלה כשסאם כיוון את האקדח על השד, זה היה שולט! הייתי בטוחה שהוא יירה עליו, בכל זאת כדי להציל את המשפחה שלו. ברגע שהבית חולים היה שומם בהתחלה, חשדתי שדין אולי חולם את זה מתוך התרדמת, כי קראתי שהוא יהיה בתרדמת, אבל לא ציפיתי שכמעט כל הפרק הוא יהיה מחוץ לגוף שלו! אהבתי שסאם לא רצה להיפטר מהאימפלה המרוסקת, כי הוא ידע שדין יתעצבן... כל הבדיחות של דין כרגיל קורעות, אהבתי את הסצינה שסאם וג'ון רבים ודין צועק עליהם שיפסיקו אבל "הלווו דין אתה יודע שהם לא שומעים אותך" ואז שנייה אחריי זה שהוא ניפץ את הכוס, זה היה שולט ביותר! והקטע שסאם ישב ליד המיטה של דין ודין אמר לו "תודה שאתה לא מוותר עליי" מ-ר-ג-ש!! הסצינה של סאם ודין עם הסיאנס... אהבתי שזה באמת עבד. והסצינות עם טסה/מלאך המוות היו יפות, אהבתי אותה בפרק, למרות שהיא כמעט הרגה דין. זה כזה היה נורא לראות את דין עוד שנייה מקבל את המוות שלו, כאילו הוא מוותר. אבל אז השד בא להחליף אותו תמורת ג'ון. אני חייבת להגיד, כולם ריגשו אותי בפרק, אף פעם לא חשבתי שג'ון ירגש אותי אבל זה קרה. תמיד רציתי שהוא ימות אבל אחרי הסצינה עם דין בסוף, קיוויתי (למרות שזה היה ברור שהוא אבוד) שהוא לא ימות. ברגע שהשד אמר שהוא רוצה עוד משהו חשדתי שזה ג'ון אבל לא הייתי בטוחה אבל אז כשהוא אמר לסאם שהוא לא רוצה שהם יריבו הייתי בטוחה. כל הסצינה הייתי דמעות, כל כך כל כך מרגש.. והסיום של הפרק הייתי ככה
הייתי בהלם שהם סיימו ככה ת'פרק. אריק קריפקי לא אמר שהוא רוצה את ג'פרי לכמה שיותר פרקים? סתם נתן את הרושם שג'ון יישאר בחיים.. כמה התגעגעתי לסדרה הזאת! הפרק היה פשוט מעולה! בפרק הזה בהחלט אחד הפרקים האהובים עליי בסדרה.. והפתיחה החדשה, ממש אהבתי את הרעיון של האש והכוכב המחומש. יפה מאוד! ועכשיו לחכות שבוע! נורא, פשוט נורא..

תגובתי על הפרק..../images/Emo13.gif

טוב עכשיו אני כן אפרט...פרק נורא מרגש!!! בהחלט גורם לי לרצות להמשיך לראות ת'עונה ולהתחרט על זה שלא ראיתי את כל העונה הראשונה..
אני מרגישה רגשות אשמה כי פיספסתי המון רגעי ג'נסן...היום שראיתי פשוט הבנתי כמה אני אוהבת לראות את הבנאדם המוכשר הזה משחק..וואי הקטע שג'ון ישב ליד דין שהיה בתרדמת ודין "הרוח" צעק עליו למה הוא לא עושה משהו ושהוא תמיד עשה כל מה שהוא אמר לו, היה קטע חזק ביותר בהחלט גרם לי לבכות קצת! ג'נס היה מצויין בקטע הזה!אני חייבת להגיד גם על סאם שהוא היה נורא מרגש וג'ארד שיחק מצויין! שהוא דיבר לדין ולא רצה לוותר עליו.. היה חמוד שדין כזה אמר לו (למרות שהוא לא שמע) תודה שאתה לא מוותר עליי..איזה קשר אחים..מתוקיםיו איזה קשה היה הקטע שדין כמעט מת..
טוב אני היחידה שלא ממש הבנתי מה ג'ון לחש לדין באוזן?! זה היה נורא מוזר שהוא לחש לו באוזן ולא אמר לו ככה ועוד יותר מוזר שלא רצו שנדע מה שהוא אמר..וואי גם אני די רציתי שהוא ימות..במיוחד אחרי הקטע שאמרתי שדין צעק עליו שלא אכפת לו וזה..אבל בסוף שהוא התנצל בפני דין זה היה נורא מרגש..מסכן שהוא מת
עכשיו דינצ'וק יהיה עצוב..מסכן איך הוא היה בהלם..דיי איזה בנאדם יפה

Pretty Girl11

New member
מאמי תשלחי לי תקישור ש..

רואים את אבא של דין מת אני ראיתי שרק האישה השאת החזירה אותו לחיים וזהוו! אז בבקשה בבקשה תשלחי לי תקישור לחלק 6!

Pretty Girl11

New member
מאמי איך את...

כילו איך את מצליחה למצאות את הפרקים של הסדרות האחרות ב-YouTube כי אני גם רוצה לראות עוד פרקדים של סדרות אחרות אבל אני לא יודעת איך לחפש ומה לרשום ואיפה ! אז בבקשה את יכולה להסביר ?!?!1

Pretty Girl11

New member
מאמי מאיפה הורדת ?!?ואיך?!?

בקשה בקשה תשלחי מסר שאת פה אני מתה לראות את הפרק ה-2

Lirchu

New member
howly frack! איפה את מחפשת בד"כ

את הלינקים להורדות? כאילו באיזה אתר?

G Baby

New member
גם אני!!!

קמתי מוקדם רק כדי להוריד והוא זז לי לאט...מ7 בבוקר וזה רק ב-60%. לפחות זה זז, לאט ובטוח
אני כבר לא יכולה לחכות!!!

G Baby

New member
ואם ממש לא בא לכם לחכות...

כבר העלו את הפרק לYouTube בכמה חלקים. חלק 1 תהנו!

dance13

New member
את יכולה לתת לי את הקישורים של כל..

החלקים? פשוט אני לא מוצאת את שאר החלקים במאגר..

Pretty Girl11

New member
תחכי שיגמר חלק מספר 1..

כילו ממש ממש בסוף של חלק מספר 1 יש לך 2 חלקים נוספים חלק מספר 2 וחלק מספר 3 וככה זה ימשך לך אבל תחכי כילו עד שממש ממש יגמר החלק והמשך יופיע לך בסוף החלק ורק תלחצי על זה! עד שזה לא ניגמר הכול וזה ממש הגיע לסוף לסוף שכול החמש ומשהו דקות ניגמרות על תלחצי על שום דבר זה יופיע לך לבד חלק 2 וחלק 3! וויש בזה 5 חלקים!

Pretty Girl11

New member
לא מאמי יש 5 כי ...

כי אני בדקתי אבל יכול להיות שפיספתי למרות שלא נראה לי גם יכול להיות שאנחנו מדברות על אותו חלק רק את חושבת שזה חלק 6 כי חוץ מי זה החלקים ממוספרים! עם יש 6 חלקים תשלחי לי את חלק 6 בבקשה בבקשה

למעלה