ורצית שאני אמחק את סרטי הפורנו
A ayala65 New member 26/6/05 #31 בואי נקרא לו "רעם" כמו שהציעה הסתומה הזאתי - נינט טייב . אז הסכמנו עם רעם?
T Tinty New member 26/6/05 #37 ../images/Emo6.gif איילה, היא קראה לתינוק שלא יהיה לה "ראם" (אחותי משלימה פרטים אוטומטית LOL).
A ayala65 New member 27/6/05 #51 אה.. זה לא היה רעם? אז אחותי לא יודעת כלום . היא הציעה לי ת'שם. אז מיכל- בואי נלך על ראם!!!
א ארץ השמש New member 26/6/05 #39 אני חושבת שזה צריך להתחיל ב-f בגלל זה הצעתי את פרדי. וגם קצת בגלל פרדי קרוגר... יש לי הרגשה שהוא דומה לו קצת (זה היה בצחוק....)
אני חושבת שזה צריך להתחיל ב-f בגלל זה הצעתי את פרדי. וגם קצת בגלל פרדי קרוגר... יש לי הרגשה שהוא דומה לו קצת (זה היה בצחוק....)
F f10 New member 27/6/05 #47 אז אני אוסיף עוד קצת מידע על מה מבוסס השם: קודם כל אני בן 16 אז מן הסתם ה"10" לא קשור לגיל שלי. עכשיו נסביר למה בחרתי את האותיות לשם שלי: f - תחילת האות הראשונה בשם המשפחה שלי 10 - סתם חשבתי שזה מספר יפה מעניין כמה מידע שמעותי הוספתי לכם עכשיו
אז אני אוסיף עוד קצת מידע על מה מבוסס השם: קודם כל אני בן 16 אז מן הסתם ה"10" לא קשור לגיל שלי. עכשיו נסביר למה בחרתי את האותיות לשם שלי: f - תחילת האות הראשונה בשם המשפחה שלי 10 - סתם חשבתי שזה מספר יפה מעניין כמה מידע שמעותי הוספתי לכם עכשיו
F f10 New member 27/6/05 #55 קליט ביותר ../images/Emo11.gif מה לא יפה במספר 10 הוא עגול כזה. והוא לא אפס (של מספר.. כי דווקא 0 זה מספר לא ממש טוב. 0 זה מספר 1)
קליט ביותר ../images/Emo11.gif מה לא יפה במספר 10 הוא עגול כזה. והוא לא אפס (של מספר.. כי דווקא 0 זה מספר לא ממש טוב. 0 זה מספר 1)