עונה 3 -פרק 6

spiceupmylife1

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 -פרק 6 ../images/Emo58.gif

אתם יודעים מה לעשות..
צפייה מהנה

CrazyDude2

New member
טוב אז הפרק סופסוף שודר! אני מוריד עכשיו..

אחזור עם תגובות אחרי שאראה...

spiceupmylife1

New member
|כןן|גםאני

לפי איך שמצב הפורום כיום לא נראה לי שהחוא ישרוד הרבה זמן.... :\

spiceupmylife1

New member
איזה פרק ../images/Emo58.gif

אהבתי ממש הלהקת בנות
שאדריאנה מתדווה שהיא לא בסדר בפני נאביד.. אבל עדיין ברגע שהיא רואה שהיא בקאבר של העיתון היא כאילו שכחה את זה שהיא לא בסדר...
איזה עצוב ... איזה אידיוט הבריטי הזה.. שהרס את אייבי ואת אמה שלה אידיוט
סוף עצוב... :\ מעניין מה העניין עם הצלקות של צארלי וליאם...

sivosh

New member
../images/Emo58.gif איזה כיף שליאם היה

רוב הפרק ללא חולצה
אבל רוב הפרק לא ראו לו בכלל צלקות- איך זה שרק בסוף הפרק??? בכל מקרה נראה שהולך ומתחמם!!

CrazyDude2

New member
פרק טוב! ../images/Emo243.gif../images/Emo58.gif

אני ממשיך בדעתי מהודעתי מהפרק הקודם שג'ן מראה סימנים של מישהי שאכפת לה פתאום מאחותה, מעניין אם ריאן יתוודה ויפוטר ? למרות שטכנית הוא יכול להגיד שהוא פשוט היה שם וראה בלי להזכיר את זה שהוא היה שיכור וכו'... לא יודע.. לא הבנתי בדיוק מה עשתה לוראל ללוקאס שהוא נקם בה.. יצאה עם אבא שלו וגרמה לאמא שלו להתאבד? דווקא חמודה הבחורה שרודפת אחרי ליאם ... לא מבין אותו! .. כנראה שהוא באמת מאוהב באנני. אהה והקטע עם ויקטור - פתאום גם הוא מתהפך ומחייך ולפתע שכחתי כמה שהוא התייחס רע לאדריאנה...הממ

spiceupmylife1

New member
../images/Emo58.gif

לוקאס כאיחלו התנקם בלורל בכך שהוא שכב איתה ועם הבת שלה( איייבי) כי לפי מה שהוא אמר זה מה שהיא עשתה למשפחתו... ( שכבה\ ניהלה רומן עם אביו מה שגרם לאמו להתאבד... ככל הנראה...:\ ) אני מקווה שאחרי הפרק הזה הוא יעוף הייתה לי הרגשה שהוא שם לנקום על משהו ואתמול גילינו על מה.. זה היה קטע ממש עצוב
כמעט בכיתי בסוף ואני באמת מאמינה שג'ן מתחילה להשתנות.. ולהיות אישה יותר נחמדה וסובלנית :) איזה חמודה איך היא דאגה לנעמי אני לא חושבת שריאן יפוטר אם הוא יתוודה כי באמת הוא רק ראה אותו סוגר את התריסים ואין לו הרבה מה לומר.. ( אבל נקווה שזה יעזור לנעמי) וויקטור הזה ברור לי שהוא רע והוא רוצה לעשות רע לארדריאנה וממש כעסתי עליה שברגע שהא ראתה את השער היא כאילו התרכרכה ואמרה "אוקיי אני אמשיך עם השקרים האלה" ברור שמתישהו יעלו עליה וזה לא יהיה טוב ... ויקטור הזה מעצבן
( מההוא רוצה ממנה :\ .. היא לא אשמה בזה שחוויאר מת..)

למעלה