עונה 3

../images/Emo58.gifעונה 3 ../images/Emo18.gif המשך !!!!

טוב מצאתי את ההמשך של מה שפירסמתי למעלה- וזה חבל"ז !!!!!!!!!!!!!!!! אני אפרסם את זה עכשיו בלי תרגום, ואנסה בערב להכנס לפורום ולעשות תקציר של תרגום- אבל תנסו לקרוא לבד, זה באמת לא קשה, בעיקר החלק שאני אפרסם עכשיו שהוא מאוד מאוד מותח !! אני רק רוצה לציין שכל מה שכתבתי כאן וגם למעלה יכול להיות פוילר (ספוילר שיקרי) אבל מנסיוני המקור של הספוילרים מאוד מאוד אמין, ואני מניחה שלפחות 70%-80% ממה שכתוב פה הוא אמיתי. EXT. NEWPORT HARBOR - JIMMY'S BOAT -- MAGIC HOUR (D1) The boat skimming across the waves... Seth, Summer, Ryan and Marissa stand together. Towels around them. Watching Newport come closer... sun setting brilliantly... The image that will no doubt play in every commercial and cause millions of Americans to move to Orange County... And the four of them know -- this could be their last taste of freedom. INT. INTENSIVE CARE UNIT - HALLWAY -- NIGHT (N1) All is quiet in the hospital hallway. No one in sight save the nurse at her station. A shadowy figure is seen coming down the hall, reveals herself to be... Julie. Who smiles the kind of smile that scares small children. JULIE: Hi, I'm looking for Trey Atwood. NURSE: I'm sorry. Visiting hours ended a while ago -- JULIE: Did I forget to introduce myself? (extends a gloved hand) I'm Julie Cooper-Nichol. As in the Nichol wing of this hospital, which we're both standing in. NURSE: Oh, hello, Mrs. Cooper-Nichol. JULIE: Yes, my late husband was very philanthropic. Hospitals were his favorite charity. Especially making sure nurses and orderlies were compensated for all their hard work. I would hate to see his passion fall by the wayside... Off the nurse -- gulp. * MARISSA: It's not forever. We just hide out until we can get Trey to change his story. SUMMER: If we even get the chance. Sirens wail... police cherries spin... They look over to see a half dozen police cars screeching into the parking lot. POLICE OFFICER'S VOICE: (over the loud speaker) Ryan Atwood. You are under arrest. RYAN: I'm so sick of hearing that... SETH: What do we do now? MARISSA: Run!! Smash cut to: Ryan. EXT. DOCKS -- NIGHT (N2) Running as fast as he can. Up the dock. Headed for the police car. Head down... Police officers peel off -- racing after him... Gaining on him... On Ryan -- has never run so hard in his entire life... Suddenly -- a pair of police cars screech in front of him. He's pinned in. A cop behind him grabs him -- slams him down on the hood of the police car, jerking his arms behind him. COP #3: Ryan Atwood. You are under arrest for the attempted murder of Trey Atwood. As his Miranda rights are read -- and cuffs are slapped on... Seth, Marissa and Summer -- running up, breathless to see what's happened. Stopping in their tracks... as Ryan is shoved into the back of a police car... Fade out. End of Act III. * Elevator doors open. Reveal -- Marissa and Summer in their candy striper uniforms. Seth pushes a cart of books. INT. INTENSIVE CARE UNIT - HALLWAY -- DAY (D3) As the three of them exit the elevator... MARISSA: I haven't worn the candy striper's uniform since like tenth grade. SUMMER: Maybe we should start volunteering again. Good thing for charity. SETH: Either way, feel free to wear the uniforms anytime. SUMMER: (whacks Seth) Cohen, you're not even part of the plan. We're just letting you push the cart. SETH: Hey, I'm here for moral support. Back up. As a lookout. I'm a real utility player. SUMMER: Well, why don't you utilize your ability to zip up and not blow the plan. MARISSA: You really think this is gonna work? SETH: Can't go worse than last night's plan. SUMMER: Just follow my lead... They arrive at the nurse's station. SUMMER: Hey, Denise. How are ya? DENISE: Summer Roberts. I haven't seen you in years. Where you been? SUMMER: I love helping sick people, it's just, they kept making me sick. (beat) So now I've been re-assigned to gun shot victims, 'cause you can't catch one of those. Off Summer -- beaming, full of confidence. Seth and Marissa share a look, will this work? DENISE: Glad to have you back. Who do you want to see? INT. INTENSIVE CARE UNIT - TREY'S ROOM -- DAY (D3) Trey lays in bed... looking a little better... a knock on the door. TREY: I don't want to talk to anyone else -- (as the door opens anyway) Hey, did you hear what I -- And then he falls silent. As Marissa enters. And it's an intense moment for both of them. The first time she's seen him... and she can see the damage she's done. And the first time Trey has seen her... A moment. Neither knows what to say... TREY: (forces a smile) Come to finish the job? MARISSA: So you do know it was me who shot you. On Trey -- looks away... TREY: I'm... trying to protect you. MARISSA: Protect me? By blaming Ryan? ***

