עונה 2 פרק 3

dance13

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 פרק 3../images/Emo58.gif

מי ראה את הפרק?(אני כן!) איזה כיף שסאמי נדבק קצת בציניות של דין! ואהבתי במיוחד את הקטע בסוף,שדין אומר שהוא היה יכול להרוג את העפרדים ואפילו להנות מזה עם סם לא היה עוצר אותו... וגם הקרב של גורדון VS.דין היה טוב,אהבתי את הקטע שדין מחזיק אותו מראש ותוקע אותו בקיר
בקיתצור פרק טוב! מחכה לפרק הבא!

michalushK

New member
אניאניאני! [אחלה פרק]

אני אוהבת תמיד כשדין הולך מכות , כי הוא תמיד מפוצץ אנשים [: הוא סקסי
איזה חמוד סאמי והפרנויה שלו XD פרק נחמד. אבל הפרק הראשון בעונה השניה הכי יאפה. כל הפרק מתמקדים בדין
אני רק מחכה לפרק הבא שג'ו תהיה בו P: אחלה פרק
חחח כשהוא תקע לגורדון תראש בקיר הוא כזה סוריי XDDDDD

מהההה

מאיפו ראית זה לא יצא ביסס מישהו יודע מתי זה יצאא כבר שאני יוכל ליראות את העונה השניהה?????

Pretty Girl11

New member
זה אתר שאפשר לראות בו..

פרקים של סדרות שעדין לא הגיעו לארץ! ועם עדין לא ראית את הפרקים את תמצאים אותם פה.. הפרק הראשון-In My Dying Ting http://www.youtube.com/watch?v=F9SWoidl0zI תחכי עד הסוף ויופיע לך בחלקים (של כילו 1 2 3 ועוד..) ויש עד 6 חלקים! פרק שני-Everybody loves a clown http://www.youtube.com/results?search_query=supernatural+2.02 (ויש 7 חלקים) הפרק שלישי-Bloodlust http://www.youtube.com/profile_videos?user=BuenaEngel תחפשי את Part 1 (ותעלי למעלה ותראי את ההמשך )כילו זה הולך בסדר עולה+פרומו של פרק 4 ! (ויש 5 חלקים). מקווה שעזרתי!

michalushK

New member
צריך לסקול אותה באבנים XDD

ואז אם היא תשרוד נספר לה מה זה יוטיוב P:

אההה

חח זה שם אינ מקירה את זהה חח שחכתי איך קוראים לזה אף פעם אינ לא זוחרת כי אינ לא מסתקלת אל השם חחח באמת לא חשבתי לחפש שם על טיבעי חח זה עדין עזר לי חח עכשיו אינ לא צריחה לחפש איזה טיפשההה אני חחחח תודההה לכם למרות כול הטמטום שלי חח

פרק 203-ביקורות../images/Emo58.gif

אז פרק 203 הגיע ואני עדיין מבואס מהמוות המוזר של ג'ון. הפרק היה די נחמד,הייתי בטוח שהצייד ההוא הוא בלייד הצעיר (זה היה מגניב אם הוא היה),אהבתי את זה שהראו את הצד הטוב של היצורים הרעים ואת הצד הרע של הציידים. מגניב לראות שהדמות של דין מקבלת סוף סוף שואו די טוב ולהראות לכולם שדין הוא לא מי שאנחנו חושבים. תודה לאל שהאימפלה חזרה ואהבתי איך שילבו את זה עם ACDC. הקרב בין דין לבין "בלייד הצעיר" (איך קראו לו?) היה די נחמד אבל היה בפרק יותר מדי שיחות דיכאון. הייתי בטוח שסאמי ודין ילחמו מכות אחרי שדין החטיף לסאם בוקס לפנים. בקיצור פרק די נחמד והפרק הבא ישודר בשבוע הבא ויקרא "ילדים לא אמורים לשחק עם דברים של מתים",לפי הפרומו נראה "אישה בלבן" חדשה. האם מישהו יודע מה ג'ון לחש לדין בסוף הפרק הראשון בעונה השנייה????

michalushK

New member
אפחד עוד לא יודע..

אבל באחד הפרקים ההבאים יגלו P: נראהלי קוראים לו ג'ורדן

darklighter

New member
קראו לו../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גורדון.... והוא מעצבן... גם אני אהבתי את השילוב בין האימפלה לשיר BACK IN BLACK
לא יודעת מה הוא לחש לו...

darklighter

New member
הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרק נחמד, חלש יחסית לקודמיו... היו הרבה מריחות... אהבתי את הסוף בעיקר עם הדיאלוג בין דין וסם לגורדון והערפדית... גורדון דמות מעניינת אבל מעצבןןןןן
הערפדית הזכירה לי את טרה מבאפי במראה...

למעלה