עונה 3 פרק 8 !
- היום ישודר.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מחכה בקוצר רוח למחר ../images/Emo70.gif

אם ראית שמתי בהודעה של הפרק הוקדם לינק לעמוד הרשמי של 90210 ויש שם פרומו לפרק של מחר
ראית

מהה? כבר פרק 8?

עדיין לא ראיתי את פרק 7!!! מחכה בקוצר רוח
אההה ואני חדשה

spiceupmylife1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

יאייי באת
וכן נו לכי תראי את פרק 7!!!
השתלבות מהנה

spiceupmylife1

New member
ממ לא קשה מכיר את הספייס גירלס ../images/Emo35.gif

אז יש להן להיט שנקרא spice up your life אז הכינוי שלי הוא שדרוג שלו כי אני מאוד אוהבת את השיר הזה
הבנת? ומה פרוש הכינוי שלך? סתם בחור משוגע

sivosh

New member
הופעת אורח בפרק של השבוע../images/Emo58.gif

ג'ו ג'ונאס מגיע להתארח הפרק הזה, עדיין לא ראיתי אבל לפי מה שהבנתי הוא מצולם עם אדריאנה וטדי.. כבר לא יכולה לחכות לפרק..

spiceupmylife1

New member
אני ראיתי את זה בפרומו ../images/Emo13.gif

הולך להיות מעניין
אני אראה את הפרק מחר ואגיב

CrazyDude2

New member
פרק טוב!! ../images/Emo58.gif

וואי ממש האמנתי לנעמי בקטע עם אוסקר! הפרק מתאים לפרק אמצע עונה כזה, שיש הפסקה של חודשיים ... אבל מזל שלא

spiceupmylife1

New member
פרק טוב |ספיולר|

ואו היה פרק טוב אהבתי איך נביד גילהאת האמת על אבא שלו ... את הטריק שנעמי ואייבי עשו לאוסקר זה היה מעולה
מגיע לו... שאדריאנה קיבלה שכל ולקחה את נאביד ודפקה נאום לויקטור הזה
הסוף היה עצוב.. :\ למה ג'ן עזבה ...:\ ( אני מקווה שהיא תחזור..) כאילו מה עכשיו ריאן יגדל אותה לבד או עם נעמי?
היה מרגש המכתב שאנני כתבה על אמא שלה ובסוף שאייבי זורקת את הבגדים...
מחכה כבר לשבוע הבא

מקורי3

New member
הפרק

לקח לי קצת זמן להגיב אבל לא נורא :) וואי הקטע שעשו לאוסקר היה מעולה ! מה הקטע של ג'ן ? לדעתי היא בכלל עזבה עם התינוק! והשאירה את ריאן לבד. למרות שתכלס היא גם חושבת שהיא חרא אמא אז בעצם זה הגיוני. . בכל מקרה זה ברור שהיא תחזור והקטעים איתה משעממים. אוף הלוואי וסילבר תחזור לדיקסון! כלכך אהבתי אותם בתור זוג ! ושאודרינה תפסיק להקשיב כבר לבמאי הזבל הזה . ודבר אחרון , וואי ממממממממש התבאסתי שאמא של אנני ודיקסון גילתה ככה שיש לו חברה, הלוואי והם יחזרו להוית משפחה ..

למעלה