כרגע לא

ברגע שיהיה לי עוד אני אפרסם. אבל אנשים, תגיבו !!! שאני אדע שאתם קוראים את הספוילרים האלו ואפרסם עוד שיהיה לי.

תרגום../images/Emo58.gifעונה 3 ../images/Emo18.gif

טוב תירגמתי בתמציתיות את שלושת הסצנות הראשונות שפירסמתי, אני אתרגם את השאר מחר, או יותר מאוחר (אם לא ארדם). אני שוב מזהירה- ספוילרים עצבניים !!! מי שלא אוהב ספוילרים- לא כדאי !!!
אזהרה אחרונה
תרגום תמציתי- לשלושת הסצנות הראשונות: 1. בית חולים-חדר מיון-לילה טריי מובל על אלונקה לתוך בית החולים,הכדור פגע לו בעורק ראשי והוא איבד הרבה דם הוא נראה חיוור העיינים שלו עצומות והוא בקושי נושם, הרופא מתפלא שהוא בכלל שרד. מאחור אנחנו רואים את: ראיין,מריסה סת' וסאמר. ראיין נראה חבול ויש לו חתכים ופצעים בפנים. הם הולכים אחרי האלונקה של טריי, אבל השוטרים שאיתם מנסים לעצור אותם כי יש להם שאלות לשאות אותם, ראיין רודף אחרי הרופא ושואל אותו אם טריי יהיה בסדר, הרופא עונה לו שהוא הוא יכל להיות בסדר עם מישהו לא היה יורה בו... מריסה מבוהלת היא שואלת את הרופא אם טריי הולך למות, אחד השוטרים תופס את מריסה ולוקח אותה איתו, ראיין מנסה לעזור למריסה אבל הראייה שלו מעורפלת והוא הולך להתעלף, סת' מצליח לתפוס אותו לפני שזה קורה, הוא צועק למריסה לא להגיד לשוטרים כלום, הוא מאבד את ההכרה לרגע ושהוא מתעורר שוב הוא רואה את סנדי נכנס לחדר בפאניקה. 2. אחוזת קופר-ניקול-יום ג'ולי מוזגת לימונדה לתובע המחוזי "קוולדואל" וגם לעורך הדין היקר שהיא שכרה למריסה. מריסה וסאמר נכנסות לחדר,סאמר מתבקשת לצאת על מנת שמריסה תתן את תצהיר העדות שלה,סאמר מודאגת בקשר למריסה. מריסה לא מבינה למה היא צריכה לתת את העדות שוב, היא אומרת שהיא כבר מסרה כול מה שהיא יודעת,והיא לא רוצה לחשוב על הדברים האלה שוב, התובע המחוזי אומר לה שהוא לא מאמין למה שהיא סיפרה עד כה. ג'ולי מחזיקה למריסה את היד ואומרת לה שהכול יהיה בסדר. 3. קבוצת ניופרט-המשרד של קיילב-יום. ג'ולי וג'ימי יושבים עם המנהל חשבונות "ארל וילשאייר", הוא אומר להם שייקח חודשיים ארוכים עד שהיא תוכל לקבל את הכסף שמגיע לה ע"פ חוק מכיוון שלקיילב יש הרבה חשבונות בארה"ב ובחו"ל ואת חלקם הם אפילו לא איתרו. ג'ולי לחוצה כי היא צריכה לשלם המון כסף עבור העורך דין של מריסה, היא מנסה לגרום לו לספר לה מה הוא ראה בצוואה של קיילב, אבל הוא מתחמק ממנה, היא זורקת מספרים ומבקשת ממנו להגיד "חם-קר". ג'ימי מקבל פתאום טלפון-זה העורך דין שלהם שמודיע להם כי התקשרו אליו מבית החולים והודיעו לו ש-טריי התעורר !!! דממה מתוחה משתררת בחדר.

