עונה 3-4

inbal145

New member
../images/Emo58.gifעונה 3-4../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אני שונאת לפתוח שירשורים אבל אין לי איפה לנצל"ש
אולי כבר ראיתם את זה: "Carl Lumbly, who plays CIA director Marcus Dixon in ABC's spy drama Alias, told SCI FI Wire that he asked for more action scenes in the upcoming fourth season after spending most of the third giving orders from an office. "I think last season for me, moving from the field to administration, was a curve ball," Lumbly said in an interview during the network's fall press preview in Los Angeles. "I think as both an actor and a character, there was a struggle going on."" מי בעד לראות את דיקסון שוב בשטח
*אני
*

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אני חושבת שלא נתנו לו מספיק זמן מסך בעונה השלישית. חוץ מזה שזה נראה כאילו שהוא ממש התרחק מסידני, ולא אהבתי את זה
אני רוצה לראות אותם שוב כפרטנרים

joyalfa

New member
אני רוצה שיתנו לו יותר

משמעות בעונה הרביעית. ועכשיו אל תהרגו אותי אבל בא לי שניקשר לדמות שלו ו הוא ימות לקראת סוף העונה. מה לעשות =זה אני.

inbal145

New member
בוא נראה...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

את מי אתה לא רוצה להרוג
תעשה לי רשימה עכשיו
אבל גמני הייתי רוצה שהדמות שלו תקבל יותר משמעות

joyalfa

New member
פשוט בא לי יותר אקשן -תביני...|ספוי

...זה טוויסט מדהים ומכניס לשוק. וזה שלורן הייתה רעה זה היה צפוי מראש וזה שהיא "מתה" בפרק האחרון היה צפוי מאוד וזה שווהן בפרק 4 עונה 3 נדקר זה היה ברור שהוא לא מת. מלא דברים צפויים מעייפים אותי כבר. אני רוצה משהו שהקהל בבית יהיה לא מוכן לו ואז הוא יבין כמה זה מוסיף. אני מבטיח לך ניסיון זה מוסיף.(בסרט- בסידרה). בואו לא ניסחף ונהרוג את סידני אבל... כל השאר שיתנו להם אופציה למות ולא לחזור. אוקי הנה בשביל הבנות - שווהן גם לא ימות - בסדר. שיהיה. אבל שחקנים משניים צריכים להפרד ולהתחיל עם שחקנים אחרים כדי שלא יהיה משעמם יותר. שפרנסי מתה -היה שוק אבל זה הוסיף למתח. הבעיה של ג'י ג'י הייתה שהוא לא הוסיף לה בעונה השלישית חברים חדשים והעדיף להוסיף את לורן.

inbal145

New member
../images/Emo58.gifנממ.../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אבל הגזימו עם דיקסון. כבר הרגו לו את אשתו, חטפו לו את הילדים... שיעזבו אותו בשקט
ואסור שג'ק ימות, הוא הבק אפ של סידני כל פעם שהיא בצרות. ואם סלואן/סארק ימות לא יהיה קרציה ראשי בסדרה
וככה הלאה...

joyalfa

New member
כמה אפשר לברוח...?

סלואן וסארק כבר מהעונה הראשונה הרעים של הסידרה הגיע הזמן להרוג ולהביא חדשים. אם הם מצליחים לברוח איכשהו מסידני כבר יותר מ5 שנים זה כבר מתחיל להיות מרוח ועצוב -מה לא? מה זה אומר עליה?! וג'ק עכשיו כנראה יהיה רע או נגדה וכנראה שלא תהיה לה ברירה והוא כבר לא עוזר לה יותר יש לה את ווהן בשביל זה. עם דמויות חדשות ומעניינות בהחלט יכולים לעזוב כבר את הנושאים הבאים: *סידני וווהן ישארו ביחד-די להחזיר ולהפריד-משעמם כבר. *סידני נטולת חברים טובים-לא עוד. *ראמבלדי-שיגע לי את המח כבר -שיפצחו את זה כבר ושזה יגרור לאירוע אחר. *קובננט-כנ"ל. *סלואן וסארק הרעי הראשיים- כמו שאמרתי קודם.

inbal145

New member
../images/Emo58.gifגם מעליי וגם פה../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אתה צודק בכל מה שרשמת בכוכביות
בעצם אתה צודק בכל מה שאמרת
חוץ מזה שאסור שג'ק יהיה רע או נגד סידני בצורה כלשהי
זה אסור

joyalfa

New member
אבל כנראה שלשם ג'י ג'י חותר.

תנסי לעצור אותו ותפילי אותו מהקייאק שלו כדי שיפסיק לחתור לכיוון. חחחחחחחחח

inbal145

New member
רוצה לעזור לי../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

joyalfa

New member
אני מוכן לנסות שוב

אבל בפעם האחרונה שניסיתי הצלחתי להפיל אותו מהקיאק אבל הוא פשוט המשיך לשחות לשם. אז זה יהיה קשה יותר. ואם נתביע אותו אז לא יהיה מי שיעשה אליאס. מה עושים?

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אני לא חושבת שתהיה זהות בדויה בלי ג'יי ג'יי

קרלוצה

New member
חחחח זה נשמע כמו צבע../images/Emo6.gif

"אממ המפקד אני חושב שאני מתאים יותר לפעולות מבצעיות אני יותר בנוי לזה, עבודה משרדית מבאסת לי ת'תחת"

inbal145

New member
זה בסדר../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

כולנו פה עילגים (ראית רננה
החזרתי את המועדון לחתימה כמו שהבטחתי
)

למעלה