dalida1988

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה רבה רבה

וואי תודה תאמת אני מקווה שזה לא יהיה ככה אני מקווה לסיטואציה אחרת... אני חושבת שאולי פרסמו בכוונה ספוילרים שיקרים כדי שיוכלו להפתיע אותנו!

בבקשה../images/Emo9.gif

אני דווקא אוהבת מה שקראתי,אבל כמו שאמרתי הספוילרים לא נכונים ב-100% אז אולי בסופו של דבר שנינו נהיה מרוצות...

Tinty

New member
לפחות נפתרה לנו סוגיית ../images/Emo58.gif

הסצנה הראשונה בעונה השלישית

art of fugue

New member
גם עכשיו יודעים מה גורלו של טריי

חוץ מזה למה לעזאזל לקחו שחקן אחר פתאום וחשבו שלא נשים לב?! זה משגע אותי!חוץ מזה שאהבתי הרבה יותר ת'שחקן הקודם, הוא יותר אמין כזה... מה הוא לא היה יפה מספיק?

noonie

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 ../images/Emo58.gif

ראיין מתעלף וסת' תופס אותו? את זה אני מתה לראות, חחחחח ידעתי שאני לא אעמוד בזה וכן יקרא את הספוילרים בסוף! אני לא יודעת בקשר לסיידס האלה, חלק מהדברים נשמע מעניין, אבל חלק אחר ממש דבילי (ראית את זה שראיין בורח מהמשטרה? זה נראה לי בטוח בולשיט) טוב נו, תמיד יש סיכוי שהכל מזוייף

../images/Emo58.gifעונה 3

כמו שאמרתי, לדעתי 70%-80% ממה שכתוב פה אמיתי. אין לי מושג מה כן ומה לא, אבל אני בהחלט מסכימה ש"הבריחה של ראיין" משום מה לא נראית כאמינה. אבל אני כל כך סומכת על האתר שממנו הורדתי את הסיידס האלו (זה האתר היחיד שאמר לאורך כל הדרך שאוליבר לא יופיע בפרק הסיום בעוד ששאר האתרים ברשת היו בטוחים שהוא מופיע) שקשה לי להאמין שיש פה משהו מזוייף. אלא אם כן ג'וש שוורץ החליט לסדר את כולנו ולשחרר סיידס מזוייפים, כי העונה הזו יותר חשובה לו משאר העונות.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 ../images/Emo58.gif

למה? זה דווקא נשמע מצויין שלא לדבר שזאת תגובה יחסית טבעית למה שקרה לו ולמצב בו הוא שרוי. הוא לא בדיוק במצב נורמלי ... ברגעים כאלה לפעמים עושים דברים נואשים.

למעלה